Τα πιο φτηνά λουλούδια


Μεγάλη βεράντα και πώς να την γεμίσεις, όχι με όνειρα, όχι μ' αναμνήσεις, γλάστρες και ψηλά φυτά η περίσταση απαιτεί , δροσιά και να μην μας βλέπουν και οι απέναντι.
Έχοντας αυτό το θέμα να λύσω, θυμήθηκα την χειμωνιάτικη πληροφορία φίλης για αγορές απ' το Φυτώριο της Γεωπονικής. Πήρα λεωφορείο απ' τα μύρια της Ομόνοιας για Ιερά οδό και βρέθηκα εύκολα εκεί. Μεγάλο, πλήρες, από λουλούδια τα πάντα όλα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς- εμπιστευτείτε με, η τσιγκουνιά μου με οδηγεί σε πολύ ψάξιμο πριν ανοίξω πορτοφόλι. Οι τιμές χωρίζονται χονδρικά: μικρή (μεσαία θα την έλεγα) μαύρη γλάστρα 6€, μεσαία 12€, μεγάλη με κάτι θρεφτάρια να 18€. Αποκάλυψη: οι υπάλληλοι, αν και δημόσιοι, είναι πραγματικά φιλικοί και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν πριν καν το ζητήσεις.
• Φυτώριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιερά οδός 75 (ρεύμα προς Αθήνα), τηλ. 210-3474765, Ώρες λειτουργίας: 7.30-16.30 (Σαβ. 8.30-14.30, Κυριακή ποτέ)

Σχόλια

  1. στεφανος αλεξιουΜαΐου 17, 2010 3:53 μ.μ.

    mexri stigmis isos i pio xrisimi pliroforia gia prosopiki xrisi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα Γεωπονική σχολή, παρά Praktiker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να΄σαι καλά για την επισήμανση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειο tip! Ευxαριστώ Athensville!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ήθελα να αγοράσω γλάστρες για το μπαλκόνι μου, αύριο πηγαίνω από εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδες, εμενα οι τιμες που διαβασα μου φαινονται ακριβες. Προσφατα ανακακυψα,εντελως τυχαια, ενα μαγαζακι εξω απο το σταθμο της Καλλιθεας. Και λεω "εντελως τυχαια" λογω της καθημερινης αναγκαστικης χρησης ηλεκτρικου για Πειραια. Και αρα, εφαγα ολα τα εργα στη μουρη. Οταν λοιπον, σταματουσε Καλλιθεα και κατεβαινα να παρουμε λεωφορειο για Πειραια,το βρηκα. Ηταν ακριβως στη σταση του Χ13, για οσους το χρησιμοποιουσαν.
    Πολυ καλα λουλουδια,εχω παρει αρκετα γιατι ασχολουμαι με το αθλημα.
    Πολυ καλες τιμες,το εχω ψαξει αρκετα αν και πρεπει να ομολογησω οτι αυτα γι ατο Γεωπονικο δεν το ηξερα. (μην απορησετε τωρα και πειτε οτι τοτε γιατι λεω οτι το χω ψαξει αρκετα. χαχα.. το εχω ψαξει οντως.)
    Ειναι 2 ξενοι εκει,μαλλον δικο τους ειναι το μαγαζι,οι οποιοι ειναι απιστευτοι τυποι. Φοβερα εξυπηρετικοι και τα ξερουν ολα για την καθε γλαστρα. Ολα ομοως. το τελειο ειναι οτι οσο περιεργο κι αν ειναι το ονομα του φυτου, αν και αλλοδαποι, ξερουν και το λενε. Γαματο!!!
    Ειναι οπως βγαινεις στην μικρη πλατεια απο την αποβαρθρα του ηλεκτρικου προς Κηφισια,δεξια στο σουβλατζιδικο,κατι τετοιο ειναι εκει αν θυμαμαι απο τα αρωματα.χαχα
    Δειτε το ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. oi τιμες πλεον ειναι 6,18,24 ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σημερα επισκεφθηκα τη γεωπονικη σχολη.
    Ενθουσιαστηκα με τις τιμες αλλα κ με την εξυπηρετηση.
    Τα λουλουδια των 6 ευρω τα ειχα αγορασει περυσι στο μισο κ λιγοτερο υψος στα 8 ευρω.
    Μια διευκρινιση θελω να κανω...Οι τιμες ξεκινουν απο 6 τα μικροτερα φυτα αλλα πιστεψτε με, ειναι πολυ ψηλα κ θρεμμενα ηδη,μονο αλλαγη γλαστρας θελουν κ τιποτα αλλο.
    Ενδεικτικα αναφερω υψος μπεντζαμιν 1,95 στα 6 ευρω.
    Τα συμπερασματα δικα σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ισχυουν τα παραπάνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι απόφοιτος ΓΠΑ και ναι, ισχύουν. Τα φυτά που δίνουν είναι αρκετά ανεπτυγμένα και έχουν πολύ χαμηλή τιμή για το μέγεθός τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κανενα καλο μερος να βρει καποιος στον πειραια καλα φυτα σε καλες τιμες υπαρχει;δεν υπαρχει μεταφορικο για πιο εξω αλλα πειραια μονο ανθοπωλεια βλεπω με απαγορευτικες για εμενα τιμες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πολλα και ανεπτυγμενα φυτα σε εξαιρετικες τιμες!ευχαριστω για τη πληροφορια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελένη ΠετρουλάκηΑυγούστου 19, 2012 2:04 μ.μ.

    τα πιο φτηνά λουλούδια θα τα βρείτε έξω από το σταθμό του Ταύρου από την πλευρά της Καλλιθέας για περισσότερες πληροφορίες εδώ
    http://www.1100.gr/vlahos-fytorio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. στην Καλλιθέα υπάρχει ένα μαγαζί που μπορεί να σου τα στελνει στο σπιτι και έχει πολυ καλές τημες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. egw vrika poly kala kai ftina fyta ston sta8mo toy tayrou se ena fytorio pou legete pavlos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς