Ποιος δεν χρειάζεται το Snuggie;


Απορία στο σούπερμαρκετ: όλα στητά καμαρωτά, τα ΧL comfort πουθενά πια. Δεν είναι βαριά τελικά...


Λένορμαν εγκαταλελειμμένο: ασέβεια προς την Κάθριν Εμπειρίκου, πλήγμα στην υψηλή κλάση (χαμηλό προφίλ δε).


Δύσκολες εποχές για το τύπο, θα επιβιώσει όποιος έχει τα περισσότερα αποκλειστικά, τέτοια συγκεκριμένα (focus στις ερωτήσεις).


Είναι μια αντίσταση κι αυτό...


Kατεβαίνοντας την Συγγρού: o Πέτρος κι ουρανός, σαν αφίσα σαϊντελογικής εκκλησίας. Το καλό ότι προσέχεις και την εμφάνιση RnB στο VIP Skyladiko.



To πιο ασύλληπτα αστείο τηλεμάρκετινγκ προϊόν όλων των εποχών, έστω και μ' άλλο όνομα, έχει κατακτήσει όλα τα κινεζάδικα της Αθήνας.

Σχόλια

  1. Σήμερα που θα πάω village για ταινία, θα πάρω και το snuggie μαζί. θα βάλω και τη συνοδό μου από κάτω και έτσι θα πληρώσουμε μόνο ένα εισητήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω για το snuggie, αλλά το snuggle, που δείχνει η φωτογραφία και το βίντεο, ίσως να είναι μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική τού να τυλιχτείς με κουβέρτα, αφού το να ανάψεις θέρμανση έχει αρχίσει να γίνεται πλέον απαγορευτικό.

    Πάντως, η οικογένεια στο βίντεο μοιάζει με Τζένται από τον πόλεμο τών άστρων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βιάζεσαι και δεν είσαι παρατηρητικός. Snuggle είναι η μαϊμουδιά των κινέζων. Το καλό πράμα το Αμερικάνικο που δείχνει το βίντεο, λέγεται Snuggie®

    Μάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όντως!

    Και διερωτάται κανείς: Εκτός από κάποια παραπάνω πίξελ ανάμεσα στο i και την τελεία του, υπάρχει καμμιά διαφορά ανάμεσα στο snuggle και στο snuggie; Ή, μήπως, πρόκειται για το ίδιο προϊόν, από το ίδιο κινέζικο εργοστάσιο, σε διαφορετική συσκευασία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς