Βουλγαρία στο πιάτο


Πολλά συχαρίκια, αγάπη πολλή για το χθεσινό θέμα, κοιλιόδουλοι, ναι, και το χαιρόμαστε.
Είχα ξαναπάει λοιπόν, δεν το 'χα φωτογραφίσει και πως να γίνει θέμα; Έπρεπε να ξαναβρεθώ και παρέσυρα έναν ψηλό φίλο μου με ροζ πουλόβερ σ' ένα στενάκι στην Πλ. Καραϊσκάκη όπου μια χαρά του κάθισε γιατί γεύτηκε υπέροχα πιάτα. Να στη φωτογραφία λιώνανε γλυκά στο στόμα πατάτες σωτέ με βούτυρο, η καυτερή σαλάτα "κατάκ" με τυρί γιαούρτι πιπεριές, τα κεφτεδάκια "ούστιπτσι" με κιμά μπέικον τυρί, το μπιφτέκι "μπολιάρσκο" με μανιτάρια, κιμά, γεμιστό με κάτι σαν κασέρι και η πανβαλκάνια σαλάτα "σόπσκα" -η δική μας χωριάτικη με τη φέτα τριμένη από 'πα, έτσι καλύτερα. Όλα αυτά μόνο με 14€!
Ένα παραδοσιακό ήσυχο βουλγάρικο εστιατόριο, με πολύ καλές πρώτες ύλες (μεγάλο συν καταλήξαμε ο χοιρινός κιμάς, έκανε τα κεφτεδομπιφτέκια πολύ ανάλαφρα). Διασκεδαστικό: έπαιζε βουλγάρικo mad και μαντεύαμε ελληνικά τραγούδια με bulg στίχους. Επίσης ο Βασίλης Καρράς θα κάνει μεγάλη συναυλία στη Βάρνα! γουώ!
• Βουλγάρικο εστιατόριο "Balkan", Ακομινάτου 11-13, Πλ. Καραϊσκάκη

Σχόλια

  1. περιγράφεις τέλεια τα φαγητά! να κιάλλο ταλέντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...να χαμε και τις συνταγές για κάποια από αυτά που περιγράφεις και μας ξεσηκώνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία πιάτα, καταπληηκτική εξυπηρέτηση, άφωνοι από τις τιμές! Πολύ καλή επιλογή επίσης το καβαρμά κεμπάμ, χοιρινό, στα 6 ευρώ, από τα ακριβότερα τους πιάτα! Και η φασολάδα με λουκάνικο 3,5 ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ααααα χαίρομαι πραγματικα: -()

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς