Οι Πακιστάνοι νοιάζονται...


Έκπληξη νααα, στην οδό Αναξαγόρα, στο 13. Το διώροφο αυτό κτίριο ήταν παρατημένο 10 χρόνια, ποιος να ενδιαφερθεί, οι Έλληνες άλλωστε έχουν εγκαταλείψει την περιοχή. Η ζωή δεν ξέρει ρατσισμούς συμπληρώνει πάντα το κενό, και κάποιοι Πακιστανοί ήταν εκεί να το αποδείξουν. Νοιάστηκαν, τρέξανε και μέσα σε ένα μήνα το επισκευάσανε, το βάψανε και το μετέτρεψαν σε ένα πλήρες mall για τους συμπατριώτες τους: δεν έχει μάρμαρο, μα φτηνό πλακάκι, δεν έχει Nikolas Coiffures αλλά επιδέξιους κομμωτές των 5 ευρώ. Ένα ρημάδι έγινε μια ζωντανή γωνιά με το τίποτα! Ούτε να περιμένουν το κράτος, ούτε Επιτροπές Πολιτών, απλή, καθαρή δράση: τσιμέντο, χρώματα, ρολά, σφυριά και να το.
Ας τους μιμηθούμε, ναι, στρωνόμαστε στη δουλειά: ας καλύψουμε τα γκράφιτι στην είσοδο της πολυκατοικίας μας. 3€ ρολό, 3€ μπογιά, μισή ώρα δουλειά. Βαριέσαι; Χτύπα έστω στην διαχειρίστρια. Επιτέλους νοιάξου!

Σχόλια

  1. kali fasi, tin epomeni fora as noiastoun, na mi katouroun stis gonies ton polikatikion sti viktoria opou meno, as noiastoun na min petane ta skoupidia ekso etsi, einai pragmata pou exo dei o idios, as noiastoun na ensomatothoum stin poli , ki oxi na kikloforoun me mia sayionara kai na trone sto dromo
    eilikrina thelo na min katantiso ratsistis
    alla an ziseis sto kentro ,eksarxeia viktoria panteleimonas vathi
    ipofereis apo ti vromia ton metanaston
    ftaime kai meis os kratos to xero
    a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Exei polla dikaia o aswtosgios...

    Egw proswpika den exw dei POTE kanenan Ellhna na katouraei h' na trwei ston dromo.. kai fusika pote ma pote den exw dei kanenan Ellhna na petaei skoypidia ston dromo, mhn trelathoume teleiws..

    Oso gia thn sagionara, ti na pw??
    E, nai, to paradexomai! prosbalei kai thn dikh mou aisthtikh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι έλληνας, τρώω στο δρόμο συνεχώς, ενίοτε κατουράω αν δεν γίνεται αλλιώς, την γόπα από τσιγάρο την πετάω στο δρόμο(αν και οι έλληνες συμπολίτες μου συνηθίζουν να εκτοξεύουν σκουπιδοσακούλες από το μπαλκόνι, ναι ακόμα γίνεται αυτό!).
    Καλά μη μιλήσω για τη σαγιονάρα και το σανδάλι που με το που μπει ο Μάης δεν την αποχωρίζομαι μέχρι να κλείσει ο Σεπτέμβρης.
    Κοίτα και ΑΥΤΟ μπας και αλλάξετε γνώμη για την έννοαι φαγητό και γειτονιά έξω.
    Κατά τα άλλα δεν πάτε καλά μερικοί(δεν φταίτε εσείς βέβαια, αλλά κάντε μια προσπάθεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο στους ανθρώπους που έφτιαξαν όπως μπορούσαν ένα χώρο καλύτερο. (σχετικά με τα σχόλια, υπάρχουν πολλοί που κατουράνε στο δρόμο και αυτό είναι πραγματικό πρόβλημα - είναι φορές που βρωμάει κάτουρο ολόκληρος δρόμος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπράβο στους ανθρώπους. Κάτι μου λέει πως η Πακιστανική κοινότητα θα αποδειχθεί στο μέλλον πολύ δραστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έτσι είναι. αν όλοι νοιαζόμασταν, δεν μας έτρωγε απλά και μόνο για τη γκρίνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά με τα μυαλά σας που να πάει μπροστά αυτή η χώρα. Ρε δεν βλέπετε πως έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα. Δεν ακούτε ειδήσεις. Βιασμοί στο Γαλάτσι, ληστείες σε καταστήματα. Τις προάλλες 19 Αφγανοί ξυλοκόπησαν εναν τύπο στο ψιλικατζίδικο.
    Την άλλη φορά 10 Πακιστανοί αλληλοπλακονόντουσαν. Μια άλλη φορά βιάσαν μια αλλοδαπή. Το θεωρείται λογικό? Με απλά λόγια, μία τόσο μικρή χώρα δεν μπορεί να βοηθήσει τους πάντες. Πρέπει να υπάρχει έλεγχος και κάποιοι πρέπει να φύγουν. Ας τους προωθήσουμε στις υπόλοιπες ευρωπαικές χώρες. Μην λέμε αηδίες περί ανθρωπιστικού περιεχομένου.
    Γιατί και εμείς, ΑΝΘΡΩΠΟΙ είμαστε και ζούμε καθημερινά στο κέντρο με τον φόβο αν θα γυρίσουμε σπίτι το βράδυ σώοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ζείτε στον φόβο αγαπητέ μου διότι σας έχουν μάθει να ζείτε με τον φόβο ως βασικό ένστικτο κι έτσι να γίνετε η δουλειά τους. Κι εμείς από το κέντρο περνάμε συνέχεια δεν γράφουμε από την Εκάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατι μεχρι το '90 που ειμασταν μονο ελληνες εδω τα καταφεραμε περιφημα.. οσο περι αισθητικης καλυτερα να μη νομιζεις πως εχεις δικιο γιατι οι αλλοι μισοι ελληνες αηδιαζουν απεναντι στη μπουζουκοαισθητικη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επειδη ο " Α΄ανωνυμος" παρεξηγησε ισως αυτα που εγραψα
    δεν ειμαι ρατσιστης
    ζω 13 χρονια σε μια γειτονια γεματη απο μαυρους αλβανους ρωσσους πολωνους

    τα τελευταια 5 χρονια περιπου με τους πακιστανους επισης εχουν γινει πιο βρωμικα ολα
    ειναι πολυ ωραιο να ειρωνευσαι αν μενεις χαλανδρι η θησειο η πολιτεια
    αλλα ελα να μεινεις εδω
    και θα σου πω
    κατουρουσε και με ειπε ΡΑΤΣΙΣΤΑ οταν του κανα παρατηρηση οπως θα κανες και συ!!!εκτος αν εισαι κινκι και καυλψωνεις μαυτο μονο τετοια εξηγηση μπορω να δωσω χαχα
    Εχω ζησει λονδινο παρισι και αμστερνταμ μανστεστερ
    παντα στο κεντο των πολεων , παντα γεματες μεταναστες οι πολεις αυτες
    Ε εχουμε τους χειροτερους μεταναστες
    η φταιμε σα κρατος που δεν τους ενσωματωνουμε σωστα
    Οταν Λεω τη σαγιοναρα φυσικα πια δε βλεπω κανενα ελληνα μεσα στο χειμωνα με τη σαγιοναρα να κλανει διπλα μου ετσι απλα
    κι οταν λεω σκουπιδια ακομη και ο μπακαλης της γειτονιας ο παππους ξερει οτι στο καδο ανακυκλωσης δε βαζουμε τις σαπιες μπανανες,
    Τα παιδια αυτα εφτιαξαν ενα κτιριο πιο ωραιο
    ---χωρις επιδεξιους κωμωτες οπως λες ( κατι σαν ρατσιστικο επισης μου ακουγεται αυτο τι εχουν δηλ οι επιδεξιοι κομωτες ? κλεβουν απο καποιον τα λεφτα μας ειναι κακοι ανθρωποι?)---
    Ωραιο ποου το φτιαξαν πιο ωραιο
    ΑΣ αλλαξουν σιγα σιγα ως μεταναστες για να γινω και γω ο "ρατσιστης" και μια μεγαλη παρτιδα ελληνων πιο φιλικοι
    γιατι ασ πουμε οι μαυροι εφεραν τον πολιτισμο τους , ωραιο , οι αλβανοι επισης αλλαζουν γινονται ευρωπη με ενα γοητευτικο τροπο κρατανε και την πατριδα τους
    οι πακιστανοι δεν αλλαζουν
    εχω παει σε καφε ιντερνετ πακιστανικο γιατικαποιες μερες δεν ειχα ιντερνετ περυσι
    επαθα σοκ
    στο lap top τους δεν ειχαν καν την επιλογη ελληνικα, μονο αγγλικα και την γλωσσα τους
    αυτα
    με αγαπη ο "ρατσιστης" της γειτονιας μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπάρχουν δύο είδη ρατσισμού. Ο Αμυντικός και ο Επιθετικός. Επιθετικός ρατσιστής χαρακτηρίζεται αυτός που 'μισεί' άλλους λαούς είτε είναι στην χώρα του είτε οπουδήποτε στον πλανήτη.
    Αμυντικός ρατσιστής είναι αυτός που έχει πρόβλημα με άλλους λαούς μόνο στα όρια τις χώρας του. Και αυτό γιατί νοιώθει ότι απειλείται.
    Η ερώτηση μου είναι: γιατί να μην απειλείσαι όταν έχει να κάνεις -χωρίς κανένα ίχνος υποτίμησης - με ανθρώπους οι οποίοι πεινάνε, είναι φτωχοί και θα σκότωναν για ένα πιάτο φαί;
    Άρα πρέπει κάποιος να τους βοηθήσει.
    ΑΛΛΑ ποιος από εσάς πιστεύει ότι ένα κράτος (που εμείς ψηφίζουμε επαναλληλημένα) που δεν έχει να πληρώσει τις συντάξεις των Ελλήνων θα μπορέσει να πληρώσει επιδόματα και να βοηθήσει τους αλλοδαπούς; Μήπως η λύση δεν είναι η νομιμοποιήση αλλά η σωστή και εξασφαλισμένη προώθηση σε άλλες χώρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αυτοδιαχειρηση , δεν γινεται να τα περιμενουμε ολα ετοιμα .
    ειναι και οι μεταναστες στην χειροτερη κατασταση , αλλα ειναι και μερικοι ελληνες που εχουν στολισει πανεμορφα τα δεντρα κατω απο τα μπαλκονια τους με τα σκουπιδια τους, και σε γειτονιες χαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς τον ανώνυμο γ. Αυτές οι "άλλες χώρες" ποιές είναι; Σίγουρα ναι, υπάρχουν πιο πλούσιες χώρες από την ψαροκώσταινα, αλλά αυτό θα είναι η λύση; Να βγάλουμε τη σακούλα με τα σκουπίδια στη δίπλα πόρτα; Το πρόβλημα δεν είναι πρόβλημα, αλλά νέες συνθήκες. Και στις "άλλες χώρες" μένουν νόμιμα κ παράνομα μετανάστες. Και εκεί κάποιοι στα όρια της φτώχιας ζουν και εκεί πολλοί απλά δεν "τους" θέλουν. Εδώ, όλοι μαζί θα ζυμωθούμε. Άλλωστε καλύτεροι πριν 20 χρόνια καλύτεροι δεν είμασταν. Είχαμε μόνο λιγότερους να κατηγορούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και παλι επαναλαμβανω ελατε να ζησετε στο κεντρο, βικτωρια κυψελη πατησια εξαρχεια αγιο παντελεημονα , να βιωσετε τη βρωμια και την αγενια και μετα θα δω ποσο ανετα θα γραφετε οτι γραφετε\
    επισης αν ενα τετοιο κτιριο το διναμε σε φτωχους ελληνες με αναγκη νομιζω παλι κουκλα θα το καναν, δωστο σε 10 αστεγους που ψαχνουν για δουλεια οχι κατι αναρχικους τεμπεληδες και θα δεις.
    σε καθε περιπτωση το κρατος πρεπει να μεριμνησει και για τους μεταναστες και για τους πολιτες του κεντρου
    αλλιως μερα με την μερα θα μεγαλωνει το χασμα
    θεωριες για ανθρωπισμο μπορω να σας πω 1000
    στη πραξη η ζωη ειν αλλιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. neflus, που ζεις ανθρωπέ μου; Όλοι μαζί θα ζυμωθούμε; Τι λες ρε σοβαρά; 20 χρόνια πριν ίδιοι είμασταν; Μεγάλη αυτοεκτίμηση τρέφεις για σένα και τους άλλους.
    Εγώ φίλε μου αλλάζω και γίνομαι καλύτερος μέρα με την μέρα. Το ίδιο και χιλιάδες κόσμος που προσπαθεί να επιβιώσει σε μια πόλη, το athensville, που κάθε μέρα μας καταστρέφει.
    Τι κάνεις εσύ για την πόλη σου; Πως δραστηριοποιείσαι;
    ΔΕΝ ΘΑ ΖΥΜΩΘΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να ικανοποιήσουν, δυστυχώς, ούτε τις βασικές τους ανάγκες. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλόί Έλληνες που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση.
    Θα μας βάλεις στο ίδιο ταψί; Όχι. Να απαιτήσουμε δημοψίφισμα. Να απαιτήσουμε σωστή μεταχείριση απέναντι στους μετανάστες που ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ. Όσοι δεν χρειάζονται να προωθηθούν σε άλλες χώρες.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Exw kai gw mia poly enoxlitikh geitonissa, kathws epishs kai mia kakia pethera. Mhpws na ths prowthisoume kai autes se alles xwres???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να απαιτήσουμε σωστή μεταχείριση ναι! Και ποιος είναι σε θέση να κρίνει ποιός μένει και ποιός φεύγει; Θα διαλέξουμε τους 'καλούς' και τους σκάρτους θα τους πάρει η άλλη ομάδα; Και εγώ έχω φοβηθεί στον δρόμο. γι'αυτό όμως δεν φταίνε οι μετανάστες! Σε μεγαλούπολη ζεις, όχι στο στρουμφοχωριό. Πάντα θα υπάρχουν ομάδες που ζουν αλλιώς απ΄ό,τι άλλοι. Και μακάρι να νιώθαμε ασφάλεια ακόμα και στην πιο σκοτεινή γωνιά, το απόμερο δρομάκι. Δεν ζω στα πατήσια, μα όσο σεβασμό φαίνεται να έχει δεχτεί αυτή η πόλη, αυτόν παίρνει πίσω.. Όλοι να επιβιώσουμε προσπαθούμε, το θέμα της μετανάστευσης αφορά σε όλη την Ευρώπη. Το να λέμε ας πάνε αλλού δεν βοηθάει. Μπορεί μετά να μην βλέπεις Αλβανούς και Πακιστανούς στη γειτονιά σου, αυτό είναι όμως το θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μα το 93' δεν ήταν που ο αλβανός πρωθυπουργός άνοιξε τις φυλακές και το σκάσανε όλοι; Και ήρθαν στην Ελλάδα; Τις φυλακές άνοιξε όχι τις πύλες του παραδείσου. Όλες οι πολιτισμένες ευρωπαικές χώρες κάνουν μια 'διαλογή' στους μετανάστες...τουλάχιστον όσον αφορά το ποινικό μητροώ. Έχω φίλους από το Πακιστάν και την Ινδία. Ανθρώπους που δουλεύουν σε πολυεθνικες στο εξωτερικό ή σπουδάζουν σε πανεπιστήμια στο Λονδίνο. Είναι παράλλογο να ζητάω τέτοιου επιπέδου μετανάστες και όχι τους φυλακισμένους; Τους θρησκευτικά φανατισμένους;
    Όσο για τον τύπο που έχει πρόβλημα με την πεθερά και την γειτόνισσα...φίλε μου..με αυτά τα άτομα όλοι έχουμε προβλήματα. Είμαι σίγουρος ότι και αυτές θα έχουν με σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. neflus το οτι η κατασταση στην αθηνα οχι πριν 20 αλλα πριν απο 6-7 χρονια ηταν πραγματι αρκετα καλυτερη (η να το θεσω αλλοιως η πολη εχει καταρευσει - το ποιος φταει γιατι κλπ κλπ το αφηνουμε εξω) μονο οποιος δεν περπαταει actually στο κεντρο μπορει και το λεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. agaphte/h,
    to sxolio mou gia thn pethera kai thn geitonisa htan gia na kafthriasw thn frash "na tous prowthisoume se alles xwres" :)

    opws poly swsta shmeiwthike, den paizoume ampariza me tous metanastes, swsta?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητέ κ. Πεθερά.
    Ουδέν σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η Ελλάδα δεν αποτελεί προορισμό ούτε για τα πανεπιστήμιά της ούτε για το οικονομικό της επίπεδο, τουλάχιστον σε επίπεδο πολυεθνικών όπως το συγκρίνεις. Επομένως ναι, είναι παράλογο να ζητάς κάτι τέτοιο. Εδώ τα εγχώρια 'μυαλά' δεν μένουν και αναζητούν την τύχη τους σε Λονδίνα και Αμερικές. Άλλωστε πιστεύεις πραγματικά ότι το περιβάλλον μιας ελληνικής επιχείρησης θα ήταν τόσο ανοιχτό ώστε να ενσωματώσει έναν Πακιστανό; Ό,τι μόρφωση και να είχε, όσο όμορφος και να ήταν. Νομίζω κιόλας δηλαδή. Πας μη Ευρωπαίος βάρβαρος.. Πάσχουμε από πολλές προκαταλήψεις και όπως σε κάθε σχέση αυτά που μας στοιχειώνουν εμφανίζονται. Όσο για στριμμένα αφεντικά, υστερικούς γείτονες, αναποδιασμένους οδηγούς λεωφορείων και λοιπούς που απωγειώνουν την καθημερινότητα ας τους προωθήσουμε τελοσπάντων αλλού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε neflus. Ξεκόλλα λίγο. Στριμμένοι οδηγοί και 'κλέφτες' υπαλλήλους έχω συναντησει σε όλον τον κόσμο. Μα πόσο χρονόν εισαι ρε συ;
    Και έστω ότι στο πρώτο κομμάτι είσαι σωστός, από που και ως που θα έχουμε εδω πέρα όλους τους κλέφτες και τους βιαστές. Αφού οι περισσότεροι δεν δουλευούν και προσφεύγουν σε παράνομους τρόπους απόκτησης χρημάτων.
    Αλλά έτσι είναι. Όλοι οι Έλληνες μετά τα δύσκολα χρόνια της χούντας γίναμε αριστερούλιδες, άνοιχτόμυαλοι, και αναρχικοί ανθρωπιστές. Οι Έλληνες είναι του άκρου. Πήγαινε σε χώρες του Ανατολικού μπλοκ να δεις πως φοβούνται εκεί τον κουμουνισμό και τον σοσιαλισμό. Όλα σχετικά ειναι. Get a life.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το σχόλιο για τους γείτονες/αφεντικά (με καμία κομμουνιστική χροιά)/οδηγοί λεωφορείων (βλέπεις ότι καμία τέτοια πρόθεση δεν έχω!) πήγαινε στον δύο ανώνυμους παραπάνω για το δικό του σχόλιο με την πεθερά.. και ναι, ήταν ειρωνικό.
    και εν πάσει περιπτώσει κάνε ένα κόπο να διαβάσεις μερικά σχόλια παραπάνω. έλεος.
    είμαι όσο μικρή θέλω να είμαι, πιστεύω αυτά που γουστάρω, ανατολικό μπλοκ το κανα και το δα και από ζωή σφύζω.
    χαβ α ναισ ντει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα έχω διαβάσει όλα τα σχόλια.
    Το χιούμορ σου θα έλεγα ότι ειναι εκτός θέματος.
    O προηγούμενος ανώνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "ζείτε στον φόβο αγαπητέ μου διότι σας έχουν μάθει να ζείτε με τον φόβο ως βασικό ένστικτο κι έτσι να γίνετε η δουλειά τους. Κι εμείς από το κέντρο περνάμε συνέχεια δεν γράφουμε από την Εκάλη"

    μπράβο mahler

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ego pantos mahler mu arxisa fetos na zo me to fovo giati
    A. me rotisan "evgenika me souyia sto xeri na doso evro eno kratousa efimerides polles, sto kentro konta stin vathis, savato brady 8 to vrady 50 metra makria apoo tous batsous
    B, giati sta matia mou mprosta kapio brady enas apo tin diplani polikatikia petaxtike me ena dvd ekso kai etrexe sto dromo, to xe klepsei profanos , itanne 2 to vrady
    kai alla tetia pou isos na symvainoun stin ekali alla eki sto dromo exoun kai securitades
    edo meno 15 xronia
    den fovithika pote
    fetos nai niotho kati ta vradia, ein alliws
    kai den eimai tupos pou fovatai genika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μένω στην πλατεία Αμερικής.Κοιμήθηκα στην Ελλάδα καί ξύπνησα στην Καμπούλ.Πάντοτε δεχθήκαμε με αγάπη τους μετανάστες και προσπαθήσαμε να τους αφομοιώσουμε, τώρα όμως και οι Ρώσοι καιοι Αλβανοί φεύγουν από την περιοχή γιατί δεν μπορούν να ανεχθούν την πορνεία την βρωμιά το κυνηγητό των Αφρικανών με τα μαχαίρια και το κατούρημα μέσα στην πλατεία.Αν κανείς δεν ζει το πρόβλημα δεν μπορεί να το καταλάβει.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. αν δείς πως αφήσαμε την Καμπούλ οι Δυτικοί (και τόσες άλλες πόλεις) τότε δεν θα παραπονιόσουν τόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. εχουμε ξεφύγει με τους πακι... ξερω οτι ακουγεται ρατσιστικό αλλά αυτή είναι η άποψη μου...και δυστηχώς δεν νομίζω ότι θα μπορέσουν ποτέ να αφομοιωθούν εδώ όσο και να κάτσουν λόγω απόψεων βαθιά φυτεμένων στα κεφάλια τους όσο αφορά τις γυναίκες , τη θρησκεία κτλ. ως φοιτήτρια και κάνοντας τισ βόλτες μας στην αθήνα ένιωθα ότι βρίσκομαι πραγματικά σε άλλη χώρα, περπατάς σε κάτι γειτονιές κ δν βλέπεις ούτε ένα έλληνα, νιώθεις ξεκάρφωτος που περπατάς στην ίδια σου τη χώρα και ειδικά αν είσαι κοπέλα νιώθεις πολύ άσχημα... είναι περιστατικά που τα ζεις στην καθημερινή σου ζωη και σου αλλάζουν τη θεώρηση σου... αντιφασισμός, αντιρατσισμός καλά όλα αυτά αλλά με την ποιοτητα των μεταναστών που έχουμε και την στάση που τηρεί το κράτος αν δεν διαμαρτυρηθούμε και 'μεις νιώθω πως είμαστε πραγματικά χαμένοι :( και να φανταστεις πως και γω μισή ελληνίδα είμαι...αλλά αυτό που βλέπω εδώ δεν το ματαδει και πραγματικά με πονάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς