Σκέτη άμμος και παιδιά


Μπουμ. Αυτό έγινε με την παραλία στην Ομόνοια. 15.000 επισκέφτηκαν το ποστ, 2500 το μοιράστηκαν στο facebook. Παραξενεύτηκα και πέρασα το απόγευμα ξανά αναζητώντας το γιατί τόσο σουξέ. Ο κόσμος στεκόταν και φωτογράφιζε το παράταιρο και το συζητούσε με τους διπλανούς του, ακόμα και το βουητό των δρόμων της Ομόνοιας έμοιαζε φορέας ζωντάνιας. Μην ξαναπω το προφανές, την ανάγκη για μια θετική ματιά, για κάτι αισιόδοξο, διαφορετικό. Λίγο πιο κάτω, σε 5-6 μη φραγμένα τετραγωνικά άμμου, τα παιδάκια επιβέβαιωναν δυνατά την σκέψη, αλώνοντας κυριολεκτικά το σημείο, παίζοντας με όλη τους την άγνοια, την καρδιά, την τόσο διδακτική φαντασία τους που έκανε στα μάτια τους την σκέτη άμμο, ντισνεϊλαντ.









<






Σχόλια

  1. Πόσο λείπουν σε αυτά τα παιδιά οι παιδικές χαρές τελικά.. Εμείς πιτσιρίκια ήμασταν όλη μέρα μέσα στα χώματα.... Εξαιρετικές οι φωτογραφίες, αλλά νομίζω πως η νομοθεσία δεν επιτρέπει την έκθεση των προσώπων των παιδιών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φίλε, με όλο το θάρρος. Μας δουλεύεις καί σήμερα; δεν υπάρχει κάποια αντίρρηση σε όλα αυτά. in fact είναι νομοτελειακά. φυσικά και είναι καλή φάση η άμμος και άρα τα παιδιά κτλ. Το θέμα είναι ποιος έχει τα λεφτά να κουβαλήσει την άμμο, να πάρει την άδεια για να κάνει κάτι τέτοιο και με ποιο σκοπό. Δεν είναι δυνατόν να μη λέει τίποτα σε σένα αυτό. Δεν μπορεί να μη σου χαλάει τον ενθουσιασμό που μας μεταφέρεις. Δηλαδή δε χωνεύεται αυτό. με έχεις φρικάρει τόσον καιρό που σε παρακολουθώ με την "ελαφρότητά" σου. Σε σημείο που σκέφτομαι δεν μπορεί, κάτι άλλο συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το δίκιο του φρικάρει ο άνθρωπος, ρε Άθενσβιλ. Τι απολίτικες μαλακίες είναι αυτές; Πώς τολμάς να προάγεις τη χαρά των παιδιών αν η άμμος δεν έχει μεταφερθεί εκεί κατόπιν δεκαπέντε αιτήσεων δεόντως χαρτοσημασμένων και με στρογγυλή σφραγίδα από τις αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες (ή αντίθετα με τις ευλογίες ξερω γω... της Κουμουνδούρου) αλλά από κάποιον επάρατο ιδιώτη για (ασφαλώς) ιδιοτελείς σκοπούς;
    Και πώς τολμάς να χαίρεσαι με τη χαρά των παιδιών αφού κανένα απ' αυτά δεν είναι ξανθό και γαλανομάτικο ούτε γράφε made in Greece στο στήθος αλλά τα κορίτσια φοράνε μαντίλες και τα αγόρια έχουν σχιστά μάτια; Εε; Ντροπή ρε, απολίτικε! Ντροπή ρε ελαφρέ!
    Ιn fact δε μπορεί, σίγουρα κάτι συμβαίνει μ' εσένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε που έβγαλαν και τα παπούτσια τους, τα σιχαμένα και βρόμισε ο τόπος ποδαρίλα... Τα κακομαθημένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ αυτή η ελαφρύτητα, μ' έχει οδηγήσει στο να καταγράφω την χαρά των παιδιών, πως και δεν βλέπω κάτι άλλο πίσω απ' αυτό; Χρειάζομαι επειγόντως έναν ινστρούχτορα να με καθοδηγήσει πως θα γράφω στο προσωπικό μου μπλογκ. Επίσης φυσικά και συμβαίνει κάτι, στο λέω εγώ, πές μου τι σε βολεύει και θα στο επιβεβαιώσω.
    Δεν μπορεί να μην συμβαίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο υπερθεματισμός σας και τα αναπαραγώμενα εξ αυτού στερεότυπά σας κυρία bernandina δεν είναι αστεία, είναι τρομακτικά και φυσικά αγενή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όπως θες. για χαζούς; για χαζούς..
    σ αφήνω στο blog με το κοινό σου φίλε
    μα είναι τΟσο συγκινητικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κανένα πρόβλημα
    Άλλο τόσο κουραστικά και αδιέξοδα είναι τα γεμάτα μεμψιμοιρία και χωρίς καμία συγκεκριμένη αντιπρόταση σχόλιά σας.
    Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι αυτά που επισημαίνει και αναδεικνύει ο Άθενσβιλ είναι Η λύση στα προβλήματα της Αθήνας. Κάθε άλλο. Και η συνολική μου άποψη είναι αρκετά διαφορετική. Το γνωρίζει και ο ίδιος
    Όμως, από αυτό το σημείο μέχρι να απορρίπτουμε και να ειρωνευόμαστε το κάθε τι που γράφει, ε... νισάφι πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπάρχει μια σαφέστατη συνομωσία ... Το ΔΝΤ χρηματοδότησε την μεταφορά της άμμου για να μας αποπροσανατολίσει από τα πραγματικά μας προβλήματα. Ο αθενςβιλλ είναι στην πραγματικότητα πράκτορας μυστικών υπηρεσιών μιας μυστικής οργάνωσης που σκοπό έχει να καταστρέψει την Ελλάδα και του κατοίκους της.
    Κύριε ΑΘΕΝΣΒΙΛΛ μην κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία του ΜΠΛΟΓΚ ποιον εξυπηρετείτε ποια άνομα συμφέροντα?

    Εάν δε συμφωνείτε μαζί μου σας λέω, δημοκρατικά πάντα, ότι είστε ηλίθιοι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άσε που συμμετέχει στους κατάπτυστους, απολίτικους και υποκινούμενους από σκοτεινά κέντρα Ατενίστας. Αυτό πού το πάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα εσύ Chaca-Khan πατησες το "play" του σαρκασμού και της ειρωνίας. Δεν συμφωνείς εσύ με το blog, δεν συμφωνούμε κάποιοι άλλοι αναγνώστες του μαζί σου, δεν τρέχει τίποτα, πάμε παρακάτω.
    Χαλιέμαι όμως όταν λες ότι "κάτι άλλο συμβαίνει". Δεν μπορεί να λες κάτι τέτοιο αν παρακολουθείς αυτό το ιστολόγιο συστηματικά. Άρθρα αυτού του πνεύματος έχουν κάνει το Athensville να φτάνει τους 15.000 επισκέπτες σε ένα μόνο ποστ.
    Δεν μπορεί, κάτι διαφορετικό από εσένα θα βλέπουμε εμείς, γι' αυτο κι επιστρέφουμε συνέχεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ορίστε. Αν δεν κόβαμε τα δέντρα μπροστά στον Hondo να δω πως θα βλέπαμε μετά και την παραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιος χρηματοδότησε τη συγκεκριμένη ενέργεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά αυτοι οι Ατενιστας ειναι ενα σκοτεινο κεντρο μονοι τους.. καταστρεφουν την ωραια μας πολη!!!

    Προτεινω να καψουμε τον Εθνικο Κηπο σε ενδειξη διαμαρτυριας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Di, δεν έχει σημασία η πολιτική οικονομία τέτοιων ενεργειών. Δε σου φτάνουν τα χαμόγελα των παιδιών;

    Μαριάννα Βαρδινογιάννη



    Πέρα από την πλάκα : αγαπητή athensville & atenistas κοινότητα, καλό θα ήταν να εξετάσετε την πιθανότητα να αποτελείτε μια αυτιστική κοινότητα που περιχαρακώνεται α βα δι στα πίσω από όλη αυτή την αντι-ρητορία περί μεμψιμοιρίας. Μάρτυρας τα όσα φαιδρά -και επιτρέψτε μου- γλοιώδη τσαμπουνήσατε άματι της (εύλογης) κριτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη. Βλεπω και ξαναβλεπω την διαφημιση εταιριας κινητης τηλεφωνιας, για το πως μια παρεα νεων, μεσα σε λιγο χρονο μετατρεπει εναν ακαλυπτο με μπαζα, σε χωρο "εκτονωσης". Το μονο που αποδεικνυεται με αυτη την αφελη προσεγγιση του σποτ ειναι οτι "ολα ειναι δυνατα" και δεν χρειαζονται πολλα χρηματα. Το ιδιο θα μπορουσε να γινει και στην Ομονοια, ΣΩΣΤΑ και ΜΟΝΙΜΑ.
    Το αδειασμα 5 κυβικων αμμου θαλασης πανω στο πλακοστρωτο δεν ειναι αρκετο. Στην Ελλαδα δεν πασχουμε απο οικονομικη μιζερια αλλα απο παραδειγματικη ελλειψη πρωτοβουλιας και αγιατρευτης αιμοραγιας ταλεντουχων ανθρωπων στο εξωτερικο.
    Χρειαζεται πολυ μυαλο, θαρρος αλλα και χρηματα, για να μετατραπει η Ομονοια απο ενα τεραστιο πεζοδρομιο χωρις ζωη- και που καθε φορα που το διασχιζω, τρεχω, διοτι νιωθω εκτεθειμενος λες και με περιμενουν οι ακροβολιστες στα παραθυρα- σε εναν ανοικτο χωρο διασκεδασης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλε Chaca Khan δεν μ' αρέσουν οι κοκορομαχίες, τις βαριέμαι απίστευτα, και μάλιστα με ανθρώπους που δεν ξέρω. Οκ, έχεις την γνώμη σου, σεβαστή απλώς το ποστ αυτό είχε συγκεκριμένο θέμα και πλαίσιο, δεν κολλάνε τέτοιες κουβέντες εδώ, προσωπικά με κουράζουν αφάνταστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άσε μας παληκάρι μου στν περιχαράκωσή μας!

    Μαριάννα Βαρδινογιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κινδυνεύοντας να καταχραστώ τον χώρο των σχολίων, προβαίνω σε μια ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ απάντηση.

    Πρώτα πρώτα δεν υπάρχει λέξη "άματι", αλλά ας μην το κάνουμε θέμα..

    Δεύτερο, ο όρος "αυτιστική κοινότητα" είναι οξύμωρο. Η έννοια της κοινότητας αποκλείει de facto και a priori τον αυτισμό. Αντίθετα όποιος περιχαρακώνεται στον ατομικό του μικρόκοσμο επειδή όλα του ξινίζουν και του βρωμάνε αν δεν συμφωνούν με την προσωπική κοσμοθεωρία του έχει -μεταφορικά μιλώντας-, τάσεις αυτισμού μιας και ο όρος προέρχεται απο τη λέξη "εαυτός", (όχι από το "αυτός").

    Τρίτο, ανάμεσα στους Βαρδινογιάννηδες και τους επαγγελματίες αντιδραστικούς υπάρχει ένας ολόκληρος άλλος κόσμος που βλέπει τα πράγματα με τις αποχρώσεις τους και όχι ασπρόμαυρα. Εγώ, προσωπικά, δεν ανήκω στους Ατενίστας και συχνά έχω διαφωνήσει με απόψεις του Άθενσβιλ.

    Τέταρτο, όσο "εύλογη" είναι η κριτική σου, άλλο τόσο "φαιδρά και γλοιώδη" είναι αυτά που σου τσαμπουνάνε. Τη βλέπεις την αντιστοιχία; Αν όχι, ξαναπροσπάθησε.

    ΥΓ. Πράγματι, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν δίνω δεκάρα τσακιστή για το ποιος "χρηματοδότησε τα χαμόγελα των παιδιών". Μου αρκούν. Από μόνα τους.
    Εσύ ψάχνε να βρεις τη "νόμιμη" και "εγκεκριμένη" πηγή χαμόγελων και, όταν τη βρεις, ενημέρωσέ μας για να συμμορφωθούμε.

    Over and out.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Noμίζω ότι πολύ καλά το έθεσε ο Vassilis...
    Το τραγικό για μένα είναι ότι σε λίγους μήνες που θα αρχίσει να προβάλεται η διαφήμιση του γνωστού αναψυκτικού θα προβάλει μια δήθεν Αθήνα, μια δήθεν πραγματικότητα σε μια δήθεν κουλτούρα που υποτίθεται είναι η κυρίαρχη...
    Επικοινωνιακά και μόνο μέχρι τώρα ο διαφημιστής (σαφώς αλλοδαπής εταιρείας) τα έχει καταφέρει περίφημα να δημιουργήσει θόρυβο για το προιόν του.
    Έρεθισμα για κάτι περίεργο στην Αθήνα, συζήτηση, έγγραφεσ αναφορές στον τύπο και αναρτήσεις. Επικοινωνιακά άριστο και αποδεκτό μέχρι ένα μέρος όλο αυτό.
    Γιατί λοιπόν να μην πρόβαλε αυτό το χιλιοειπωμένο "εταιρική κοινωνική ευθύνη" με τόσα λεφτά που γίναν παλάτια στην αθηναϊκή άμμο χωρίς να υπάρχει λόγος;
    Θες να κάνεις οάση την Ομόνοια κάνε`την! Φυτεψε, βάψε άλλαξε της όψη και πέρασε αυτή την αλλαγή στην διαφημισή σου. Την "θετική ενέργεια" μάλλον στην πόλη που ποθείς να προβάλλεις... Αυτό είναι ες αει διαφήμιση για μένα.
    Τώρα τα παιδάκια που παίζουν νορμάλ είναι, αλλά κανείς δεν αναλογίστηκε τη κάνουν παιδιά δημοτικού καταμεσής στην Ομόνοια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. χαμός... θα συμπλήρωνα τονίζοντας κάτι που ξέφυγε από όλους, του athensville συμπεριλαμβανόμενου... η ψιλή άμμος που χρησιμοποιήθηκε θυμίζει αυτομάτως άμμο της Σαχάρας και δεν θα σχολιάσω καν το μαυριδερό στυλ των παιδιών που παίζουν καθώς το πονηρά συνωμοτικό μυαλό μου με οδηγεί στην ερώτηση μήπως η πλατεία Ομονοίας προορίζεται για υπόστρωμα της προσωρινής κατοικίας-τέντας του επαναστάτη Μουαμάρ αν εγκαταλείψει τη χώρα του αναζητώντας στέγη σε πρώην έστω δυτικούς συμμάχους του???

    ... δεν γελάσατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βλέπουμε κατί νέτα-σκέτα, χωρίς το συμβολισμό που πάντα κρύβει από πίσω. Η Ομόνοια-παραλία καθεαυτή ίσως να είναι και παπαριά, όμως δεν είναι αυτό το θέμα... το θέμα είναι ότι έστω για μια μέρα όμως μας έδειξε ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθηθεί, που δεν άλλος από τον εξής: ΖΩΗ στην μεγάλη μας πλατεία. Μόνο εγώ το βλέπω; (και ο Αθενσβιλ φυσικά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μα πόσο συμφωνώ μαζί σου!!!!!Μα πόσο!!να είσαι καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ε ΝΑΙ ναι συμβαίνει!!!...αφού χαίρεσαι με την χαρά των παιδιών..δεν μπορεί ή τρελλός θα είσαι ή εισπράττεις χρηματοδότηση από το χαμόγελο του παιδιού!!!Δεν εξηγείτε..μάθαμε στο σχολείο και λίγο πιο μετά στο πανεπιστήμιο, και στον καλό εργοδότη να κοιτάμε μόνο την δουλεία μας κ το σπίτι μας και το συμφέρον μας...Τι μας αναστατώνεις με τα ρεπορταζ για το αστικό τοπίο κ τις χαρές των άλλων και απαπαπαπα..άμα δεν έχει γκρίνια δεν έχει νοστιμιά!!!Ευτυχώς όμως ο ινστρουχτορας..θα βρεθεί ακόμα και εδώ..αφού όλο και κάποιος μαζόχας ενώ διαφωνεί με το μπλόγκ μπαίνει για να σου κάνει κ επίπληξη.ΜΑ εννοείτε τι σημασία έχει που είναι δικό σου,προσωπικό μπλογκ..???για το δικό του θα γκρινιάξει???!!για το δικό σου θα γκρινιάξει!!στην ελλάδα είμαστε!!απαπαπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πάρα πολύ ωραία. Η μόνιμη κριτική, τα κλασικά ξινισμένα μούτρα και το απαραίτητο θάψιμο για οτιδήποτε διαφορετικό πάει να γίνει σ' αυτή την πόλη. Δεν έχετε βαρεθεί πια να γκρινιάζετε σαν τους γέρους του Μάπετ Σόου; Δεν μπορείτε να βρείτε λίγη χαρά στα μικρά πράγματα που σας περιβάλλουν; Προφανώς όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μακάρι να φτάσει η μέρα που να λέμε ότι μια τέτοια δράση είναι περιττή (έστω ως διαφήμιση, έστω για μια μονο στιγμή).
    Προς το παρόν και ειδικά στη συγκεκριμένη "γειτονιά", οτιδήποτε προκαλεί χαμόγελα είναι καλοδεχούμενο. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. athensville λατρεμένο μου blog, εγώ μπαίνω κάθε μέρα και βλέπω ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ με ένα μικρό ή μεγαλύτερο -ανάλογα με την περίπτωση- σχόλιο και μέσα από αυτό παρακολουθώ τα απρόσμενα της Αθήνας, αλλαγές που έχουν συμβεί και πολλά πολλά άλλα ενδιαφέροντα. Έπρεπε να έχω καταλάβει κάτι άλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. katalavainw auta pou leei o Chaca kan kai symfwnw me ton Vassili. alla san "talantouxos (kai kataxiwmenos) ellhnas tou exwterikou", ekeino pou me tromazei kathe fora pou exetazw to endexomeno na epistrepsw thn ellada einai h meiwtikh kritikh, to "emeis xeroume, ti na mas peis esy", o arnhtismos. edw pou eimai me exoune mathei na akouw kai na me akoune, h kritikh na xekina me epishmansh twn thetikwn stoixeiwn kai h epishmansh twn arnhtikwn na akoloutheitai apo protaseis gia lyseis.

    me tromazei panta o thymos pou vlepw stis antidraseis twn grafontwn, oxi giati einai avasimos, alla giati tis perissoteres fores den odhgei se kamia apolytws thetikh energeia. kamia omws. apla exatmizetai kapoia stigmh ston aera afhnontas pisw mia pikrh geush.

    auto to blog mou deixnei tis anthrwpines pleures auths ths polhs, kapoies xaroumenes, kapoies oxi. me vohtha na oikeiopoioumai xana thn polh pou mou leipei, kai mou dinei mia nota elpidas sth zoferh ellhnikh skhnh. euxaristw gia auto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η κουβέντα νομίζω έγινε στο ότι δεν έγινε κάτι διαφορετικό στη πραγματικότητα της πόλης... Καλή η πρωτοβουλιά ωραία να το βλέπεις από εκεί και πέρα τι;
    Θα βλέπουμε παθητικά την εικονική πραγματικότητα της διαφήμισης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το χαμόγελο είναι χαμόγελο, το παρτέρι είναι παρτέρι, ένα ωραίο κτίριο είναι ένα ωραίο κτίριο κι ο καθαρός τοίχος απλά ένας καθαρός τοίχος. Και τα παιδιά που χαίρονται και παίζουν είναι απλά αυτό, τίποτε άλλο. Με τι σημασίες θα τα φορτίσουμε όλα αυτά, εξαρτάται από μας. Αν θέλουμε να δούμε στα όμορφα και θετικά πράγματα μόνο κάτι δυσοίωνο, κρυφό, ύπουλο, κάτι που μας "αποπροσανατολίζει" ή κάτι αντίστοιχο, σημαίνει πως τα αφήνουμε στα χέρια όσων θεωρούμε πως μας καταπιέζουν, τους τα αφήνουμε να τα μονοπωλήσουν και μετά μας πιάνει η μανία να τα "αντιπαλέψουμε" ή να τα καταστρέψουμε γιατί τα συνδέουμε πια αποκλειστικά με τους "καταπιεστές" μας. Πρέπει να καταλάβουμε κάποια στιγμή πως ανήκουν αποκλειστικά σε μας, σε όλους μας, στη δημιουργικότητά μας - και είναι στο χέρι μας να αποκτήσουν το χαρακτήρα που εμείς νομίζουμε πως πρέπει να τους δώσουμε. Κανείς δεν είπε πως με ΕΝΑ γεγονός τέτοιου είδους θα λυθεί το πρόβλημα της υποβάθμισης του κέντρου, των άσχημων συνθηκών διαβίωσης των μεταναστών, της εγκληματικότητας και της χρήσης ουσιών. Ούτε ότι ξαφνικά κάποιος από εδώ θα αρχίσει να βλέπει την Ομόνοια σαν το Club Mediterranee, ξεχνώντας τι πραγματικά συμβαίνει. Όμως πολύ συχνά μια αλλαγή οπτικής είναι ό,τι χρειάζεται - κι όπως είχα γράψει και στην προηγούμενη ανάρτηση του Athensville για το θέμα, η πλατεία, στην τωρινή κατάστασή της, προσφέρεται για θετικές εφήμερες δράσεις όλων των ειδών... Στο χέρι μας είναι ποιες θα είναι αυτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Βρε παιδια, πολυ κακο για το τιποτα, Κι εγω περασα απο εκει, αφου περναω ουτως ή αλλως απο την Ομονοια, εκανα το χαζι μου, χαρηκα μ' αυτους που χαρηκαν, μου εκανε πολυ ομορφη εντυπωση αυτη η ξαφνικη αλλαγη απ οπου κι αν προερχεται, δεν εψαξα αν θα γινει μονιμα, τι κρυβεται απο πισω και σιγουρα δεν εκανα ψυχαναλυση..
    Επειδη τη μιση μου ζωη τη περναω στη περιοχη προς πλατεια βαθη, εχω συνηθισει παιδακια μεταναστων να κυκλοφορουν μονα τους, δε μου κανει καμια εντυπσωη που δεν ειναι στο σχολειο και απολαμβανω το κοσμο που το απολαμβανει, Εβγαλα κι εγω φωτος με το κινητο μου, Τι το ζαλιζουμε περισσοτερο? Καθε αλλαγη προς το ευχαριστο εστω κι αν διαρκει μια μερα, απ οπου κι αν προερχεται ας εινια καλοδεχουμενη
    Γιατι αν το παραψηρισουμε, τοτε και οι ατενιστας "παρανομουν" αφου εισβαλλουν δε ξενα οικοπεδα για να τα ομορφυνουν -))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γεια σας παιδιά.Μοιραστείτε αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αφού καίγεστε για τα παιδικά χαμόγελα γιατί δεν πάς με τους υπόλοιπους ατενίστας να ανοίξεις την παιδική χαρά στον Αγίο Παντελεήμονα (η οποία παρεπιπτόντος στην επερχόμενη ανάπλαση της πλατείας θα καταργηθεί γιατί υποτίθεται το παιχνίδι θα ενταχθεί στην συνολική λειτουργία της πλατείας [τους πιστέψαμε]).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καταστρέψαν την ΑΘΗΝΑ καταστρέψαν τα πάρκα.



    http://kyameftopedioareos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς