Nτιζαϊνάτα και μ' ένα ευρώ


Περνώντας την γεμάτη φτώχεια αλλά και ζωή Ζήνωνος, παρατήρησα σ' ένα απ' τα πολλά χύμα μαγαζάκια γύρω, ένα μίνιμαλ ντιζαϊνάτο μπουκάλι, σε πολλές διαφορετικές χρωματιστές βερσιόν και μια χειρόγραφή απίστευτη τιμή από κάτω: μόλις με 1 ευρώ! Γέα!, πήρα 3 χρώματα, 3€ μόλις, τα βάζεις στο σπίτι και μάπα να' ναι κάνουν καλό εφέ σκέφτηκα. Τα δοκίμασα δε και, ήταν μια χαρά.
Δύο μέρες μετά πήγα και το μελέτησα καλύτερα το πράγμα. Μπορεί όλα να είναι πολύ βασικά, ράφια κακοβαλμένα, ταμπέλα ένας μουσαμάς με logo από ms word, μπουκαλάκια και σαπουνοειδή πεταμένα στο κέντρο σε πρόχειρες κούτες, αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι όλα το εξωφρενικά οικονομικό του πράγματος. Σχεδόν όλα μόλις με 1€, και μάλιστα πολλά με εξαιρετικές συσκευασίες, έχουν στον σχεδιασμό τους την ευρωπαϊκή ματιά.
Πήρα κι άλλα λοιπόν, έδωσα 10€, έφυγα φορτωμένος και είπα να τα εξετάσω προσεκτικότερα. Όντας πειραματόζωο -για χάρη σας αναγνωστες-και μετά από ένα μήνα χρήσης δηλώνω την ικανοποίησή μου και συνεπώς σας τα παρουσιάζω.


Καταπληκτικά μπουκάλια, βραβείο συσκευασίας μόλις με 2 ευρώ. Κοίτα τις πλάτες τους, τα γυρνάς και τα κρατάς για πάντα σαν ντιζάιν ομπτζεκτς (και το άρωμά τους φινετσάτο, ιδίως των εσπεριδοειδών)



Δεν είναι φανταστικά; Μια απλή φόρμα στο μπουκάλι με ταιριαστή μονόχρωμη λευκή σκέτη και χωρίς κραυγές τυπογραφία, σύνθεση που αναδεικνύει τους μοναδικούς πρωταγωνιστές τα φανταχτερά χρώματα.


Ma che consistenza, che armonia di colori!


Ναι, βαριέμαι να σιδερώνω σεντόνια! Ma che colori!


Ωραία αντισηπτικά σαπουνάκια με 0,50€


Χωρίς ντιζάιν αλλά και πάλι του 1€: τύπου sanex αντιβακτηριδιακό αφρόλουτρο, και αριστουργηματικό με μούρα αφροειδές.


Πάλι με ένα ευρουλάκι αποσμητικά χώρου, το βανίλιας συνήθης μυρωδιά, το κανέλλας ποίημα τόσο που αν βαριέμαι στο σπίτι ψεκάζω για ακαριαίο φαν.


Ξεχάστε τα Axe με τα 4€ (στας Ευρώπας τα Axe κάνουν 1.50€). Εδώ ωραία αντρίκεια αποσμητικά του ενός, χωρίς καμμία παρενέργεια στις ευαίσθητες μασχαλίτσες.


Φίλες μου νοικοκυρές, το λίτρο χλωρίνη κάνει 2 τόσο. Εγώ σας δίνω 2 λίτρα, αποτελεσματικά (λαμπίκο μου κάνει την τουαλέτα) μόλις με 100 λεπτά και σ' ότι άρωμα θες.


Και βασικό: εκεί που αρχικά πιστεύεις ότι είναι φτιαγμένα μαζικά και και της κακιάς ώρας σε κάποια Ανατολή, διαπιστώνεις ότι φτιάχνονται από ισπανικές και ιταλικές βιομηχανίες, γι' αυτό και το μουράτο ντιζένιο.


Και τέλος το ωραιότερο, στο πρωινό φως το εφεδάκι που κάνει στον τοίχο η αντανάκλαση των μπουκαλιών (ναι μάμμυ, θα τα καθαρίσω πλακάκια!)



• MrPrice: Πατησίων 209- Κολιάτσου, Αχαρνών 56 - Βικτώρια-Μουσείο, Ζήνωνος 17 - Ομόνοια

Σχόλια

  1. Πάω για ψώνια! Κολιατσου που ειναι και δίπλα στην Αμερικής που μένω. Θα τα βάλω στο wc της δουλειάς και θα μείνουν άφωνοι! Μόνο και μόνο αισθητικά να το πάρεις δηλαδη! Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxxaxaxa eisai foveros! ta spa mpoukalia einai fovera! p.s oute egw siderwnw ta sentonia...xaxxaxa :)))) love your posts my friend!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είπαμε να στηρίζουμε την Ελληνική παραγωγή; Με ελάχιστα ευρώ παραπάνω βρίσκεις και αντίστοιχα Ελληνικά προϊόντα που φέρνουν το μαγικό 520.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελάχιστα ευρώ παραπάνω λολ :-)

    Επίσης υπενθύμιση: ο τρόπος που γράφω το κείμενο είναι συνεχώς να σβήνω, αλλάζω, προσθέτω και μένουν κάτι λέξεις ξέμπαρκες. Με το πέρας του άρθρου δε είμαι ζαλισμένος, σο συστήνεται να μπαίνετε την επομένη που το διαβάζω κι εγώ σαν αναγνώστης, απορώ και διορθώνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά για το αυστηρό μου ύφος.

    Όμως, ρίξε μια ματιά εδώ

    http://www.youtube.com/watch?v=jquUjx3HNCU

    για να δεις πόσο άθλιες και καρκινογόνες είναι οι πλαστικούρες που προτείνεις.

    επίσης από το blog αυτό θα περίμενα ενέργειες σαν αυτές που περιγράφει ο μαυρίκιος πιο πάνω.

    επιπλέον, προσωπικά τα βρήκα όλα εξαιρετικά κακόγουστα και φτηνιάρικα.

    just my two cents

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. • Με ποια βεβαιότητα υποστηρίζεις ότι αυτά είναι καρκινογόνα και άλλα δεν είναι;
    • Σορρυ, οι ελληνικές εταιρείες τα πουλάνε 3 φορές παραπάνω, και οι εργαζόμενοι πληρώνονται 3 φορές παρακάτω. Άρα είναι πολύ θεμιτό να αγοράζουμε πράγματα με 1 ευρώ γιατί απλούστατα πια επιβιώνουμε, ευρώ δεν περισσεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. • Με ποια βεβαιότητα υποστηρίζεις ότι αυτά είναι καρκινογόνα και άλλα δεν είναι;
    • Σορρυ, οι ελληνικές εταιρείες τα πουλάνε 3 φορές παραπάνω, και οι εργαζόμενοι πληρώνονται 3 φορές παρακάτω. Άρα είναι πολύ θεμιτό να αγοράζουμε πράγματα με 1 ευρώ γιατί απλούστατα πια με το ζόρι επιβιώνουμε, ευρώ δεν περισσεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λατρευω τα καταστηματα 1 ευρω! Και αδυνατω να καταλαβω γιατι αυτα τα προιοντα να μην ειναι καλυτερα απο τα γνωστα. Διατηρω τις επιφυλαξεις μου βεβαια, αλλα ποιος μου λεει οτι το μαρκατο αφρολουτρο δε μου κανει ιδια ζημια (αν μου κανει) με το αμαρκο? Ασε που απ'ο,τι βλεπω, το ενα αφρολουτρο ειναι Amalfi, απο τις πιο παλιες και γνωστες α-μαρκες.

    Ασε δε, που οντως βρισκεις πολυ ομορφα σχεδιασμενα προιοντα.

    "Ναι, βαριέμαι να σιδερώνω σεντόνια! Ma che colori!"
    Γελαω μονος μου στο γραφειο! Χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προφανώς αγνοείς το ότι ειναι συχνό φαινόμενο σε φτηνά σαπουνοειδή (ακόμα και αυτά που δίνουν δώρο στα μεγάλα καταστήματα...) βρίθουν μικροοργανισμών. Δεν θα τα άγγιζα ούτε με γάντια - καλύτερα να τα αδειάσεις, να τα απολυμάνεις και να βάλεις μέσα σαπούνι της προκοπής. Υπάρχει λόγος που το σαπούνι δεν είναι τζάμπα - και καλά υλικά (ακριβά) θέλει, και σωστές εγκαταστάσεις παραγωγής, και κατάλληλες διαδικασίες χειρισμού. Αν νομίζεις πως αυτά τα αγοράζεις με 1 ευρώ...

    Μιλάω εκ πείρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...γιατί στην ίδια, φανταστική τιμή του €1 παίρνεις, εκτός από το σαπούνι, στρεπτόκοκκους, σταφυλόκοκκους και άλα ωραία...

    Όχι ότι τα μαρκάτα δεν είναι υπερτιμημένα, αλλά ούτε ότι τα τζαμπέ είναι καλής ποιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Paidia, an diabasete apotelesmata twn test pou kanoun ta germanika Stiftung Warentest kai Oekotest, tha katalabate, oti sunithws - an kai fainetai apithano - ta fthnotera proionta agnwstwn sxedon markwn pairnoun tous kaluterous bathmous! Antithetws, ta pio gnwsta kai akriba periexoun polu suxna karkinoeideis ousies kai prokaloun allergies....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άλλο φτηνά και ανώνυμα και άλλο €1 στο πεζοδρόμιο. Επίσης, άλλο Γερμανία (όπου υπάρχουν έλεγχοι) και άλλο Ελλάδα που εισάγει ή φτιάχνει ο καθένας ό,τι του καπνίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Themistoklh, prokeitai edw gia italika kai ispanika proionta sxetika gnwstwn markwn. De nomizw na eisagoun mono suskeuasies ;-) Kai epeidh poulane sto "pezodromio", exoun kales times. An pali theleis na eisai sigouros, oti den bazeis pollh xhmeia sto derma sou, prepei na strafeis se biologika proionta. Ase twra ton Athensville pou exei adunamia gia to design kai menei pistos sth "filosofia" tou blog epidiknuwntas oti mporeis na breis kala kai fthna pragmata. Xairetw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα! Αφού αιάσατε την "όλα 1 ευρώ" κατηγορία, έχω να προτείνω το καινουριο hotdogάδικο που άνοιξε στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας λίγο πριν τη γ.α.δ.α. όπου έχει 0.70 λεπτα το μονό hot dog, 0,90 το διπλό και 0,90 λεπτά τον espresso freddo. Καλή περίπτωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άνθρωποι στην Κίνα, φυλακισμένοι να κοιμούνται στα εργοστάσια που δουλευούν 12-14 ώρες, άνθρωποι-ποντίκια που τα μεταφέρουν σε παράνομα κοντέινερ,
    δεν μπορώ να το διασκεδάσω αυτό το 1 ευρώ,
    θέλω αλλά δεν μπορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύς λόγος έχει γίνει για το γεγονός ότι τα προϊόντα αυτά πωλούνται στο "πεζοδρόμιο" όπως λένε πολλοί από τους σχολιαστές. Το ξέρετε ότι τα ίδια ακριβώς προϊόντα τα έχω δει και στο Hondos Centre ή σε άλλα επώνυμα καταστήματα με τιμές πολύυυ μεγαλύτερες των €1? Δηλαδή, αν αγοραστεί το ίδιο προϊόν ακριβότερα από επώνυμο κατάστημα είναι εντάξει ενώ αν αγοραστεί από το "πεζοδρόμιο" δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν έχω καμμία διάθεση να υπερασπιστώ το Χόντο και τον κάθε Χόντο, αλλά ο Χόντος και τον προμηθευτή θα πληρώσει (και δεν θα "πέσουν" τα προϊόντα από το πίσω μέρος ενός φορτηγού), και δασμούς θα πληρώσει, και τον ΦΠΑ θα αποδώσει, και τους φόρους του θα πληρώσει.

    Είναι προφανές πως οι μεγάλοι παίχτες της αγοράς μας φοράνε πολλά καπέλα στις τιμές, αλλά ας μήν τα ισοπεδώσουμε όλα.

    Και, ρε γαμώτο, για προϊόντα υγιεινής μιλάμε. Αν στο πεζοδρόμιο σου ανέβαζε και τα ποντίκια και τις κατσαρίδες που έχει στην υπόγα του, θα τα αγόραζες και με μισό ευρουλάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν καταλαβαινω πως μιλας με τοση βεβαιοτητα για ολα αυτα. Πως ξερεις αν το χ καταστημα πληρωνει ΦΠΑ και τ αλλο οχι, και που ειχε το χ καταστημα τα προιοντα του πριν στα πασαρει σε ραφια ιλουστρασιον για να χορτασει το ματι σου; Γνωριζεις κατι παραπανω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν καταλαβαινω πως μιλας με τοση βεβαιοτητα για ολα αυτα. Πως ξερεις αν το χ καταστημα πληρωνει ΦΠΑ και τ αλλο οχι, και που ειχε το χ καταστημα τα προιοντα του πριν στα πασαρει σε ραφια ιλουστρασιον για να χορτασει το ματι σου; Γνωριζεις κατι παραπανω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βασικά... ναι. Δουλεύω στο χώρο και ξέρω κάποια πράγματα, όπως επίσης γνωρίζω και για τα ποιοτικά προβλήματα τέτοιων προϊόντων υγιεινής.

    Εξ'άλλου, δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβεις πως, σε τέτοια φτήνια, ή άνθρακες ο θησαυρός (π.χ. η φτηνή χλωρίνη έχει λιγότερη δραστική από την επώνυμη), ή κάποιο λάκκο έχει η διαδικασία, ή (όπως είπε έτερος προλαλήσας) καταναλώνουμε τον καρπό δουλικής εργασίας. Είτε όλα μαζί.

    Εντάξει βρε αδερφέ, αν σου αρέσουν τόσο πολύ, βουρ στον πατσά, κατανάλωσέ τα, έχει όμως υπ'όψιν τα συμπτώματα του στρεπτόκοκκου καλού-κακού. Σπάνιο μεν να πάθεις κάτι, αλλά η πιθανότητα υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κοιτάξτε, το πρόβλημα με την δυσαναλογικότητα ποιότητας και τιμής ξεκινά από τις ίδιες τις εταιρείες κατασκευής επώνυμων προϊόντων. Τα επώνυμα προϊόντα δεν κοστίζουν περισσότερο μόνο λόγω του ότι προσφέρουν ποιότητα κατασκευής, υγειονομικούς ελέγχους και έλεγχο ποιότητας. Άλλωστε οι ίδιες εταιρείες κατασκευάζουν και τα μεν και τα δε. Ένα μικρό μέρος του κόστους μίας εμπορικής επωνυμίας οφείλεται στην εγγύηση επισκευής/ποιότητας/νομικής ευθύνης. Το μεγαλύτερο οφείλεται στο ότι το προϊόν διαφημίζεται και άρα ο καταναλωτής καλείται να πληρώσει το κόστος αυτό και αφετέρου στην πολιτική του καταστήματος. Πχ. το ίδιο προϊόν στο "Βασιλόπουλος" είναι φθηνότερο στο Market In και ακριβότερο στο "Θανόπουλος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εφοσον λοιπον δουλευεις στο χωρο, δε θελει και πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι μπορει να εχεις προσωπικο συμφερον να γραφεις αυτα που γραφεις. Γεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Oooohhh! Ad hominem! Φοβερό επιχείρημα, με έθαψες! Θα μπορούσα, ξέρεις, και να είμαι απλά αποθηκάριος... καμμία σχέση με συμφέροντα. Κι εγώ συνήθως discount αγοράζω, αυτό δεν σημαίνει πως εθελοτυφλώ και τα ισοπεδώνω όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν έχεις άδικο στη συλλογιστική σου, αλλά:
    -η συμπίεση έχει ένα όριο. Υπάρχει ένα σημείο που και όλο το "fat" να διώξεις απλά δεν μπορείς να πας πιο κάτω χωρίς να θυσιάσεις ποιότητα και σύννομη συμπεριφορά.
    -Μπορεί οι μεγάλες εταιρίες να κατασκευάζουν και own brands για λογαριασμό τρίτων, αλλά στον τομέα των καλλυντικών αυτό δεν ισχύει και τόσο. Υπάρχουν χιλιάδες και χιλιάδες εργαστήρια σε όλο τον κόσμο που παράγουν αυτά τα προϊόντα - κάνε μία έρευνα online για κινέζικα ή ανατολικοευρωπαϊκά καλλυντικά και θα δεις πόσο εύκολα (και φτηνά!) μπορείς να ξεκινήσεις μία επιχείρηση με δική σου μπράντα.

    Ακόμα και αν κάτι είναι "Made in the E.U." αυτό, δυστυχώς, δεν λέει και πολλά για την ποιότητα των πρώτων υλών, οι οποίες μπορεί να είναι (και πολλές φορές, ακόμα και στην Ελλάδα *είναι*) χείριστης ποιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ωραια η αναρτηση αλλα ακομα κ πολυ ενημερωτικα τα σχολια . Επειδη εχω μια καποια μανια με κουτια κ ομορφες συσκευασιες, εχω κατα καιρους αγορασει διαφορα τετοια- που συνηθως ομως το περιεχομενο το αφηνω αχρησιμοποιητο. Πιστευω πως η μικροτερη δυνατη οικονομια πρεπει να γινεται σε οτι τρωμε (δλδ καλες πρωτες υλες, και οχι ακριβα εστιατορια) και οτι χρησιμοποιουμε στο δερμα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παιδιά οφείλω να σας ενημερώσω ότι και οι γνωστές εταιρείες κατασκευάζουν τα προϊόντα τους σε χώρες που τους παρέχουν φθηνά εργατικά χέρια με πολύ χαμηλό κόστος κατασκευής έτσι ώστε να έχουν υψηλά κέρδη. Το ότι πληρώνουμε εκεί πιο ακριβά δεν σημαίνει τίποτα γιατί τα ίδια σχεδόν χέρια τα κατασκευάζουν. Όσον αφορά τα αφρόλουτρα, οφείλουμε να προσέχουμε τι βάζουμε στην επιδερμίδα μας και το καλύτερο είναι να χρησιμοποιούμε σαπούνι γιατί ακόμη και τα ακριβά αφρόλουτρα μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες ή δερματίτιδες. Σαπουνάκι απλό χαμομηλιού ή σαπουνάκια κατασκευασμένα από φυσικά συστατικά είναι ό,τι καλύτερο. Και σας μιλάω εκ πείρας γιατί όποιο αφρόλουτρο (ακριβό ή φθηνό) χρησιμοποιήσω επειδή έχω ευαισθητη επιδερμίδα θα μου προκαλέσει έπειτα από συχνή χρήση πρόβλημα. Οπότε το να τσακώνεστε για το ποια αφρόλουτρα είναι πιο υγιεινά είναι άσκοπο γιατί όλα τα αφρόλουτρα περιέχουν διάφορες ουσίες μέσα που αδυνατούμε να ελέγξουμε. Εμένα σαν ντιζάιν μου άρεσαν τα μπουκαλάκια αυτά και τα χρώματα και αυτό μετράει. Όσο για τις τιμές; Νομίζω ότι όταν οι μισθοί κατρακυλούν και έχουν φτάσει σε οριακά επίπεδα, δεν υπάρχουν περιθώρια για να προτιμήσεις το πιο ακριβό αφού το οικονομικό σου επίπεδο σου επιβάλλει να επιλέξεις την πιο χαμηλή τιμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πραγματικά ωραίο το deisign τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Den einai diskolo na katalavei kaneis poso karkinogona einai ta systatika pou periexoun auta ta mpoukalakia. Me stoixeiwdeis gnwseis ximeias to antilamvanesai eukola. Auto den simainei oti ta pio akriva sampouan kai sapounia den periexoun karkinogona systatika. Krisi kai prosoxi xreiazetai pantou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτά που γράφεις για στρεπτόκοκκους κλπ είναι τελείως άκυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. η κινα ομως για αυτό είναι η μόνη με οικονομική άνθηση όταν η ευρώπη και η αμερική αρχίζει να νεκρώνει..φαίνεται ξεχνάς ότι για αυτούς η δουλειά των 12 ωρών δεν είναι τίποτα ..αυτοί δεν είναι δυτικοί λαπάδες,τσαμπατζήδες που κάθοντε για να πληρώνοντε...οι κινέζοι το έχουν στο DNA τους την δουλεία..
    εσύ αυτό που λές φυλακή είναι σωτηριά για αυτούς...αφού από το να πορνευούν το σώμα τους ή να πεθαίνουν ή να τους κάνουν όργανα ,ζούνε με αξιοπρέπεια χωρίς να κλέψουν...σε μερικά χρόνια η κίνα θα είναι η φραγκάτη και η δύση θα είναι πειναλαίοι...

    εσύ νομίζεις ότι είναι ποντίκια γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν την δουλειά,είναι εργατικοί και όχι χαραμοφάηδες...

    οι κινέζοι μέχρι πρίν λίγο πέθαιναν και τώρα έχουν άνθιση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ FIORILE (ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ 4 ΑΡΩΜΑΤΑ) ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΦΑΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ...ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ....ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
    ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εφ'οσον οι μισθοί μειώνονται συνεχώς ευτυχώς που υπαρχουν και αυτά τα μαγαζιά τύπου ενα ευρώ για να μπορούν να αγοράζουν άνθρωποι προϊόντα καθημερινής χρήσης φθηνά σε σχεση με το σουπερ μάρκετ που όλα σχεδόν είναι πολύ ακριβότερα.
    Όσο για την ποιότητα τα ίδια συστατικά έχουν με τα προϊόντα στο σουπερ..μονο που τα επωνυμα είναι δυο κ τρεις φορες πανω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς