Επιμόρφωση Δήμου Αθηναίων


Πρόκειται για μυστηριώδη δωρεάν επιμορφωτικά μαθήματα του Δήμου Αθηναίων. Δεν ανακοινώνονται πουθενά, και είναι inside μυστικό για κάποιους στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στην Ακαδημίας. Οι φίλοι και συγγενείς κάθε χρονιά προλαβαίνουν και κλείνουν τις περιορισμένες θέσεις. Είναι λοιπόν τώρα η περίοδος εγγραφών μα άγνωστο ποια τα φετινά προγράμματα (online υπάρχουν μόνο τα περσινά και φαίνονται ενδιαφέροντα). Πληροφορίες και τύχη στο 210-3638138.

Σχόλια

  1. Μα υπάρχει και κάτι, κάτι ελάχιστο έστω, που να μη λειτουργεί "απο στομα σε στόμα" σε αυτή τη χώρα.... Ασε που οι εγγραφες είναι όποιος πρόλαβε, τον κύριο είδε. Και κάτι μου λεει οτι οι εκλογες θα καθυστερήσουν για κανενα μήνα ακομη αυτα τα μαθήματα..... (btw εξαιρετικο μπλογκ καίριας ματιας στην πολη, προσφατα το ανακάλυψα και δηλωνω φαν!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai, nai, oi klassikes ellhnikes mystikopatheis kai malakies...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λοιπόν, εγώ τα παρακολουθώ 3 χρόνια αυτα τα σεμινάρια. ανακοινώνονται στο πνευματικό κεντρο του Δημου Αθηναιων (Ακαδημίας και Σόλωνος, στο σάιτ του κέντρου και στα φυλλάδια του Δήμου).
    ειναι πολύ καλά σεμινάρια και γίνονται σε διάφορα μερη του κέντρου της Αθήνας (ανάλογα και με τις ανάγκες του κάθε μαθήματος). τα μαθήματα ειναι εβδομαδιαία, σε κάθε μαθημα παίρνουν απουσίες και στις 3 απουσίες δεν μπορείς να πάρεις βεβαίωση (να συνεχίσεις να παρακολουθείς μπορείς).
    διαρκούν απο 5 μήνες ως 1 σχολική χρονιά!
    δυστυχως οι θέσεις ειναι λίγες (απο 15 άτομα στα πολύ απαιτητικά μαθήματα ως 50 άτομα στα σεμιναριακού στυλ μαθήματα.
    δεν χρειάζεται μεσον γιατι τηρείται απόλυτη σειρά προτεραιότητας (και παίρνουν και αναπληρωματικούς γιατί πολλοί κανουν αίτηση και μετά δεν εμφανίζονται). το μόνο που απαιτείται ειναι να εισαι την μερα που αρχίζουν οι εγγραφές στις 9 το πρωί εξω απο το γραφείο που γινονται οι εγγραφές.
    τα μαθήματα με μικρό αριθμό ατόμων συμπληρώνονται κατευθειαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το θέμα είναι πια μέρα είναι αυτή που πρέπει να στηθείς απ' έξω στις 9. Δεν την γνωρίζει κανείς αυτή την ώρα μόνο όσοι εργάζονται στο Πνευματικό Κέντρο. Στο σάιτ δημοσιεύονται πάντα ετεροχρονισμένα. Μύλος!
    Λυπάμαι αλλά στην πραγματικότητα, είναι μόνο για τους ημέτερους αυτά τα προγράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την ημερα εγγραφης την μαθαινεις ευκολοτατα παιρνοντας ενα τηλεφωνο. Εχω κι εγω παρακολουθησει μαθηματα και συμφωνω οτι ηταν πολυ πολυ χρησιμα και υψηλου επιπεδου. Απλα περνωντας απ'εξω μια φορα ρωτησα τι κανουν εκει και πηρα ενα φυλλαδιο με το τηλεφωνο τους. Μην γκρινιαζετε χωρις λογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χμ.Έφτασα σήμερα στις 9.45 κ δεν κατάφερα να είμαι στους 40 πρώτους,,,Eίχα πάρει κ εγώ το φυλλάδιο κ έπαιρνα τηλ 2 φορές την εβδομάδα για να μάθω ημερομηνίες.Εν μέρει συμφωνώ,πως πολλά πράγματα δεν μαθαίνονται...Αφού γίνονται με αυτό τον τρόπο όμως έτσι θα προσπαθήσω κ εγώ! Του χρόνου λοιπόν θα πάω εκεί από τις 8!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην πανικοβάλ παλλικάρια!! Ενα τηλεφωνάκι να πάρετε και θα σας τα πουνε όλα. Τα παρακολούθησα πέρισυ, ούτε φίλη ούτε συγγενής κανενός δεν είμαι. Ας μην αφορίζουμε το σύμπαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς