Προσπερνώντας τα πρεζόνια






Παλιά σήμαινε κάτι περισσότερο να βλέπεις ανθρώπους στο δρόμο να πεθαίνουν;
• Φωτογραφίες του τελευταίου μήνα απ' το κέντρο της Αθήνας: 1. Φαβιέρου, 2. Καπνοκοπτηρίου, 3. Γεωργ. Σταύρου, 4. Ιάσωνος, 5. Μαραθώνος

Σχόλια

  1. Λείπουν φωτογραφίες από την πλ.Κλαθμώνος η καλύτερα πλ. Αστέγων!! Εκεί να δείτε τι γίνεται.. ανετα μπορείτε να φωτογραφίσετε όλη τη διαδικασία απο την συν/αγή μέχρι την τελική πτώση! και συχνά.. λίγο πιο πέρα είναι και βάρδιες της δημοτικής αστυνομίας.. Τι και ποιόν εξυπηρετούν... άγνωστο! υπάλληλοι, το ωράριό τους φαντάζομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι να κάνουν δηλαδή;Έχουν καμιά δικαιοδοσία να συλλάβουν; Και σύσταση να κάνουν μπορεί να βγούν μαχαίρια.
    Τους στέλνουν δηλαδή σαν πρόβατα γαι σφαγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν με ενοχλει να βλεπω "junkies" με ενοχλει αφανταστα να βλέπω την Δημοτικη Αστυνομια να σφυριζει ανέμελα στη θέα τους, με ανοχλει ακόμα πιο πολυ να βλέπω την επισημη αστυνομία να προσπερνά λες και δεν είδε εναν ανθρωπο να κείτεται στο δρόμο αλλά ένα "σκουπίδι".
    Με ενοχλεί και η σταση των διαφότων κέντρων απαξάρτησης που δεν σε πειθάλπουν αν ΔΕΝ είσαι καθημερινός χρήστης λόγω περιορισμένων πόρων και περιορισμένου χώρού. Με ενοχλεί η στάση των συμπολιτών μας και με ενοχλεί η στάση του επίσημου κράτους. Το 2004 λόγω Ολυμπιακών αγώνων κάπου τουσ είχαν εξαφανίσει όλους αυτους...αναρωτιέμαι...αντί να τους "κρυβουν" γιατί (οποιο κι αν ειναι το κοστος) δεν κανουν μια πιο συντονισμενη προσπάθεια να τουσ βοηθήσουν???? Και γιατί αφήνουν ολοκληρες περιοχες τησ Αθηνας να γινονται γκέτο διακινησης, χρησης και κατανάλωσης ??? Μετα τουσ σνοχλέι ότι στο Αμστερνταμ πωλείται ελέυθερα χασις....
    Ο ψευτοπουριτανισμός τηε Ελληνικης κοινωνίας αλλά και η εθελούσια έλλειψη κοινωνικής συνειδησης δείχνουν κι αυτά απο μια γωνιά την παρηκμάζουζα δομη της Αθηναικης πραγματικοτητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν το έθεσα σωστά μάλλον..
    Στην πολιτεία αναφέρομαι που όργανο της είναι! Και δεν εννοούσα να συλλάβουν ενα ζωντανό πτώμα, αλλά να το φροντίσουν!
    Είναι απίστευτα προκλητική αδιαφορία της πόλιτείας... Και ως προς τους χρήστες και ως προς τους εμπόρους!
    Δεν είναι δυνατόν να μη γνωρίζουν τη στιγμή που εμείς οι καθημερινοί περιπατιτές γνωρίζουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουτε εμένα με ''ενοχλεί'' αλλά με ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ να βλέπω σάυτές τις κακοφορμισμένες πληγές ενα κράτος που νοσεί βαριά και στηρίζεται εν πολλοίς σ'αυτές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η πολιτεία δεν φταίει σε τίποτε. μην ρίχνουμε τις ευθύνες αλλού. εγώ έχω να προτείνω κάτι, να αναζητηθούν οι γονείς τους και να τους ζητηθούν ευθύνες που τους έκαναν μαμόθρεφτους και με τη πρώτη δυσκολία, με τη πρώτη σφαλιάρα την έπεσαν στα ναρκωτικά! Να αναζητηθούν επίσης ευθύνες στους παιδοψυχολόγους που συνιστούν να είμαστε φίλοι με τα παιδιά μας και να μην τους φέρνουμε και πολλές αντιρρήσεις. Αυτοί οι παιδοψυχολόγοι διέλυσαν τα πάντα. Αν μιλήσετε με έναν σημερινό 60άρη που έχει περάσει πείνες και δυστυχίες στην παιδική και εφηφική του ηλικία, που στην ηλικία των 8 και 10 χρόνων τριγυρνούσε στη Τρούμπα στο πειραιά για να τους δώσουν κανα ποτήρι γάλα οι γυναίκες που εργάζονταν στους οίκους ανοχής, που κάθε φορά που έπαιζε μπάλα με τα παπούτσια του έτρωγε το ξύλο της χρονιάς από τη μάνα του γιατί αν χαλούσαν δεν είχε να του πάρει άλλα, που μπορεί να φορούσε και τα φουστάνια της μεγαλύτερης αδερφής του, τι ξεφτίλα, γιατι δεν είχαν να του ράψουν παντελόνια, που ένα παλτό του έραψαν κι από τη χαρά του το φορουσε μές τον Αύγουστο, αν μιλήσετε μ' έναν τέτοιο άνθρωπο τότε δικαίως θα αναρωτηθείτε: γιατί ο άνθρωπος αυτός δεν έπεσε στα ναρκωτικά; δεν έγινε κλέφτης; δεν έγινε ληστής; κι εκείνος που έχει ότι θελήσει, ότι επιθυμήσει, που δεν έχει νοιώσει ποτέ αυστηρότητα, πειθαρχία στην οικογένεια, και γενικά που δεν έχει στερηθεί τίποτα έχει γίνει πρεζόνι ή ληστής τραπεζών; Αυτά τα λέω και για το Λάκη, εκείνο το γραφικό που βγαίνει στη τηλεόραση καμιά φορά και δεν χάνει ευκαιρία να λέει ότι η ανεργία και η φτώχεια φταίνε για την εγκληματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τραγικό !!! Ποιό τραγικές οι απόψεις του Erian παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απλώς κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για όσους έχουν επιλέξει να κάνουν παιδιά. να σκέφτεστε ότι αν το παιδί σας κλαίει κι οδύρεται για να του αγοράσετε ένα χυμό ή ένα παιχνίδι μην του το αγοράσετε μόνο και μόνο για να σταματήσει τη γκρίνια και να βρείτε την ησυχία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kala tora milas sovara...theoreis diladi oti opoios einai narkomanis to ekane giati tou arnithikan enan xymo giati tou edinan mallon ta pada sto xeri!!!!!!???????????? Eisai ektos pragmatikotitas...einai to elaxisto pou boro na po. Kai to thema den einai mono ti tous odigise se aftin tin katastasi alla ti ginetai apo do kai pera....O,ti kai na tous odigise, tous afineis na pethanoun? Den xreiazetai na apadiseis Erian....einai pasifanes apo afta pou les pio pano oti dne sou kaigetai karfi...distixos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kapote itan sokaristiko. twra einai apla sinitheia distihws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε παρακαλώ φίλε μου, μπορείς να αλλάξεις τον τίτλο της ανάρτησής σου;

    Δεν γνωρίζω οι υπόλοιποι πως τον εκλαμβάνουν, αλλά προσωπικός μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει καθόλου. Το θεωρώ άκρως απαξιωτικό και άκρως ρατσιστικό για αυτά τα παιδιά! Δεν με νοιάζει στην προκειμένη περίπτωση τι και πως το κάνουν, με νοιάζει όμως η προσφώνησή τους! Με νοιάζει ότι είναι άνθρωποι όπως εγώ, όπως εσύ όπως όλοι!

    Δεν νομίζω να ΑΡΕΣΕ σε ΚΑΝΕΝΑΝ μας ο οποίος μπορεί να έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα,
    ΑΝΤΙ να τον βοηθούσαμε να το ξεπεράσει, να τον τραβάγαμε φωτογραφίας και να τον προσφονούσαμε με έναν τόσο απαξιοτικό τρόπο.

    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,

    Ένας Απολίτιστος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ απολίτιστε,
    Η αλήθεια είναι: προσπερνάμε τα πρεζόνια,
    είμαστε τοσο εξοικειωμένοι, τόσο αναίσθητοι αν θες, που δεν μας προξενεί καμία εντύπωση πια.
    Στη συνείδησή μας απευθύνεται το ποστ και δεν επιχειρεί να μειώσει αυτούς τους ανθρώπους που χρειάζονται την βοήθειά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να του αρέσουν αυτές οι τραγικές εικόνες. Όμως είναι λίγοι αυτοί που είναι πρόθυμοι και μπορούν να βοηθήσουν, οπότε το μεγαλύτερο βάρος εκτός από τις ίδιες τις οικογένειες που υποφέρουν, πέφτει στο κράτος χωρίς αυτό να έχει παρουσιάσει ουσιαστικά αποτελέσματα μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για τους φίλους που αναρωτιούνται ¨γιατί δε κάνει κάτι το κράτος….¨ Η απάντηση είναι η ίδια με το γιατί αξιώνεται συστηματικά και μεθοδευμένα η δημόσια υγεία και παιδεία? Γιατί το εκάστοτε ΚΡΑΤΟΣ είναι αυτοί που ΚΟΝΟΜΑΝΕ από τα ιδιωτικά ιατρικά κέντρα και κλινικές, γιατί κάποιοι ΚΟΝΟΜΑΝΕ από ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ.
    Γιατί κάποιοι ΚΟΝΟΜΑΝΕ από τους 100.000 και πλέον Έλληνες ηρωινομανείς, απλά μαθηματικά είναι κύριοι…

    Χρήστες ηρωίνης : 100.000 ΑΤΟΜΑ
    Μέση Ημερήσια Κατανάλωση κάθε εξαρτημένου
    700 χιλιοστά του γραμμαρίου (ήτοι 0,2 έως 1,2 gr δια 2)

    Μέση Ετήσια Κατανάλωση κάθε εξαρτημένου, ετήσια
    260 γραμμάρια νοθευμένης ηρωίνης (ήτοι 700 mg Χ 365 ημέρες = 255,5 gr)

    Συνολική Ετήσια κατανάλωση όλων των εξαρτημένων
    26.000 κιλά ή 26 τόνοι νοθευμ. Ηρωίνης (ήτοι 260 gr X 100.000= 26.000 κιλά)

    Σύνολο ετήσιων κατασχέσεων νοθευμένης ηρωίνης (1991)
    20-40 κιλά νοθευμένης ηρωίνης (δηλαδή το 0,15 % του συνόλου)

    Τιμή της νοθευμένης ηρωίνης στη μαύρη αγορά 30-40 € το γραμμάριο
    (ή 30.000 - 40.000 € το κιλό)

    Συνολικός ετήσιος τζίρος στη μαύρη αγορά της ηρωίνης
    1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ € (26.000 κιλά Χ 40.000 € = 1.040.000.000 €)
    M' άλλα λόγια, ο ετήσιος τζίρος που πραγματοποιείται στη μαύρη αγορά της νοθευμένης ηρωίνης στην Ελλάδα ξεπερνάει το 40% του συνόλου των κερδών που πραγματοποιούν οι 50 μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας,[2] (εξαιρουμένων των μεγάλων τραπεζών).
    Αυτό εξασφαλίζει στις διάφορες εκφάνσεις του μεγάλου κεφαλαίου, του παρακράτους και του οργανωμένου εγκλήματος που ελέγχουν τη μαύρη αγορά, μια οικονομική ισχύ που:
    ● Αυξάνεται διαρκώς με καλπάζοντες ρυθμούς,
    ● Διεισδύει επεκτατικά στο πεδίο των νόμιμων οικονομικών δραστηριοτήτων και
    ● Μετασχηματίζεται σε πολιτική δύναμη με τη μαζική αγορά μέσων και «κρατικών και κυβερνητικών αξιωματούχων».
    Αυτό ανατρέπει τους κανόνες του οικονομικού παιχνιδιού, αποσυνθέτει τη συνοχή του κοινωνικού δικτύου και θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών.
    «Οι λαθρέμποροι ‘ναρκωτικών’ αποτελούν έναν εξαιρετικά μεγάλο κίνδυνο, ιδίως για τις χώρες της Κοινότητας ειδικά και τις δημοκρατικές χώρες γενικά... αποτελούν μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά της εθνικής και της διεθνούς κοινωνικής τάξης και εν δυναμει του οικονομικού συστήματος του δημοκρατικού κόσμου... και βρίσκονται ήδη σε θέση να επηρεάζουν την πολιτειακή λειτουργία ολόκληρων χωρών».[3]

    Έτσι, εξαιτίας της εμμονής των διαχειριστών της εξουσίας στην καταστολή, στον ιστορικό ορίζοντα της ανθρωπότητας έχει ήδη προβάλλει η εικόνα ενός μέλλοντος που κυριαρχείται από τον εφιάλτη του «ναρκω-ολοκληρωτισμού».

    Χρησιμοποίησα νούμερα από την έρευνα του εξαίρετου Κλεάνθη Γρίβα, ο οποίος το έχει πραγματικά ψάξει το θέμα και προτείνει και λύσεις ο οποίες όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας από εμάς… ΔΕΝ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ –ΠΟΤΕ-
    Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να βρούμε τους γονείς; ποιοί να τους βρούμε; οι πολίτες; πήγατε να μιλήσετε σε κανένα; εγώ το εχω κάνει.. Κακώς κάκιστα.. Επειτα,σας διαφεύγει κάτι που εχω σημειώσει τουλάχιστον στην γειτονιά μου!
    οι δύ0 στους τρείς είναι μετανάστες και πάλι οι δύο στους τρείς ακουμπάνε την μέση ηλικία.. Γενικά να μιλάμε ξέρουμε όλοι κι απούν'απ'οξω απ' το χορό πολλά τραγούδια ξέρει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. απαξιώνεται εννοώ (για δημοσια παιδεία και υγεία) και το άρθρο μπορείται να το διαβάσεται ολόκληρο
    http://www.zougla.gr/news.php?id=1033

    αξίζει τον κόπο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το θέμα είναι ότι πολλά απο αυτά τα παιδιά είναι θύματα δικών μας ακούσιων ενεργειών και τελείως παρατημένα απο το κράτος της αναλγησίας και των εμπλεκομένων πολιτικών.Πιστεύω ότι όσο και αν σοκάρει τον φίλο απολίτιστο ο τίτλος δυστυχώς είναι η πικρή αλήθεια,για τους κατοίκους,που πολλοί είναι και υπεύθυνοι για αυτή την εικόνα των νέων παιδιών.Τον δικών μας παιδιών.
    Με την αδιαφορία των γονιών για τα συγχρονά προβλήματα των νέων,τον ωχ αδερφισμό,το να προσπερνάμε και να μην μας νοιάζει ο διπλανός αν ζεί ή αν πέθανε και την ανέχεια με την αδιαφορία που δείχνουμε για αυτάπου μας προκαλούν οι νεοεισερχόμενοι πολίτες αυτής της έρμης και μικρής χώρας.Βεβαια αν ο φίλος που έβγαζε τις φώτο των χρηστών πήγαινε λιγάκι πιο πάνω θα μπορούσε κάλιστα να αλλάξει και τον τίτλο,να τον κάνει προσπερνώντας τους "ψευτομετανάστες" εμπόρους ναρκωτικών.
    Που είναι πιο πολλοί και απο τους χρήστες.Στην συγκεκριμένη περιοχή πιο εύκολα αγοράζεις ναρκωτικά,όπλα,πλαστα χαρτιά,παρά τσιγάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ . . ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!!ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ. . .ΓΙΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ . . ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΕ. . .ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ,ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΄ΑΥΤΟΥΣ΄ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ,ΠΟΥ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΑΛΛΟ . .ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ . .[ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. . .] ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ . .ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΩΤΗΡΙΑ . .ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ . . .ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ! . . .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . . ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ . .ΠΟΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ? ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ[ ΚΑΙ ΔΥΣΥΧΩΣ . .ΑΠ΄ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ . .ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . .ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ,ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΜΠΟΡΟΙ. ]. .ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΛΑ . . .ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ . .ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΓΩ . .bTW giati nomizete pws adiaforoun entelws gia auto to thema??? ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ . . . .[ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ,ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΚΑ!ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΕΣΑΣ! food f0r thought . .]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ 16ΧΡΟΝΗ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΙ???ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ Π.Χ ERIAN . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να βοηθήσουμε τι????
    Δεν πάτε καλά βρε...
    Με το ζόρι τους το βάλανε μέσα στο σώμα τους??
    Τους βιάσανε ???
    Δεν πάτε να βοηθήσετε τίποτα ορφανά και αφήστε τα παλιοκαθίκια στην τύχη που τους αξίζει...
    Την μαλακία του καθενός σε αυτήν την χώρα θα την επωμίζεται ο υγιής πολίτης ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θα ήταν αστείο να μας σοκάρει κάτι τέτοιο μετά από χρόνια ολόκληρα που έχει παραδόθει το ιστορικό κέντρο στα πρεζόνια. Τα ναρκωτικά είναι επιλογή. Και όχι. Δε λυπάμαι καθόλου για ανθρώπους που επέλεξαν την εξαθλίωση ως τρόπο ζωής. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Αν δεν κοιτάξεις να σωθείς μόνος σου, κανένας δε θα σε σώσει. Αν δε σεβαστείς εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου κανείς δε θα σε σεβαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. με αυτή την λογική όσοι της γενιάς του (του 60άρη) ήταν κλέφτες ή πρεζόνια ήταν μαμόθρεφτα; δηλαδή τότε δεν υπήρχε εγκληματικότητα; και όσοι ήταν τότε κλέφτες είτε ήταν γόνοι πλούσιων οικογενειών ή μαμόθρεφτα; η σύνδεση με την εγκληματικότητα της φτώχειας και της ανεργίας δεν είναι εφεύρεση του λαζόπουλου αλλά τόσο αποτέλεσμα κοινής λογικής σκέψης όσο (και πιο βασικό) συμπέρασμα μελετών.

    πολύ απλουστευτική η άποψή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πω πω ρε φίλε, τι παπαριές λές; Μη λές μεγάλες κουβέντες. Αν καμια μέρα το παιδί σου γίνει πρεζάκι θα το λες καθίκι και θα το πετάξεις από το σπίτι. Αντε γαμήσου σαπιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς