Η μπουζουξού κι η ηθικιά


Λεωφόρος Συγγρού, άλλη μια μπουγάτσα μου 'πεσε, αιφνιδιάζομαι εύκολα, μα δεν έφταιξα καθόλου εγώ: η Κική Σαμίου, μακράν το καλύτερο στάιλινγκ κι ακόμη μακρύτερα η ιδέα να 'χει ολοδική της φωτιζόμενη ταμπέλα στην σωστή γωνιά, να την βλέπουν και στην Καλλιρρόης!


Σορρυ Κική έπρεπε να το χώσω κι αυτό: ο Αδέσμευτος Ρίζου μας χαρίζει ένα υπέροχο ταξίδι στα '90s (τρελος φαν τοτε, με 30 κουπόνια είχα πάρει το τρομερό δώρο cd) με το απαράλλακτο layout συν την γλυκεροηθικούς δεξιούς τίτλους. Κορυφαίο όμως το χθεσινό, ευτυχώς τη συγκράτησα τη μπουγάτσα: "Το φαινόμενο (?) Μπέσυ Μάλφα (ηθοποιός, τραγουδίστρια, μπαλαρίνα αλλά και συγγραφεύς και σκηνοθέτις...". Μπαλαρίνα;

Σχόλια

  1. ιδέα μου είναι ή αυτή η Κική Σαμίου έχει στηρίξει το μικρόφωνο σε φτηνό τριπόδι για κάμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν είναι κακό. παίρνει λίγη ώρα στο στήσιμο αλλά θα ναι πιο σταθερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατί η απορία για το μπαλαρίνα; Μήπως η κοπέλα έχει σπουδάσει και χορό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. multitalented eimaste oloi stn ellada giati oti delwseis eisai...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. από το quote της καλλιτέχνιδος-ελβετικός σουγιάς δεν μπορώ να καταλάβω ποια από τις 2 σάτιρες προτιμά. και ούτε αν το 'κατεβάζω βρακιά' είναι κυριολεκτικό ή μεταφορικό. κρίμα έχασα το φύλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λυπαμαι πολυ γι αυτα που γραφετε και ανακοινωνετε. Δεν εχετε κανενα δικαιωμα να σατιριζετε καποιον που δεν γνωριζετε.Το κανατε μονο και μονο για να γελασετε και να τα λουστητε στο τελος.Εισαι πολυ γελιος-α εσυ που το εβαλες δε καταλαβενω το λογο. Η κοπελα της αρεσε να τραγουδαει ενοχλει κανεναν? Και αν σας πειραζε να μην πηγαινατε να την ακουσετε αρα?? Τα θελει ο κολος σας να σας μιλησω και στη δικη σας γλωσσα γιατι αυτη σας αρμωζει.Εδω εχω να κανω με ψωνια και ζωα και οχι με ανθρωπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς