Aνέγγιχτα προγούλια του ποπσταρ


"Mη κοιτάξεις το πηγούνι", βασικός στόχος της σύνθεσης. Χρησιμοποιούμε, ένα χέρι πάνω στην Ηρώ, ένα χέρι να αιωρείται εκ των δεξιών του Αγγέλου και βάζουμε προφίλ μια άσχετη με καλό πηγούνι για να εξισορροπήσει το όλον.


Οι καιροί άλλαξαν, οι λαϊκόποπ σταρ συμπονούν το κοινό, γίνονται το ένα: κι όμως, ανέγγιχτα απ' το φότοσοπ προγούλια!


Μπράβο Ηρώ, πόσες σταρ θα τολμούσαν να βγουν με κολοκύθια στο κεφάλι;


Μη πω καλή κουβέντα Ηρώ, εντελώς η συμβατική η φώτο που 'δωσες για το αφισάκι της Σχολής. (καλά, θεατρική σχολή στον Άλιμο; Μπορεί να εμπνεύσει τέχνη ο Άλιμος;)


Ο Χάρης Βόρκας είναι μάστιγα (δες πέρσι). Πάλι ως σκηνοθέτης στην αφίσα η φάτσα του, ίσως στον θεατροχώρο λειτουργεί σαν κράχτης (δεν λειτουργεί), ίσως πρέπει να χωνέψει το κοινό ότι δεν είναι χοντρούλης πια. Πρωταγωνιστεί ο Κων. Καζάκος και μια καθόλου αυτάρεσκη ενζενί με τόνους μέηκ-απ εποχής, με χορηγό τον Αδέσμευτο, την Εσπρέσσο και φωτισμούς Ελευθ. Ντεκώ (;)


Παρακαλώ να επιστρέψουν τα δυνατά ντουέτα, από τρεις και πάνω η αφίσα προμηνύει υποχρεωτικά πια παρτούζα.


Και τέλος σεξοκαταστάση που ξέμεινε απ' το καλοκαίρι: ο πολυσυζητημένος XXL μασαζοδονητής του Nitro ξεπούλησε. Που να το ξερε το καλομοιράκι που με τα χίλια ζόρια τα πέταξε πως θα της κοτσάρουν δίπλα το μηχάνημα, ανάστατη η Αστόρια!

Σχόλια

  1. Πόσο συμφωνώ μαζί σου δεν λέγεται! Και έχω και extra σχόλια όπως: Η Ηρώ και ο Αγγέλου βλέπουν κάμερα, η τύπισσα Κάμαρα; Ο Χάρης Βόρκας γιατί χρησιμοποιεί την ίδια φωτογραφία του και τις δύο χρονιές; Η Παρτούζα του Romeo με ποιους είναι; γιατί στις solo φωτογραφίσεις εκεί που γράφει ΠΕΤΡΕΛΗΣ εμφανίζεται κάποιος άλλος. Και τέλος, από που αλλάζουν οι μπαταρίες σε αυτό το πράγμα; Βλέποντας τέτοιες πιο ρεαλιστικές αφίσες με τους, sexy το παραδέχομαι, λαικοπόπ τραγουδιστάδες τελείωσαν οι πρώτες και θέλω λίγο ακόμα full body μασάζ, και ας μην είμαι στην παραλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς, επίσης ειναι Βορκάς κι όχι Βόρκας.

    Η Καλομοιρα δε μπορει με τιποτα να βγαλει σεξουαλικοτητα, νομιζω οτι βλεπω το κεφαλι μιας εννιαχρονης κολλημενο στο σωμα μιας θεογκομενας. Ιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς