Αυτός ο δρόμος είναι δικός μας!


Ο Δήμος την έστρωσε την Περσεφόνης με τουβλάκια. Πεζόδρομος? Μάλλον δρόμος αφού υπάρχει σαφής υψομετρική διαφορά με τα πεζοδρόμια. Αλλά και πάλι γιατί δεν έχει άσφαλτο; Ας το κάνουμε συνήθεια: η Περσεφόνης είναι πεζόδρομος, τέλος! Εμπρός! Θα τον κάνουμε δικό μας. Θα περπατάμε στο κέντρο, θα αδιαφορούμε για τα κορναρίσματα, θα προπηλακίζουμε τους οδηγούς! Θα αποκτήσουν τσίπα, δεν θα διαβούν ξανά βάρβαροι! Αβάντι πεζό πόπολο!
υγ. Στο σουβλατζίδικο, στο μέσον, έχει ωραίο κεμπαπ γεμιστό με τυρί.

Σχόλια

  1. Σκέτη κόλαση εκείνο ο σουβλατζιδικο γενικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η υψομετρική διαφορά είναι για να μην παρκάρουν τα αμάξια και εμποδίζουν τα τραπεζοκαθήσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τις καρεκλες που απλωνουν οι μαλακες μαγαζατορες (παρντον για τα γαλλικα μου) και δε σε αφηνουν να παρκαρεις τις μαζεψανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι σημασία έχει για ποιό λόγο το κάνουνε, το θέμα είναι ότι κερδίσαμε! Τουλάχιστον το ένα πεζοδρόμιο είναι δικό μας γιατί το άλλο έχει τραπεζοκαθίσματα. Έτσι είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Έχουν φέρει και τις πλάκες για τους τυφλούς αλλά δεν τις έχουν τοποθετήσει ακόμη! Ελπίζω να γίνει κι αυτό! Πολλά ευχαριστώ στη δημοτική παράταξη ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ για τις παρεμβάσεις της για το θέμα στο Δ.Σ της Αθήνας. Η κομματική παράταξη που εκπροσωπούν δεν μου προκαλεί και τα καλύτερα συναισθήματα! Οφείλω όμως να το πω. Καμία άλλη παράταξη του Δήμου δεν ανταποκρίθηκε! Ούτε ο Δήμαρχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς