Blog Widget by LinkWithin


Η Ευριπίδου έχει τα μπαχάρια, το Μοναστηράκι την τσίκνα, ένα ακόμα σημείο απέκτησε εδώ και 2 εβδομάδες άρωμα. Το αγαπημένο, της κανέλλας, χάρη στο διάσημο brand Cinnabon που ενέσκυψε κι αυτό στην Ελλάδα, ανήκωμεν στην Δύση και εν μέσω κρίσης τελικά.
Το βασικό κόνσεπτ: ρολό κανέλλας, φρεσκοφτιαγμένο (βλέπεις live το ζύμωμα), ψημένο άμεσα στα ανοξείδωτα φουρνάκια, της ώρας εντελώς και αυτό από μόνο του είναι μεγάλο συν. Ελκυστικότερη η εικόνα, είναι να σου τρέχουν τα σάλια: περιχυμένα είτε με κρέμα, είτε με σοκολάτα, ή και ξηρούς καρπούς στοιβάζονται τρυφερά στα ζεστά ταψιά και καταναλώνονται φυσικά αυτοστιγμεί (με πηρουνάκι οπωσδήποτε το μεγάλο μέγεθος) στα τραπεζάκια της στοάς.
Ως προς την γεύση: τα βρήκα λιγωτικά για τα γούστα μου, τόσο γλυκό ποιος να το αντέξει (θα πρότεινα να πάρετε το μικρό ρολό). Επίσης μου φάνηκε too much και το τόσο βούτυρο στη ζύμη ενώ διορθώθηκαν τα προβλήματα των πρώτων ημερών που η ζύμη ήταν κάπως άψητη.
Σκανδαλάκι οι τιμές, τραβηγμένες αν σκεφτείς τις πρώτες ύλες: 2.90 το μεγάλο ρολό, 2.30 το μικρό, 3.40(!) αυτό το κολασμένο Caramel Pecabon με καρυδάκι από πάνω. Δηλαδή πληρώνεις το franchise, το ακριβό ενοίκιο, και την γκλαμουριά να σε πετύχει η φίλη σου η Σίσσυ να μπραντσάρεις στην Κοραή.
Tες πα, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε, όποιος θέλει τα πληρώνει, πάντως σαν εικόνα είναι πούρα νοστιμιά!

• Cinnabon, Κοραή, Μετρό Πανεπιστήμιο







Σχόλια
blog comments powered by Disqus