ΜcDonalds: επιστρέφουν στην Ομόνοια


Ένα μήνα τώρα αναρωτιόμουνα τι κρύβεται πίσω απ' την μπελαλίδικη ανακαίνιση δίπλα στο ΝΕΟΝ. Μιλιούνια εργάτες, διπλοβάρδιες, κάποιος έριξε λεφτά. Σήμερα τοποθετήθηκε και το κίτρινο 'Μ' κάτω απ' τις αψίδες. Τα ΜcDonalds  επιστρέφουν στην Ομόνοια ένα χρόνο μετά το κλείσιμο του περιθωριακού καταστήματος της Δώρου. 'Εξτρα ντιζαϊνάτο,  αφαιρετικές πολυθρόνες, σικ τυπογραφία στους τοίχους, φωτιστικά στυλάτα, περισσότερο καφέ μου θύμισε. Ελπίζω να πάρουν παράδειγμα από το διπλανό ΝΕΟΝ και να βάλουν απαραίτητο σεκιούριτι (φρικτές οι τουαλέτες του παλιού Mc  με αφαιρεμένη εσωτερικά την κλειδαριά για να μην πέφτουν πίπες και ενέσεις).

Η πλατεία είναι στην εντατική, θέλει πρακτικές λύσεις, θέλει κανονικό κόσμο να επιστρέψει. Σιγά-σιγά γίνονται πραγματάκια και αυτό με ικανοποιεί. Ο πάτος τέλειωσε...

Σχόλια

  1. Η πλατεία αυτή είναι τόσο τρομαχτική. Όταν είχα έρθει ούτε τόλμησα να πάω βόλτα εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mia synitheia einai ola!
    Exei kati o aeras tis athinas pou mporei h eikona na nai tromaxtikh kai taytoxrona na mhn yparxei periptwsh na se peiraxei anthrwpos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ap' to stoma sou kai stou theou t' ayti.
    katarameno spot apo tote pou ekleisan, tipota den epiase!
    Oi katares mas tha 'nai

    ax pshth patata bacon,
    ax frosty,
    ax tetragwno mpifteki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mono otan ftasis sto pato arxizis mono na anevenis. Sygkekrimena ston apopato, opote tora mono pano!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σας! Με λένε Μαρία και είμαι 27 χρονών. Ήμουν χρήστης ηρωίνης από τα 14 μου. Στα 23 ξεκίνησα την προσπάθεια για να απαλλαγώ από τον εφιάλτη . Κατέφυγα σε γιατρούς και κρατικά προγράμματα. Η απάντηση στην έκλυση μου για βοήθεια ήταν ψυχοφάρμακα και μεθαδώνη. Φαύλος κύκλος!!!
    Νόμιμα ναρκωτικά!!! Τα οποία χρειάζεται να παίρνεις για μια ζωή!! Αυτό δεν δούλεψε σε εμένα και δεν δουλεύει σε κανέναν από αυτούς που θέλουν μια ζωή ελεύθερη από εξάρτησης .
    Τους τελευταίους 6 μήνες ζω στην Δανία και κάνω το πρόγραμμα ‘’Νάρκονον’’, το οποίο δεν υπάρχει ακόμα στην χώρα μας . Στο νάρκονον μας χορηγούν μόνο βιταμίνες και φυσιοθεραπευτικά βοηθήματα . Επίσης μελετάμε και βρίσκουμε τι πραγματικά έφταιξε. Εγώ βρίσκομαι στο τέλος του προγράμματος και αισθάνομαι ελεύθερη ,χαρούμενη και δυνατή να αντιμετωπίσω την ζωή !! Ο σκοπός μου όμως είναι μεγαλύτερος ! Θέλω να βοηθήσω έλληνες χρήστες να απεξαρτηθούν . Υπάρχουν ήδη αρκετά παιδιά από την Ελλάδα που απεξαρτήθηκαν σε αυτό το πρόγραμμα και είναι χρήσιμοι πολίτες .
    Σε αυτό χρειάζομαι την βοήθειά σας . Έχουμε ανάγκη χρήματα για εκπαίδευση ούτως ώστε να μπορέσουμε εμείς οι έλληνες απόφοιτοι του νάρκονον να ανοίξουμε κέντρο στην Ελλάδα.
    Εμπιστεύομαι την κρίση και την συνείδηση σας .Οποιαδήποτε πιθανή εισφορά σας θα είναι πραγματικά πολύτιμη για εμάς .
    Ευχαριστώ
    Μαρία Σκουλάτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. An eixe anoiksei twra ekleise..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς