12/2/10

Κρίση και ξεκινήματα


Στου Ψυρρή το ξενοδοχείο Ochre & Brown αγόρασε το διπλανό κτίριο και επεκτείνεται. Μεγάλη χαρά, να βλέπεις αυτό το boutique hotel, υπόδειγμα κομψότητας και στολίδι για την πόλη, να προχωρά σε επενδύσεις και να αισιοδοξεί στο δύσκολο, όχι μόνο οικονομικά αλλά και αισθητικά γύρω περιβάλλον.


Στη γωνία-λουκούμι Μητροπόλεως με τον υποδειγματικό πεζόδρομο της Ευαγγελιστρίας κάτι δυνατό ετοιμάζεται. Καφέ-εστιατόριο υποθέτω από τα σούπερ καλύμματα που έχουν κερδίσει ήδη το πρώτο στοίχημα. Δεν σταματά να ομορφαίνει ο δρόμος...


Στο ίδιο δρόμο το δαιμόνιο του παλιού εμπόρου συνεπικουρούμενο από την επικαιρότητα έχει αποτέλεσμα το διασκεδαστικό μπάνερ "Τιμές κρίσης".


Να που το λέγαμε, η περιοχή είναι το επόμενο χοτ. Η Saturn πρόκειται να ανοίξει τον Μάρτη νέο υπερπαραγωγή κατάστημα στον Σταθμό Λαρίσης, πάνω απ' το Carrefour. Μια χαρά είδηση και για τους ταξιδιώτες του ΟΣΕ που θα 'χουν κάτι να απασχολούνται μέχρι να 'ρθει το τρένο.

2 σχόλια:

Αρχή '16, σαρανταδυό εικόνες

Άθενς μιξ: τρεις ναοί, τρεις θρησκείες, σε ένα μόλις κάδρο -Μοναστηράκι -Νύχτα Ερμού και Βουλής /όσο να ναι κάνανε μερακλιδικη δουλει...