Τι μέγεθος, τι χαρτί, τι έργο...


Διασκεδαστικό! Βρήκα σε δημοτική υπηρεσία το έργο (της διετίας μάλιστα) του Νικήτα Κακλαμάνη. Ναι, υπάρχει. Διαπιστώσεις ξεφυλλίζοντας: τι πλούσια δραστηριότητα, τι τέλειες φώτο, η Αθήνα πιο πράσινη κι απ' τη Βιέννη, τι μπουλντόζα - η Βαγδάτη ανοικοδομείται, τι δραστήρια νεολαία βουτηγμένη στα σπορτς- πέτρα τα μπούτια-, τι θερμοί εναγκαλισμοί με τους γηραιότερους, ρετσίνα και νοιάξιμο θα κέρασε ο Δήμαρχος.
Βέβαια αυτά είναι αναμενόμενα σε ένα έντυπο έλληνα πολιτικού, αλλά το εντυπωσιακό εδώ είναι το νέο μέγεθος χαρτιού που δικαιωματικά πρέπει να πάρει το όνομα "Nikitas". 30x50 εκατοστά για να ακριβολογούμε, μεγαλύτερο κι από τα free press, ένα μαντζαφλάρι που δεν χωρά πουθενά άσε που είναι και από χοντρό χαρτί και δεν διπλώνει (btw τι οικολογική ευαισθησία).
Γιατί το κανε τόσο γκράντε; Δεν χωρούσε σε μικρότερο; Ο Δήμος είναι εύρωστος και ξοδεύει; Έχει ανασφάλειες με το έργο του και το μέγεθος θα ψαρώσει ψηφοφόρους; Θέλει να αποδείξει στη δυσαρεστημένη Ρηγίλλης ότι παρήγαγε; Ό,τι και να 'ναι απλώς επιβεβαιώνει ότι είναι αλλού: στον κόσμο τους οι ναρκομανείς που τρυπιόντουσαν στα σκαλιά του Δημαρχείου, στον κόσμο του κι αυτός που δεν έριξε μια ματιά απ' το παράθυρο. Οι ατύπωτες σελίδες.



Σχόλια

  1. Πάλι καλά που δεν φοράς τρύπιες κάλτσες... :P

    Υ.Γ. Ότι και να πεις για τον Νικήτα είναι λίγο... Είναι μια κίνηση ακόμα που συνάδει με την "πράσινη" πολιτική του όλα αυτά τα χρόνια στον Δήμο Αθηναίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α, τώρα τις είδα. κοίτα τη ραφή, τις φορώ ανάποδα. looolll

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ που θα ξαναβγεί... είχα μια μικρή ελπίδα πως κάποιος άλλος ίσως να τα κατάφερνε κάπως καλύτερα αλλά πλέον πάει κι αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικά και πρόκειται για υπέρδιπλη κουβέρτα δρόμου. Φροντίζει ώστε ο άστεγος να σκεπάζεται με ένα μόνο ξεδίπλωμα εντύπου και παράλληλα να διαβάζει το έργο του Δημάρχου ως παραμύθι για να τον παίρνει ο ύπνος.
    Τα επόμενα θα είναι πλαστικοποιημένα για να είναι και αδιάβροχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το ελπιδοφορο ειναι ότι ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να ξαναβγει! (ετσι ελπίζω τουλαχιστον)
    η κατερευση της εικονας της αθηνας ειναι εμφανεστατη παντου και με τον ενα η τον αλλο τροπο εχει φροντισει να συσχετισει τον εαυτο του με αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωραιες καλτσες :-P

    δεν προκειται να ξαναβγει και μαλιστα θα χασει πανηγυρικα,το θεμα ειναι ομως ποιος θα βγει που θα νοιαστει πραγματικα για την Αθηνα;Ιδου το ερωτημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βαζουν μυαλο οι Ελληνες???
    Δυστυχως μαλλον αυτος θα εκλεγει παλι....!!!!
    Η Αθηνα ποιο ασχημη παρα ποτε αλλα αυτος νιωθει περηφανος για το εργο του.....τι να πει κανεις....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκτός και αν ο υποψήφιος της αντίπαλης παράταξης είναι κάτι ιδιαίτερο, δεν υπάρχει -δυστυχώς- περίπτωση να μην επανεκλεγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι νωρίς για υποψηφιότητες, διευκρίνισαν από τη Ρηγίλλης... Πρέπει να φύγει ο Δήμαρχος, όπως έφυγε και ο Πρωθυπουργός - Ελλάδα και Αθήνα 20 χρόνια πίσω, θέλει σπάνιο ταλέντο, δεν το συζητώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...θα κυκλοφορήσει και σε γιγαντοαφίσα...
    οι συγκρίσεις σου στις φώτο είναι ανεπανάληπτες...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θεικές φωτό .
    προσκυνώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και απο τα ταλαιπωρημένα παπουτσάκια σου φαίνεται πόσο αλωνίζεις οριζοντίως και καθέτως την πρωτεύουσα! Για το "έντυπο" ας μην τοποθετηθώ καλύτερα, γιατί θα ξυπνήσει ο εκδοροσφαγέας/λαχαναγορίτης/φορτοεκφορτωτής που κοιμάται μέσα μου και θα εκτεθώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. α είναι τίτλος τιμής τα βρώμικα παπούτσια, περπατημένα, ήθελα να φανεί τι τραβάνε στο ρεπορτάζ. :-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...τελικά το μέγεθος μετράει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ετοιμάσου και για καινούργιο τόμο, θα κυκλοφορήσει και σε αφίσα.
    Ο Δήμαρχος μας προσκαλεί στις 28 Απριλίου στις 19:00 στο Μέγαρο Μουσικής για τον απολογισμό της τριετίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πάμε να του τα χώσουμε μετά μουσικής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. sorry ti numero foras lol! koita o kaklamanis poly grande vre paidi moy, sa kati megalokiries pou zoun sto diko tous kosmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. στεφανος αλεξιουΑπριλίου 22, 2010 8:35 μ.μ.

    xaxaxaxa..... katevaino athina gia liges meres ystera apo ena diastima minon kai aporo ti me perimenei.... to pasxa ekatsa mia mera kai apelpistika apo tin nekriki apragia kai apaisiodoksia...

    to mono fos se ayto to tounell einai to fylladio tou dimarxou... itan mia kali pigi gia na ftiakseis ena poly komiko post!!! xaxxaxaxxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ναι, είναι σημαντικό για να καταλάβετε το όλο μέγεθος.
    Φορώ 44 (44 2/3 το συγκεκριμένο).
    Γιγάντιο το έντυπο, σαν το έργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εξαιρετικό τεμάχιον για προσάναμμα. Μπορεί κανείς να ψήσει ωραιότατα παϊδάκια, διότι άλλη χρησιμότητα σε τούτο το έντυπο Μπεν Χουρ, δεν μπορώ να δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μας προσκαλεί? ΩΧ!!! Και δεν έχω τίποτα να βάλω! Αν το ήξερα λίγο νωρίτερα, θα είχα φροντίσει να κόψω και να κάνω πόντσο, ένα κομματάκι από την γιγαντοαφίσα του Πλούταρχου στην Ιερά Οδό, στο γνωστό .........Πολιτιστικό κέντρο, που μόλις ανοιξε και μας περιμένει. Τήν άδεια, ποιός να την έδωσε άραγε, μέσα στον πυκνό ιστό των μνημείων της περιοχής........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τέλειο το αρθράκι αυτό. Το έντυπο είναι ότι ακριβώς κάνουν οι Έλληνες πολιτικοί. Think big.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Den to evazes kai dipla sto psigio na katalavoume to mege8os tou ergou?
    Apo thn plevra tou marketing na to deis, to target group pou apef8inete o dimarxos einai sigoura kalo sitemenes kyries kai kyrioi pou oso na peis ena 8ema me ta matia tous to exoun, opote or8os tou protinan afto to mege8os! Apo thn allh mou 8ymizei to rito: oso poio psila h maimou toso poio poli fenete o kwlos ths (h kapws etsi).
    Distixos leipei h enalaktikh lysh kai sto Dimo A8hnaiwn opws kai genika sthn politikh skhnh tou topou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. kati tetoies stigmes einai pou lew oti mas leipei i Malvina!!
    oso gia tis epomenes ekloges...einai auto pou lene..."oute mia psifos xameni"....na prolabw na paw na riksw ton obolo mou!
    Zitw ston Ethnarxi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. anarwtiemai se ti font size einai to keimeno mesa.... ypologizw, peripou, oso ena sporaki mantariniou...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ναι, αλλά έτσι δεν σε πιάνει μάτι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. η δημαρχαρα μας μολις εβαλε υποψηφιοτητα, http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1809232, κανενα petition μην τολμησει και τον υποστηριξει κανεις εκτος ΛΑΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς