Μεγάλα πεζοδρόμια - τέλειο παρκινγκ


Οδός Αθηνάς αυτό το Σαββατόβραδο: το χα ξαναδεί και δεν πίστευα την άνεσή τους, οι κινήσεις του νέου υπουργού τους άφησαν εντελώς ατάραχους. Μπάρες ριγμένες και παρκάρουν στο πολύ χαλαρό τα kompressor και τα jeep στο πεζοδρόμιο για να εξυπηρετηθούν μοδάτα κλαμπ στου Ψυρρή (που είναι και ντεμοντέ πια).

Σχόλια

  1. Ποιός είπε ότι δεν υπάρχουν parking στην Αθήνα; Όρίστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα!
    Μα οπουδήποτε υπάρχει πεζοδρόμιο η χρησιμότητα και η σκοπιμότητα του είναι εν τέλει να λειτουργίσει ως parking απόρω που σας/μας κανέι εντύπωση.
    Μα κάγγελά έχει, ε, που θα πάει όλο και κάποιος μεθυσμένος θα πέσει με το αυτοκίνητό του να τα ρίξει ώστε να παρκάρουμε ανενόχλητοι, κι αν δεν πέσει κανείς έλα μωρε τώρα βγάζουμε κανένα και μόνοι μας και βλέπουμε...
    Ειναι μια ακόμα έκφαση της απόλυτης έλλειψης σεβασμού καταρχήν του εαυτού μας και δευτερογενώς και όλων των υπόλοιπων. Και φυσικά θέμα παιδείας αλλά και αγωγής. Όμως ΤΙ περιμένουμε όταν ακόμα και τα σχετικά πλακίδια που υποτίθεται ότι συνεπικουρούν τους έχοντες περιορισμένη ή και καθόλου όραση συμπολίτες μας οδηγούν είτε σε τρύπα, είτε σε καρτοτηλέφωνο?
    Η μήπως το ότι μια μέρα σαν τη σημερινή που βρέχει αν είσαι άτυχος και περπατάς στην Πατησίων όποιο αυτοκίνητο και αν περάσει θα σε λούσει κανονικά περνώντας με 100 από δίπλα σου είναι καλύερο?
    Αναρωτιέμαι μερικές φορές ΤΙ είναι αυτό που έχει συμβεί σε όλους πια? Τι έχουν πάθεί? Γιατι υπάρχει παντελής αίσθηση ντροπής και αντίληψης της αντικειμενικής πραγματικότητας? Ομολογώ ότι απάντηση δεν εχω και με θλίβει.
    Επιτέλους ασ αναλάβει κάποιος έστω και με το ζόρι να αναγκάσει όλους όσους ΔΕΝ καταλαβαίνουν ότι δεν είναι δυνατόν να λειτουργούμε έτσι!
    Προσφατα συνάδελφος εκ Γαλλίας με ρώτησε όλο απορία...γιατί δεν κυκλοφορούν άνθρωποι με καροτσάκια στην Αθήνα? Τι να του έλεγα ότι λόγω Μεσογειακής διατροφής δεν έχουμε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα? Και ΠΟΥ να πάνε δηλαδή? αφού κινδυνεύουμε οι υπόλοιποι που υποτίθεται ότι είμαστε αρτιμελέις...παραμένουμε βέβαια εγκαφαλικά ανάπηροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς είναι πάρα πολλοί αυτοί που στη λέξη πεζο-δρόμιο διαβάζουν ... παρκο-δρόμιο! Δυστυχώς είναι πολλές οι κλήσεις που "χαρίζονται" σε τέτοια σημεία της Αθήνας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς το κακό για άλλη μια φορά έχει παραγίνει, παρά τις φιλόδοξες προσπάθειες του νέου υπουργού ΠΡΟΠΟ. Που να προλάβοπυν οι άνθρωποι; Από την άλλη: Αν τους γράψουν όλους αυτούς θα γειάνει ο προϋπολογισμός (τύφλα νάχει ο Αλμούνια)...
    Εγώ προτείνω πάντος μια φορά την εβδομάδα οι οργανωμένοι πεζοί να δίνουν ραντεβού για περίπατο ΕΠΙ της Πανεπιστημίου ή της Βασ. Σοφίας ("Μας πιάνετε τα πεζοδρόμια, σας πιάνουμε τ' οδόστρωμα!")

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς