'Μιλά μου Βρώμικα' στους δρόμους


Σαφώς και θυμάστε τα 'υπέροχα πλάσματα', δεν υπήρξε σίριαλ με ακριβέστερη αποτύπωση του αθηναϊκού σκηνικού και της ενέργειάς του. Η Μυρτώ Κοντοβά, επιστρέφει απόψε 22:15 στο Mega, με την δεύτερη σειρά της, με πρωταγωνίστρια και πάλι την Αθήνα.
Μάθετε λοιπόν ακόμα πριν προβληθεί που γυρίζεται - χόλυγουντ γίναμε, να πάτε για αυτόγραφα. Στην αιχμηρή γωνίτσα Κωνσταντινουπόλεως 86 και Παραμυθίας στον Κεραμεικό είναι το Βar-ba-Δήμος, η ταβέρνα που μια ετερόκλητη παρέα θα την μετατρέψει σε μπαρ, με σκοπό να πάρει όλα τα λεφτά (το χει καταφέρει ήδη με το ντεκό: πολύχρωμα τζάμια, χιλιάδες ταπετσαρίες στην πρόσοψη, δυνατό γουάου το λες).
Έλα γοργά, πάμε ψηλότερα, Πλαταιών 25 και Λεωνίδου όπου έτυχα σε καλοκαιρινό γύρισμα με παιδάκια που τσίριζαν ακατάπαυστα και προκαλούσαν εγκεφαλικό στο συνεργείο. Εκεί βρίσκεται το κρεοπωλείο 'Έλβις', και μπορείτε να θαυμάσετε τα πλαστικά κοτόπουλα στη βιτρίνα.
Καλό τηλεοπτικό χειμώνα και μη ξεχνάτε πρώτα εδώ στο Άθενζβιλ μάθατε τα έξτρα ινφο που θα εντυπωσιάσουν στους φίλους σας.
Υγ.: Στα credit της σειράς, ότι πρωταγωνιστεί ηθοποιός με το εκπληκτικό όνομα Μάρα Μπαρόλα.
Υγ2.: Μου 'χει κολλήσει το σάουντρακ της σειράς! 'Πρέπει να κάνουμε πάρτι / κι όλα θα πάνε καλά...' Θα το τραγουδάς.

• Τrailer




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς