Αγίας Θέκλας Reloaded


Αααα ο Νικήτας φιλοδοξεί να ξαναβγεί (αν και η Α' Αθήνας πρασίνισε, ίδωμεν). Δεν εξηγούνται 3 χρόνια αδιαφορίας και ξαφνικά, τσουπ έργα. Βρέθηκα λοιπόν μεσημεριάτικα σε τούρκικο μαχαλά ζώντας την σούπερ εμπειρία για αστό: πάτησα σε χώμα! Γουώου. Ξηλώσανε το σύμπαν και φτιάχνουνε την Αγίας Θέκλας εξ' αρχής. Χαίρομαι, εχω μια αδυναμία σ' αυτά τα ταλαιπωρημένα στενάκια, που δεν έχουν κατοίκους να τα υπερασπιστούν και ατάλαντοι γκραφιτάδες οργιάζουν .
• Btw ντροπή 'Ψύρρα': το μοναδικό καφέ της Μιαούλη που 'χει καρέκλες πάνω στις γραμμές των πεζοδρομίων για τυφλούς.

Σχόλια

  1. Μόνο σωλήνες αποχέτευσης περνάνε... Σύμφωνα με τις ταμπέλες που ανέρτησαν και η ασφαλτος θα ξαναγείνει ασφαλτος και αναπλαση των πεζοδρομίων(που στον συγκεκριμενο δρόμο δεν υπήρχαν...
    * το βράδυ δεν υπάρχει ελευθερο πεζοδρόμιο στη μιαούλη... κατεβαίνουν μέχρι και στο δρόμο τα τραπεζοκαθισματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατά τα άλλα όλο το "ενναλακτικό" καρναβάλι κάθεται ανερυθριαστα ακριβώς πάνως στη γραμμή για τους πεζους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ennalaktiko" karnabali..........
    m'arese poly auto!!!!!!!!
    Exeis apolyto dikio.
    Ligo xasisaki, ena kaskol sto lemo (aparaititws tah elega), kafe 4 wres th mera.... kai kata t'alla ennalaktikoi polites.
    oust.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως και δεν έχει κατοίκους του Ψυρρή! Περίπου 800 και πληθαίνουν μάλιστα (οι περισσότεροι μένουν τέρμα Καραϊσκάκη και προς Σαρρή μεριά).

    Όσο για την Ψύρρα, οι άλλοι (Ρεβέκκα κλπ.) τι κάνουν δηλαδή; Αφού όλοι τους έχουν καταπατήσει τις λωρίδες για τους τυφλούς (το ότι είναι εντελώς άχρηστες και περιττές έτσι όπως τις έκαναν στην Αθήνα, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς