Athens Daily Secret


Τρεις παρά πέντε το μεσημέρι. Χιλιάδες Αθηναίοι προσμένουν ένα email να τους σώσει από το προδιαγεγραμμένο μιας βαρετής βραδιάς. Πριν γκρινιάξουν ότι στην Αθήνα δεν γίνονται πράγματα, θα ΄χουν τη χαρά να ανακαλύψουν μυστικά της πόλης μας, αλιευμένα απ’ τους ίδιους τους χρήστες μιας έξυπνης, καθόλου πολυλογούς και καλοφτιαγμένης πλατφόρμας.
Athens daily secret το όνομα, ένα "κλειστό" μα χωρίς πόζα κλαμπ, Αθηναίων που ανταλλάσσουν κλασσικά αλλά και φρεσκότατα μυστικά της πόλης μας (εστιατόρια, μπαρ, μαγαζιά, γεύσεις του δρόμου, μέχρι και πάρτυ της τελευταίας στιγμής). H εγγραφή απλή, μέσω email ή facebook, το δωρεάν αυτονόητο, η χαρά του να μοιράζεσαι ανυπολόγιστη. Κλαπ, κλαπ, επικροτώ!

Σχόλια

  1. Φοβερή ιδέα! Μπράβο στα παιδιά κι ένα ευχαριστώ σε σένα! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και μόνο ο τίτλος δείχνει πόζα. γιατι να πρέπει να δώσεις μεηλ για να μάθεις ένα "καλά" κρυμμένο μυστικό? κι αν το μάθεις δεν θεωρείς αυτόματα τον εαυτό σου υπεράνω τνν "πτωχών" που ζουν στην άγνοια? κι αν δώσουν όλοι μεηλ τί μυστικό θα είναι πια αυτό? πόσο κλειστός είναι αυτός ο κύκλος των Αθηναίων χωρίς πόζα...?
    όταν το lifestyle ανανεώνεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χιλιάδες Αθηναίοι προσμένουν ένα μέιλ που θα τους σώσει από το προδιαγεγραμμένο μιας βαρετής βραδιάς;;;!!! Αν δεν είναι απλώς μια υπερβολική φράση για τον εντυπωσιασμό που απαιτεί η εισαγωγή ενός κειμένου, μου έρχεται να αναφωνήσω σε άπταιστα νεοελληνικά GET A LIFE συμπολίτες! Πώς υπέπεσες σε τέτοιο παράπτωμα εσύ, καλέ μου Athensville, να επικροτείς μια τόσο θλιβερή μέσα στον ελιτισμό της κίνηση; Εσύ ο αδέσποτος περιηγητής και χρονικογράφος της πόλης; Άλλο ένα γκέτο, λοιπόν; Κατά τ' άλλα συμφωνώ με τον Guest No 2. Το λάιφστάιλ στην Ελλάδα δεν ανανεώνεται, ανακυκλώνεται, αγαπητέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. elate twra yperboles.
    Kat' arxin to athensville kalyptei tis drasthriothtes ths polhs ara kalyptomaste :-p

    Epishs se para poly kosmo aresei enas tetoios typos diaskedasis Einai ena gousto, giati na to kathgoroume? 
    Prokeitai gia mia ethelontiki prospatheia, apo epitelous drasthrious kai oxi oknhrous anthrwpous se mia polh pou kaneis den kanei tipota. Kati tetoia na ta epibrabeyoume prepei.
    Gia finale tha se kalousa  na grafteis  sthn yphresia, tzampa einai, kai se diabebaiw tha briskes katitis pou na s' endiaferei 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που εννοώ είναι ότι προτιμώ απείρως περισσότερο την κίνηση π.χ. του να μοιραστείς μαζί μας το πρώτο σου παγωτό καϊμάκι και τη διεύθυνση του συγκεκριμένου παγωτατζίδικου χωρίς να χρειάζεται να ρίξουμε σύνθημα και παρασύνθημα. Ο καθένας με τις πετριές του. Δεύτερο, ούτε στιγμή δεν αμφέβαλλα ότι εκεί μέσα θα υπάρχουν πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις. Δεν ήταν αυτή η ένστασή μου. Στο κλειστόν του πράγματος τσίνισα, ίσως επειδή έχω μια αλλεργία γενικώς στις περιχαρακώσεις. Όσο για το αν είναι τζάμπα, προφανώς δεν χρειαζόταν να το χρησιμοποιήσεις σ' εμένα ως επιχείρημα! Είμαστε έξστρα λαρτζ εμείς που δεν μας περισσεύει ποτέ δεκάρα! Γιατί όπως έλεγε και ο ποιητής, τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις φράγκο;!
    υγ. και τα σκυλάδια αρέσουν σε πάρα πολύ κόσμο και μαγκιά τους και καπέλο τους. Εγώ μπορώ να μην πάρω, παρακαλώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το "κλειστό" είναι μια τσαχπινιά που κάνανε, έτσι για το παιχνίδι. Οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί χωρίς καμία προϋπόθεση. :-x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ουφ, ευτυχώς, το γύρισες στην ελληνική γραμματοσειρά! Αυτό το γκρίκλις με πεθαίνει!
    :D
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα.......γράφτηκα κι εγω εκει ...έχει πλακα αλλα κι ενδιαφέρον να σούρχεται καθε μερα από μια πληροφορία...και μια στις τόσες να βγαινεις που λέει ο λόγος...όπως εγω(χαχαχα!!)... καλο ειναι έχεις μερικά πράγματα υπόψη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι, το ανακαλυψα 2 μηνες πριν περιπου. Καλη η ιδεα, αλλα κι εγω θα συμφωνησω με τους παραπανω, στο κατα ποσο υποχρεωνομαι να δωσω το mail μου. Μου φαινεται λιγο...ακυρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κι άλλα μυστικά εδώ
    http://www.enet.gr/?i=news.el.texnes&id=151293

    Σκέφτηκα ότι θα σε ενδιαφέρει ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. na tous 'diokseis' apo to blog sou.... :) tolmoun k sou afinoun tetoia sxolia... apapa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς