Αν έπρεπε να διαλέξεις πραγματικότητα;


Η Ακαδημία Αθηνών ουρητήριο μικροπωλητών.


Πειραιώς, κυνηγημένοι για λίγο μεροκάματο

Σχόλια

  1. Αυτο δεν ειναι μεροκαματο!! ειναι παρασιτο βρωμια και θανατος. Ειναι βια και αηδια και σε φτυνω κοινωνια. Και σε φτύνω κοινωνία!!! Γεαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω παντως που δεν ειμαι απο Αθηνα και πέρασα από εκείνον το δρόμο στο κεντρο που ειναι γεματος απο αλλοδαπους και αστυνόμους ειχα μεινει μλκς. πωπωπω. απιστευτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εεεε μαζεψτε τους ... ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηρεμήστε ρε παιδία. Δεν μας έχουν χέσει ακόμα. χεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xtes mphka sto trolei na paw zappeio ki htan gemato to trolei maurous me terasties maures sakoules skoupidiwn, me ka8e eidous emporeuma. Den tous antipa8w, prospa8oun na zhsoun kai to kratos tous anexetai. Omws. Auto to pragma pou den mporeis na anapneuseis, pou vrwmaei olo to trolei les kai eimaste sthn India. Oxi, auto prepei na e3olo8reutei pash 8usia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν νομίζω ότι έχω διαβάσει χειρότερο φασιστο-ταχαμουδήθεν lifestyle μπλογκ από αυτό.
    Είμαστε χώρα που επιβίωσε χάρη στη μετανάστευση, ή μήπως νομίζετε ότι οι Ελληναρες στις Αμερικές και τις Γερμανίες ήταν καλύτεροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακριβώς έτσι ήταν. Κατούραγαν στη νήσο των Μουσείων στο Βερολίνο, στο Ράιχστακ, είχαν μετατρέψει το μολ στην Ουάσιγκτον σε τεράστιο γυφτοπάζαρο και ήταν ρέμπελοι στους δρόμους από το πρωΐ ως το βράδυ. Έχεις δίκιο: το μπλογκ είναι του Πλεύρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βέβαια αυτοί που φταίνε είναι το κράτος και ο δήμος, και ειδικά ο δεύτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. guest 2 μπλα μπλα μπλα ναι απο την αλλη να δειτε που μας εφτασε ο lifestyle τζαμπα (κυριολεκτικά) αριστερισμος.

    μια καλη κυρια θυμάμαι αριστερη τις αρπαξαν τη τσαντα στη καθημερινη της εσπασαν και ελαφρως τα μουτρα και δεν υπεβαλε μηνυση γιατι λεει τι θα κανει το κρατος θα τον μορφωσει θα τον εκπαιδευσει να μη κανει τετοια πραγματα? απλα δεν ειχε καταλαβει οτι τον οποιο λογαριασμο τον πληρωνει αυτη.

    οταν θα δω lifestyle "αριστερο" να χαριζει το apple του υπερ της φτωχιας θα χαρισω και εγω το φτωχο wintel μου ώστε να μπορεσει ενα ερθει ολο το bangladesh εδω και να επιβιωσουμε μαζι στο 1/5 του βιωτικου μας επιπεδου αλλα πιο ισοι και πιο ευτυχισμενοι. ναι και τα συνορα ειναι πλασματικα (μονο για το κεφαλαιο ισως)

    Επισης ψανχνω σπιτι ψυχικο η γλυφαδα, δεχομαι προσφορες.

    Αν απο την αλλη ολα τα παραπανω μπορουν να γινουν με ενα διαφορετικο μοντελο το συζηταμε, παμε κατα περισσο μερια.

    Γιατι ολο αυτο το τζαμπα lifestyle aνεχομαι οτιδηποτε μας εφερε που ανεχθηκαμε και εμεις τοσα χρονια μας εφερε εδω.

    και δεν μπορω να καταλαβω πως δεν καταλαβαινουν οτι το στοιβαγμα των μεταναστων εδω εξυπηρετούν μονο τους νταβατζηδες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Guest 3:

    Καταλαβαίνω πολύ καλά τον θυμό απέναντι στο κράτος που δεν φρόντισε να έχει μεταναστευτική πολιτική, σωστές υποδομές και ό,τι άλλο θες για να μην υπάρχουν άνθρωποι στους δρόμους, δεν καταλαβαίνω όμως τον θυμό απέναντι στους ίδιους τους ανθρώπους που προσπαθούν απλά να επιβιώσουν με όποιο τρόπο μπορούν.

    Για τον lifestyle αριστερισμό συμφωνώ. Με την ταύτιση της αριστεράς με το lifestyle διαφωνώ πάρα πολύ. Ούτε θεωρώ lifestyle θέση το ότι η ανθρώπινη μιζέρια μας αφορά. Αν το καλοσκεφτείς, όσοι δεν ζούμε στην εξαθλίωση (είτε έχουμε apple και σπίτι στη Γλυφάδα είτε όχι, εγώ πάντως δεν έχω τίποτα από τα δύο) έχουμε απλώς σταθεί τυχεροί.

    Guest 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. i gyneka tou tsipra pou genise k auth se souita athinaikou maieutiriou, eixe k auti lifestyle.

    to thema den einai to lifestyle tou deksiou i tou aristerou re paidia. as exei o kathenas oti lifestyle epithimei, arkei na min koroideuei k na min eksapata tou sympolites tou.

    to thema einai oti i xwra mas prepei na anaptyksei mia sobari metanasteutiki politiki, i opoia k na sebetai tous metanastes alla k na prostateuei tis poleis (k di ta aksiotheata tous) apo eikones tritokosmikes.
    fantazeste px to theama me tous sakous k ta paranoma emporeumata sto dromo twn ilisiwn pediwn?
    an einai dynato. yparxoun k oria.

    eite mas aresei eite oxi, tous metanastes tous exoume anagi. eksallou polloi ellines den katadexonte na afisoun to fredo tous gia na kanoun douleies pou syxna kanoun apoklistika oi metanastes.
    ara, as anaptyksoume mia sobari politiki pou na elegxei posoi k pou einai oi metanastes sti xwra mas, k as efarmosume to nomo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. guest 4 οχι μονο ειμαι εναντιον των ανθρωπων αλλά συμπασχω μαζι τους! ειμαι εναντιον των δουλεμπορων ειμαι εναντιον της μαζικης μεταναστευσης στην "δυση" ως λυση - αν μου ελεγαν πληρωστε ενα φορο % για να αναπτυχθει ο τριτος κοσμος να μην ξενιτευονται - ακρωτηριαζονται απο τα σπιτια τους αυτοι οι ανθρωποι χωρις να εχουν προοπτικη εδω θα τον υποστηριζα ευχαριστως. αυτοι οι ανθρωποι ειναι σαν και μενα και εσενα ποιος θελει να ειναι μακρια απο το σπιτι του και τους αγαπημενους του?

    η μαζικη χωρις ελεγχο μεταναστευση εξυπηρετεί μονο το "κεφαλαιο" ουτε τους μεταναστες ουτε εμας.

    το πιο ρατσιστικο που εχω ακουσει το τελευταιο καιρο αγαπητε guest 4 ειναι το εξης: ν/σ για την υπηκοοτητα στο φορτε του και ο γελοιος ο Πολιτης λεει το εξης στο επιχειρημα ενος δεν μπορουμε να προσελκυσουμε μεταναστες με την κριση δεν εχουν κανενα συστημα υποστηριξης πισω τους τι θα κανουν κλπ κλπ. Απαντηση πολιτη λοιπον: μην τα παρουσιαζεται ετσι αν δεν εχουν δουλεια εδω οι μεταναστες θα ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ!!!
    αυτη ειναι η φιλοξενια του ροζ φιλελευθερισμου, αντε σηκω και φυγε τωρα που σε ξεζουμισαμε - πραγματικα απο αυτο και μετα συνηδειτοποιησα (αργα) σε ποσο ταξικη κοινωνια ζουμε και ποια ειναι τα ταξικα μου συμφεροντα (οχι δεν εχω πειστει ακομα να ψηφισω κκε)

    το γεγονος ομως οτι ενας ανθρωπος υποτιθεται προοδευτικος ειπε τοσο ευκολα για ανθρωπους με οικογενειες ζωες και ονειρα εδω, τωρα δεν μπορουμε αρχιστε απο το 0 αλλου απλα με σοκαρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και δυστυχως και λογω ελλειψης μεταναστευτικης πολιτικης και λογω απουσιας οποιοδηποτε δομων και λογω θεσης εχουμε γινει το buffer zone της δυτικης ευρωπης ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξύπνα ρε. Φταις και εσύ, γταίω και εγώ και όλοι μας. Μια ζωή περιμένουμε τα πάντα από το κράτος και την κυβέρνηση. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.
    Δεν είναι καιρός να αρχίσουμε να τους κάνουμε παρατηρήσεις; Αν κατουράνε έξω; Αν πετάνε σκουπίδια κάτω. Αν δεν επιτρέπουν στους ηλικιωμένους να κάθονται στα ΜΜΜ. Αν δεν περιμένουν να βγει ο κόσμος πρώτα από το μετρό και μετά να μπουν...Εμείς πρέπει να αλλάξουμε την κοινωνία..γιατί άμα περιμένουμε από τους πολιτικούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν έπρεπε να διαλέξω πραγματικότητα δεν θα ξέχναγα ότι χρόνια πριν η Ακαδημία Αθηνών ήταν το αγαπημένο ουρητήριο (sic) των οδηγών του ΟΟΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν δεν δραστηριοποιηθεί το καλύτερο κομμάτι της κοινωνίας τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί, με τους μεν δέσμιους του πολιτικού κόστους και τους δε θιασώτες του λαϊκισμού. Ας δείξει η κοινωνία ότι δεν τους ανέχεται άλλο, ούτε τους μεν φοβισμένους ούτε τους δε που δήθεν δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί (του αλλουνού βέβαια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εισαι βαθυτατα νυχτωμενος δυστυχως.και το κακο ειναι οτι πανω στην διαθεση σου για κατι δικαιο παραβλεπεις ενα υπαρκτο και τεραστιο προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιά Ευρωπαική πόλη την προορίζαμε, μας βγήκε στην πορεία Ασιατική.
    Πάντως οτιδήποτε να είναι εκτός από Ελληνική.

    ...γιατί αυτό θα είναι εθνικιστικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. γκουχ ξερο-γκουχ (βηχω και ξεροβήχω) σου κατουρω τον τοιχο.......τσιρρρρρρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το blog σου είναι οτι πιο κοντινό στην αληθινή Αθήνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν είμαι από Αθήνα αλλά έρχομαι συχνά λόγω δουλειάς. Κάθε φορά θέλω να κλάψω δεν μπορώ να βλέπω άλλο αυτή την κατάσταση. Μάλιστα ξέρω καλά πως αθηναίοι που ζουν εκεί και κινούνται κάθε μέρα στο κέντρο έχουν Εξοικειωθεί τόσο που δεν παρατηρούν από ένα σημείο και μετά τι συμβαίνει γύρω τους. Εγώ παθαίνω σοκ. Από τη μία η δυστυχία αυτών των ανθρώπων από την άλλη η ασχήμια και η τριτοκοσμική εικόνα των εμπορευμάτων στο δρόμο το κυνηγητό και πάλι από την αρχή…Πιο πολύ με σοκάρει όμως η εικόνα της χοντρής, απαίσιας, λαϊκιάς, γυναίκας που πετάει 10 ευρώ, αγοράζει μια τσάντα που φωνάζει κακογουστιά και μαϊμού η οποία θα καταλήξει στα σκουπίδια σε χρόνο ρεκόρ γιατί πολύ απλά θα σκιστεί αμέσως και όλα αυτά μπροστά στη βιτρίνα μαγαζιού που πουλάει τσάντες ωραιότατες όλες 10 ευρώ! Υπάρχει αγορά που συντηρεί όλη αυτή την κατάσταση. Εσύ, η μάνα σου, η γειτόνισσα σου, η ξαδέρφη σου, ο θείος σου, εγώ…Εμείς συντηρούμε όλη αυτή την εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. I agree 100%. Its up to the citizens of the city to take control of their surroundings. When I lived in Seattle, in a run-down neglected part of the city, we residents would take our "lates" and walk right up to undesirabe areas and "hang out". Eventually we took control of those areas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είναι σαφές ότι κάποιοι διάβαζαν άλλο blog πριν γράψουν τα σχόλια μίσους τους στο Athensville.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. buho ανάγκασε τον υπεύθυνο του μπλογκ να αναρτήσει λίστα με το ποιές ιδέες και απόψεις επιτρέπονται και ποιές όχι.
    Εξάλλου ο σύντροφος και συνοδοιπόρος της Αριστερής διανόησης καθ. κύριος Κρεμμυδάς το είπε ξεκάθαρα: να θεσπιστεί λογοκρισία εναντίον των μη αριστερών μπλογκς και απόψεων.
    Ή έχουμε δημοκρατία ή δεν έχουμε αμ πως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αριστερό ψευτοδιανοούμενοςΙουνίου 02, 2010 2:03 μ.μ.

    Νομίζω ότι διατύπωσα ακριβώς το περιεχόμενο της διαφωνίας μου. Αν το θέλετε σχηματικά, "εξύβρισα" και "εξυβρίστηκα". Εξήγησα σε επόμενο σχόλιό μου το γιατί και δεν είδα αντίλογο, είδα όμως ειρωνία και ύβρεων συνέχεια. Το ποιος λογοκρίνει ποιον είναι προφανές.

    Χάρισμά σας λοιπόν ΑΥΤΗ η δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ante meta na eksigiseis sti laikia :) pou anafereis oti prepei na periorisei ta askopa pswnia dioti sinisfreoun stin klimatiki allagi! me tipota nomizw... haha

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς