Μια αφίσα παντού


Την τελευταία βδομάδα σε όλες τις βιτρίνες κυρίως σε Ομόνοια και πέριξ (ως Ψυρρή, Μοναστηράκι, Βικτώρια) αναρτήθηκε αυτή η αφίσα. Την μοίρασε με πρωτοβουλία της η 'Κίνηση Πολιτών Κέντρου Αθήνας' και αυτό που μ' άγγιξε είναι η θέρμη όλων να υιοθετήσουν αυτή την πρωτοβουλία. Ελπίζω να 'ναι αυτό το όχημα να συναπιστούν οι επαγγελματίες της περιοχής για την αλλαγή του θλιβερού τοπίου μιας και οι κάτοικοι να την υπερασπιστούν είναι ελάχιστοι και εκ των πραγμάτων ανήμποροι.
Διάβασε το δελτίο τύπου της ' Κίνησης'

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Όλοι οι συμμετέχοντες στην Κίνηση Πολιτών του κέντρου της Αθήνας (ΚΙ.ΠΟ.Κ.Α.) και προς άρση κάθε παρεξήγησης , θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο τα εξής:
Οι σκοποί της κίνησης είναι :
1. Εξομάλυνση της κοινωνικής και εμπορικής λειτουργίας του κέντρου της πόλης.
2. Η αντιμετώπιση σε θεσμικό επίπεδο του προβλήματος της εμπορίας ναρκωτικών ,της παιδικής πορνείας και της καθημερινής εγληματικότητας.
3. Εξανθρωπισμός της καθημερινής μας ζωής στο κέντρο της πόλης .
4. Συνεργασία και ενεργοποίηση της δημοτικής αρχής για καλύτερη καθαριότητα και φωτισμό των δρόμων , επισκευή πεζοδρομίων , αναδιαμόρφωση της πλατείας Ομονοίας κλπ
Η Κίνηση Πολιτών του κέντρου της Αθήνας (ΚΙ.ΠΟ.Κ.Α.) δεν έχει καμία πολιτική θέση ή τοποθέτηση , αυτονόητα υποστηρίζει την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και καταδικάζουμε κάθε ενέργεια ρατσισμού από όπου και αν προέρχεται.
Η συντονιστική επιτροπή της ΚΙ.ΠΟ.Κ.Α.
Ο συντονιστής
Δ Νικολακόπουλος
6945592456

Σχόλια

  1. Είμαστε μία ομάδα κατοίκων της Πλ. Αμερικής και Πλατείας Βικτωρίας. Θέλουμε να βοηθήσουμε στην αναβάθμιση των κεντρικών αστικών περιοχών. Πώς μπορούμε να συντονιστούμε και να πιέσουμε τις αρμόδιες αρχές. Υπάρχει συντονιστικό όργανο και τόπος συνελεύσεων της ΚΙ.ΠΟ.ΚΑ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα να επικοινωνήσετε με την Κίνηση. Τα στοιχεία αναγράφονται στην αφίσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επικοινωνηστε με το opengov.gr

    ζητειστε τη βοηθεια της κυβερνησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς