Top 7 τρόπων μετακίνησης στην Αθήνα!



• Γράφει το Πρόβατο

Σήμερα το αγαπημένο σου πρόβατο σου παρουσιάζει την λίστα/αξιολόγηση όλων των διαθέσιμων τρόπων μετακίνησης στην Αθήνα. Για να ξέρεις κ να κάνεις τα κουμάντα σου.

Ξεκινώντας από το πιο καγκουρέ κ προς το πιο σέξυκο, έχουμε:

Στο νούμερο 7 - το αυτοκίνητο

Είναι πολύ βολικό κ μπορείς να ακούς την μουσική σου κ όλα κ είσαι απομονωμένος από την κόλαση που, ως γνωστόν, είναι οι άλλοι! Αλλά έχει κ άπειρα ελαττώματα. Μέτρα:
Επιβάρυνση περιβάλλοντος; - τσεκ
Νεύρα που πηγαίνεις πρώτη δευτέρα πρώτη δευτέρα - τσέκ
Στρες για να βρεις να παρκάρεις; - τσεκ
Απίστευτα συσσωρευτικά έξοδα για ασφάλεια, βενζίνη, τέλη κυκλοφορίας, κλπ κλπ - τσεκ
Επίσης, βασικό, λόγω απομόνωσης δεν μπορείς να βγάλεις σεξάκοι αναπάντεχο (έχεις ακούσει για καμάκι στο φανάρι που να κατέληξε κάπου; εγώ πάντως όχι καθόλου ποτέ) - τσεκ
(Κοντολογίς, απορώ γιατί ακόμα οι άνθρωποι συνεχίζουν να αγοράζουν αυτοκίνητα)

Νούμερο 6 - το ποδήλατο

Το ποδήλατο αν κ δε το λες τρόπο μετακίνησης συμβατικό, βασικά έχει το εξής καλό. Αν το χρησιμοποιείς για να μετακινηθείς στην πόλη, κάνεις τέλειους τετρακέφαλους κ μπουτάκια κ ποπουλίνο κ έτσι όλοι σε βρίσκουν καυτή κορμάρα κ το σεξάκοι πέφτει σύννεφο! Βέβαια γνωριμίες είναι δύσκολο να κάνεις, κ επιπλέον δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να πας σε δουλειά κ λοιπά (ιδρώνεις, κλάνεις κα). Ακόμα κ έτσι όμως είναι πολύ καλλίτερο από το αυτοκίνητο.

Νούμερο 5 - Τα λεωφορεία

Έχουν όλα τα καλά της συγκοινωνίας, αλλά δυστυχώς είναι σε σύχρηστη κατάσταση. Απίστευτα βρώμικα, απίστευτα βρωμερά, μπόχα μπόχα μπόχα. Τα υφάσματα των καρεκλών είναι πραγματικές αποικίες βακτηριδίων... Επιπλέον έχουν το κακό ότι παρά τους λεωφορειόδρομους πέφτουν συχνά θύμα της μεγάλης κίνησης. Κ δεν είναι καθόλου σταθερά στο πότε κ αν έρχονται.
Α, επιπλέον, αν πέσεις σε γκαζάκια οδηγό, σε ταρακουνάει σαν να είναι στο ρόλερ κόστερ του θανάτου! χάλι!

Νούμερο 4 - Το Ησαπ

Ok. όλα καλά όλα ανθηρά:
Είναι γρήγορο, είναι σταθερό (λογικό αφού δεν πέφτει θύμα της κίνησης) αλλά είναι πολύ φθαρμένο κ απίστευτα ταλαιπωρητικό με τις γαμωαλλαγές στα δρομολόγια κ λοιπά. Επίσης, όσο κ αν σου φαίνεται απίστευτο, δεν μαζεύει καλό κόσμο. Έχει κακή φήμη, κ έτσι τα πιο πχιοτικά γκομενάκια δεν το προτιμάνε.... χμφ χμφ χμφ άρα μην περιμένεις ότι θα βγάλεις αξιόλογο σεξάκοι.

Νούμερο 3 - Ταξί

Το ταξί σε πάει άνετα, με τις βολές του αυτοκινήτου χωρίς να πρέπει να αγχωθείς για παρκάρισμα ξεπαρκάρισμα κ λοιπά... αλλά έχει κ αρκετά ελαττώματα, όπως ας πούμε:
Μερικά ταξί βρωμοκοπάνε, αν πέσεις σε κίνηση την πούτσισες, είναι ψιλοακριβό, καμιά φορά δεν βρίσκεις ταξί ακόμα κ αν έχεις τον Θεό ξάδελφο (κ αυτό συμβαίνει συνήθως όταν το χρειάζεσαι περισσότερο κ για τον σοβαρότερο λόγο), κ μερικοί ταξιτζήδες είναι μπίχλες, αντιπαθέστατοι φασίστες κ μαλάκες κλπ κλπ.
Από την άλλη, υπάρχουν κ κάποιοι άλλοι ταξιτζήδες που είναι πιο καυτοί κ από τον πυρήνα της ηλιακής σφαίρας! Οι οποίο έχουν κ μάτι που παίζει μπηγκ τάημ! Ααααααχ, άσε με μην τα θυμηθώ γιατί....

Νούμερο 2 - Το μετρό.

Sooooooo sexy! Καθαρό, στην ώρα του, με πολύ ωραίους κ τακτικούς σταθμούς, πολύ χάη τεκ κ τεκτρόνηκ εσωτερική διακόσμηση, με ωραίες ταμπέλες που σου λένε πότε έρχεται το επόμενο, με ανακοινώσεις από αγάμητη ρομποτική γυναικεία φωνή .... Τι άλλο θέλει ο άθρωπας για να νιώθει ευρωπαίος στις μετακινήσεις του; τίποτε! Αγαπάμε μετρό! τέλος
Επιπλέον μπόνους, μερικοί από τους οδηγούς είναι απίστευτα καυτά γκομενάκια, θέλεις να κάνεις σεξάκοι εκεί δα, στο booth που οδηγάνε κ ας σε βλέπουν οι επιβάτες στο σταθμό καθώς πλησιάζει το τρένο. Τέλος, ήθελα να σου πω το εξής (αλλά μην με ρωτήσεις από που το ξέρω, ήτ'ς α σήκρητ εν α σκάνταλ) τα καθίσματα του μετρό είναι πολύ άνετα για σεξάκοι!!!! yeah! you go boy!
Βέβαια, έχει κ τα ελαττώματά του. Δεν έχει εκτεταμένο δίκτυο. Κ επιπλέον έχει πολλούς μαλάκες που δεν σε αφήνουν να βγεις πριν μπούνε. Έλεος πήπολ! Θα μου πεις, κ δεν θα έχεις άδικο, θα μπορούσαν, ας πούμε, να βάλουν αυτοκόλλητα στην δεξία πλευρά της πόρτα "μόνο έξοδο" κ στην αριστερή "μόνο είσοδος" ... αλλά ποιος έχασε την κοινή λογική να την βρει ο Έλληνας;

Νούμερο 1 - Προαστιακός.

Κ όμως, όσο κ αν δεν το περίμενες, ο προαστιακός έκανε την τρελή ανατροπή, κ βγήκε πρώτος! you go boy (Μπόη είναι ο προαστιακός, δεν συμφωνείς;).

Ο προαστιακός λοιπόν, εκτός από όλα τα παραπάνω του μετρό, είναι πολύ πρακτικός γιατί σε πάει μέχρι το αεροδρόμιο, κ μάλιστα με δυνατότητα να κουβαλήσεις την βαλίτσα με όλα τα λαμέ ριγέ γούνινα κοστούμια, ή μέχρι την οικογένειά σου (ναι, έχω φάμηλη στο μαρκόπουλο!). Επίπλέον μία βόλτα με τον προαστειακό προς το αεροδρόμιο σε βοηθά να ξελαμπικάρεις από την Αθηνίλα κ να κάνεις μία μίνι εκδρομή! Όσο για την διαδρομή από το αεροδρόμιο..... χεχεχεχε! Είναι γεμάτη μικρά επαρχιωτάκια ή τουριστάκια που ήρθαν Αθήνα κ δεν έχουν ιδέα που να πάνε τι να κάνουν πως να κινηθούν! Άρα, εσύ, ως σωτήρας φοβερός κ τρομερός, θυσιάζεσαι για να δείξεις στον άθρωπα τα κατατόπια... αυτό, στο 110 τοις εκατό των περιπτώσεων οδηγεί σε κάζουαλ σεξάκοι! How cool is that???? Μειονέκτημα του προαστιακού; δεν έχει πολύ εκτεταμένο δίκτυο! χμφ χμφ χμφ.

Ok people, αυτό ήταν το τοπ 7 των μέσων μεταφοράς που ένας Αθηναίος έχει διαθέσιμο. Ελπίζω να πείστηκες κ να αφήσεις σιγά σιγά το αυτοκίνητο στην άκρη, ναι; ο,τιδήποτε άλλο, είναι καλλίτερο μακράν!

Σχόλια

  1. Κι εγώ που νόμιζα ότι θα βάλεις το μηχανάκι νο 1? Περίεργον..!

    Μου άρεσε η dubious εικονογράφηση του προαστιακού! Λιοντάρι (του σεξ) στο κλουβί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν τα λέει καλά για το ποδήλατο, μισινφορμέησονς! Τετρακέφαλους κάναμε κορμάρα δεν κάναμε και το σεξάκοι δεν πέφτει σύννεφο, ειδικά αν έχει συννεφιάσει προς νερού (εκτός αν με τη βροχή έχει και ζέστη κι ο ποδηλάτης φορεί λευκό ποδηλατικό κολάν). Γνωριμίες όμως κάνεις αβέρτα ειδικά στα φανάρια, με τους άλλους ποδηλάτες, ειδικά αν έχεις σπαστό ποδήλατο [σε ρωτάν οδηγοί πόσο κι από πού], ειδικά αν είσαι κορμάρα (και φοράς λευκό ποδηλατικό κολάν) και φυσικά στα κρήτηκαλ μαςς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σεξάκοι εν Αθήναις; Γουέαρ ? γουέαρ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. hello world!

    μα τι ωραία εικονογράφηση, όμως! μπράβο, μρπράβο κτήτορ! μεγάλη τιμή μου περιποίησες!

    xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΠΟΔΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.. Π Ε Ρ Π Α Τ Η Μ Α ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστός ο ανώνυμος!

    (@Πρόβατος: Κτήτορ! Τι μου θύμισες!!! Τι εστί έρως; Έρως αίσθημα ανύπαρκτον. Ο ασπασμός των αγγέλων προς τ'άστρα κλπ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To mixanaki den yparxei pouthena kai nai einai to kalytero sigoura!
    Den pianei xoro (ok me parkarisma), den idroneis, pernas prosektika anamesa apo ta aytokinita opote den kolas sto mpotiliarisma, katanalonei ligoteri venzini kai ara paragei ligotero kaysaerio.
    Krima pou epeidi kapoioi anegefaloi pigainoun san treloi, o kosmos to exei parei me kako mati..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. i eikonografisi einai apsogi. apla apsogi.
    alla to keimeno athlio.

    katarxin akomi mia fora epikratei i adilipsi oti o gay kosmos to bioli tou. ola ta metraei me to endexomeno na tou katsei sexaki.
    ok an htan ena asteio h mia ataka, alla edo aneptikses olokliri taktiki pws na protimaei kaneis metaforiko meso anaforika me to sexaki.
    ola t'alla pou anafereis, me ton tropo
    pou to kaneis einai deutereuonta.

    stin arxi gelas, alla meta se kourazei.
    edo o kosmos xanetai (xaos i athina, klimatiki allagi, gliwdeis tzipatoi pantou) k esy kolises sto sexaki.

    otan teliwseis to gymnasio grapse kana post ksana. isws ta pas kalytera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aris thanks man! :-))

    Homocomix, εντάξει, δεκτές οι διορθώσεις, αλλά μην ξεχνάς ότι παρουσιάζω την δική μου εκδοχή στην πραγματικότητα, άρα υπάρχουν πολλά περιθώρια για λάθη! χεχε

    ανώνυμε 10:21 τι εννοείς γουέαρ; παντού υπάρχει σεξάκοι στην Αθήνα! χεχεχε

    ανώνυμε 9:59 αγαπώ το περπάτημα αλλά το θέμα ήταν τα "μέσα" μεταφοράς... πάντως επί της ουσίας έχεις δίκιο!

    ανώνυμε σχετικά με το μηχανάκι, ότι κ να πεις έχεις δίκιο, πως το ξέχασα το μηχανάκι; έλα μου ντε! ;-))

    ανώνυμε τι έγινε, ζήλεψες κάτι; ή μήπως δεν έκανα κάτι που περίμενες ότι θα κάνω κ μου θύμωσες; ξεκόλα ρε, get a life κ να κρίνεις τα πράγματα ανάλογα με το τι είναι, όχι με τον σουσουδισμό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αδελφούλα, από τότε που πούλησα το μηχανάκι σχεδόν σαν να το έχω ξεχάσει, δεν είναι απίστευτο;

    χρόνια πολλά σε όλους πήπολ!!

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. mwre mia xara life i've got k gia na leme k thn alitheia i've got k myalo k aisthitiki.
    de nomizw oti eprepe na mpw ston kopo na grapsw minima.
    ws ek toutou na sou euxithw, ti allo??
    kalo sexaki :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς