Tης Παρασκευής τoυρλού


So greek. Τον Φεβρουάριο άλλαξαν όχι μόνο οι τιμές, αλλά και οι κάρτες. Το ότι δεν χωράνε οι νέες στις πλαστικές θήκες δεν το υπόλογισαν. Μετά την υπομονή, μπήκε ο Μάρτης, νέες θήκες δεν προμηθεύουν, το μέγεθος παραμένει κι η μόνη λύση να το βάλεις στην πίσω πλευρά του κίτρινου στελέχους κι απο κάτω το κενούλι· ζενιάλ!


Οι γιαγιάδες γραφίστριες της Αγησιλάου σε νέα έκθεση πετυχημένης επικοινωνιακά γραφιστικής. Ωριμότητα στον σχεδιασμό, συν αυτοπεποιθησάτο χιούμορ μετά τη δημοσιότητα του ποστ (το ανηπαρήγαγε και το "Βήμα").


Λίγο πιο κάτω στην Ζήνωνος, οικόπεδο δράσης atenistas. Τον Οκτώβρη είχαμε αφαιρέσει άπειρα μπάζα που εμπόδιζαν οτιδήποτε να ξεπεταχτεί. Στο τώρα, μπορεί τα φυτα που βάλαμε να καλύφθηκαν από τσουκνίδες, αλλά μου άρεσε αυτό το δάσος ορίτζιναλ αττικής φύσης που ξεπετάχτηκε (ένας ωραίος οδηγός πως πρέπει να 'ναι τα άδεια οικόπεδα).



Μετά τo shopping & fucking (επιτυχημένο), το naked boys singing (επιτυχημένο), άλλη μια παράσταση βάζει fuck και γυμνό. Κλισέ μα θα πετύχει, ναι στερημένοι τόσο.


Η αφίσα του Δήμου Αθηναίων για τις αποκριές μ' άρεσε: επενδύει στην βασική ζωγραφική, λαϊκή, όπως επιβάλει η Αποκριά, μια παραδοσιακή αθηναϊκή γιορτή, που πρέπει ακόμα πιο δυναμικά να αναβιώσει.

Σχόλια

  1. Μια χαρά είναι και οι τσουκνίδες. Επιστροφή στη δύναμη της φύσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν μ’αρέσει που βάζεις σε τάξη σκόρπιες σκέψεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το οικοπεδο εντυπωσιακο μου εκλεψε την προσοχη και την καρδια και οι τσουκνιδες κανουν υπεροχη τσουκνιδοσουπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ώρα για τσουκνιδόπιτα ! ΄πεντανόστιμη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι τσουκνίδες θεωρούνται ζιζάνια. όμως όπου φύονται αποτελούν απόδειξη εδάφους πλούσιου σε άζωτο. τόσο ωραίες τσουκνίδες σπάνια συναντώνται ακόμα και στα χωριά, σε καμία περίπτωση δε σε καλλιεργούμενες εκτάσεις. εκεί καταστρέφονται από τη χρόνια χρήση λιπασμάτων. τα προϊόντα βέβαια τέτοιων καλλιεργειών καταλήγουν καθημερινά στο πιάτο μας. το επόμενο βήμα μετά τον καθαρισμό των οικοπέδων: κάθε γωνιά και λαχανόκηπος. ανέφικτο όσο και λογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς