Η Αθήνα θα σε εκπλήξει!


Times.com: Σοβαρό τουριστικό πλεονέκτημα φαίνεται να αποκτά η Αθήνα. Μετά από πετυχημένη δημαρχιακή στρατηγική οι Ευρωπαίοι που αναζητούν την εξωτική ανατολίτικη ατμόσφαιρα μπορούν να υπερκαλυφθούν με μια βολτα στην ελληνική πρωτεύουσα. Σε τρεις ώρες από το Λονδίνο βρεθείτε σε μια τυπική πακιστανική πόλη, τίγκα στο σκουπιδαριό και μπόνους χριστιανοσύνη και γιορτινή ατμόσφαιρα με δεντράκι στην κεντρική πλατεία. Επίσης, αν δεν σας αρκούν οι επτά της Ρώμης, εδώ θα βρείτε χιλιάδες λόφους που ανανεώνουν καθημερινά το αστικό τοπίο προσφέροντας γερό αντίδοτο στην πλήξη. Επιλογές αναψυχής πολλές, ιδανικό σκηνικό για paintball, σκαρφαλώστε, τσουλήστε και παίξτε κρυφτό πίσω απ' τα βουναλάκια. Με την λήξη της απεργίας ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα βελτιώσουν το κάρμα σας όπως περισυλλογή σκουπιδιών με μυτερό μπαστουνάκι απ' τ' αμέτρητα βρωμερά πεζοδρόμια σε μια απολαυστική ακτίνα 10 χλμ. BreathtakingAthens.κωμ!

Σχόλια

  1. Χθες το βράδυ, βόλτα στο Tribeca στην Σκουφά. Φεύγοντας λέω στην φίλη μου, κάτσε να φωτογραφήσω το βουνό των σκουπιδιών για τον Αρθούρο.
    Δίπλα στους λόφους, ένα γερανάκι με δυο τύπους του δήμου να φωταγωγούν τα χριστουγεννιάτικα αστέρια. Εκπληκτικός προορισμός όχι αστεία!
    Καλημέρα, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης πάρτε μέρος στο διαγωνισμό "πόσο πιο ψηλό;" θα είναι το βουνό των σκουπιδιών από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορει να μου εξηγήσει κάποιος γιατί την καθαριότητα πρέπει να την διενεργούν δημόσιοι υπάλληλοι; δεν θα ήταν πιο ορθολογικό τα λεφτά της μισθοδοσίας να πηγαίναν σε πραγματικά επιτελική δημόσια διοίκηση (και για ηλεκτρονική διακυβέρνυση και για αισθητική βελτίωση της πολης και, και και) και οχι για υπαλλήλους καθαριότητας;
    Ας το πει βεβαια καποιος αυτό και θα εχει ξεσηκωθεί το μισό πολιτικό συστημα ότι ξεπουλάς τα ιερα και τα όσια του ελληνισμου της εργατικής τάξης όπως θέλεις πεστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απορώ πώς ο κ. Κακλαμάνης δεν έχει ήδη παραιτηθεί και δεν είναι σπίτι του βλέποντας τηλεόραση και πίνοντας τσάγια... ΑΙΣΧΟΣ!!!! Το αποτέλεσμα μετράει!! ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΣ.. Ας πρόσεχε απο πριν τις επιλογές του, να μην φτάναμε σε αυτό το σημείο... Ο χειρότερος μάνατζερ, ο χειρότερος διαχειριστής πολυκατοικίας, θα τα είχε καταφέρει καλύτερα..! Αντι να ντρέπεται, βγαίνει στα κανάλια και διακηρύσσει την επόμενη υποψηφιότητά του!!! Ωραίο θράσος!! Πότε και από ποιούς θα γιαουρτωθεί επιτέλους θεέ μου, μπας και ξεκαβαλίσει κανένα καλάμι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτα να τα βλέπουμε όλοι που εχει μουτρα ακόμη και το πάιζει βεντέτα
    Αντε πήγαινε σπίτι σου καημενε να δούμε ασπρη μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχ, μια αντίστοιχου ύφους φωτογραφία σκέφτομαι να στείλω στην έκθεση που θα κάνει η Athens Voice χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. an eisai ksenos k sxediazeis ena weekend-break, pigaine se kamia politismeni xwra k apefyge tin Athina...

    ektos apo ti mpoxa, mporei na sou rthei k kamia ksofaltsi molotof. k an de fas molotof, sigoura tha anagasteis na allakseis poria. dioti poria tha lambanei xwra sti xwra k esy de tha mporeis na xareis tin poli. siga pou tha noiastoume k gia sena twra.

    an theliseis na mpeis se kafe na ksapostaseis, exe kata nou oti to ligotero ena 4eurw to thes (gia instant coffee e, mi zitas kapoutsino k latte dioti ta thelei o kolos sou na plirwsei kana 8eurw).
    k ti me noiazei emena pou sti xwra sou pinei ston kafe me 2 eurw? oust, na pas ekei na ton pieis tsifouti eurwpaie.

    pia akropoli thes na deis?
    rwtises an den apergoun oi fylakes k arxaiologoi?

    thes na gyriseis tin poly me podilato? e den pas kala. tsifouti, min plirwseis siginwnia k taxi, e?

    sou klepsane tin tsada k i astynomia de mporei na kanei tipota? e de les pali kala pou de sou spasane ta moutra. thes na sou pw ti synebei stin ksaderfi mia gitonisas mou?

    loipon de tha synexisw.
    poios sou eipe oti thes odigo lonely planet gia tin athina? odigo epibiwsis thes blaka eurwpaie. ma se ola blakas eisai, den exeis to yperoxo elliniko dna!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς