Γράψτε, σόρρυ Zωζώ!


Τι κι όταν μας ρώτησε ο παρκαδόρος αν είμαστε για την συναυλία (ποια συναυλία;) βάλαμε τα γέλια, τι κι αν το κοινό ήταν η χαρά του γεροντόφιλου, τι κι αν καταλήξαμε ότι είναι η Ελληνίδα Σερ, τι κι αν προσπαθούσαμε να δούμε τι βρακί φοράει (τελικά κόκκινο), τι κι αν διέκοπτε για να βρει τα ντέφια της κάπου στο σκηνικό ή για να φωτογραφηθεί με τον Χάρη Ρώμα που έμοιαζε αρκετά μόνος μέσα στο κόκκινο παντελόνι του, τι κι αν δεν θυμόταν τη ροή του προγράμματος, τι κι αν οι χορευτές της ήταν ότι πιο ασύγχρονιστο έχω δει, η Ζωζώ αποστόμωσε κι εμέ και τους μοδάτους τουίτερερς που ήρθαν με τις δηλητηριωδέστερες των διαθέσεων.
Όχι, τελικά δεν ήταν τόσο καλτ, γιατί απλούστατα η Ζωζώ αν και 80 χρονών είναι η ίδια η χαρά της ζωής, με το λαμπερό το μπούτι της, με τα πλουμιστά φορέματά της (αποθεώθηκε σε κάθε αλλαγή), με τον αυτοσαρκασμό της, να γελά και να παίζει με την εικόνα της πριν απο μας για μας, και πάνω απ' όλα με το αποστομωτικό της εμπειρίας της, το πληθωρικό της ολοφάνερης καλλιτεχνίας της, με αποτέλεσμα στο φινάλε να φαντάζουμε τόσο βλαμμένα, ανήξερα, ασεβή που ήρθαμε να κάνουμε πλάκα.
Σόρρυ Ζωζώ! Chapeau, καπέλο, είσαι σπουδαία!





Σχόλια

  1. Nomizw oti den grapsate to pio simantiko.itan 2 wres stin skini kai tragoudage LIVE enw kai xoreve se kapoia tragoudia.Afto kai mono,mas trellane.RESPECT!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννης ΤσεσμετζήςΣεπτεμβρίου 02, 2010 10:23 π.μ.

    Milame gia tromeri energeia h gynaika. Oxi mono tragoudouse LIVE alla den itan kai katholou parafwni. Apla, 8ea!!!

    (PS: kai to skisimo, skisimo. Etsi gia na mathainoun kai oi neoteroi ti esti Zwzw)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παίδες, μιλάμε για άλλα μεγέθη. Το respect εδώ είναι λίγο. Η γυναίκα δεν είναι ζωντανό μνημείο μιας ολόκληρης εποχής (κάτι τέτοιο θα την αδικούσε) αλλά μια σπάνια περίπτωση, όπως ήταν και η πρόσφατα συχωρεμένη Άννα Καλουτά που μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής της είχε το πιο ζωντανό και σπινθιροβόλο βλέμμα, που θα το ζήλευε και εικοσάχρονος, Γι' αυτό την επόμενη φορά που θα θελήσει κανείς να κάνει χαβαλέ με τέτοια άτομα μάλλον θα πρέπει να το σκεφτεί δεύτερη φορά. Ζωζώ foreva!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Well, πραγματικά ήταν εξαιρετική! Δεν πήγα προσωπικά για να γελάσω, αλλά να το ζήσω και αυτό πριν ίσως την χάσουμε! Αποστομώθηκα όμως από την απίστευτη της ενέργεια στη σκηνή, την μοναδική της επαφή με το κοινό και την αγάπη της για αυτό που κάνει! Go Zozo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. emena de mou arese pote i zwzw. gousta einai auta.

    alla de tha pigaina k se kamia synaulia apla gia na gelasw. athensville, esy k i parea sou eiste gia ta mpaza. mou thimizete kati symathites mou apo tin eparxia pou sta s/k mou tis epistrofis sto patriko, elegan me perifaneia oti pigan na doun ton kateli (katman) k tin parea tou sto show pou edosan sto xwrio. ithelan leei na gelasoun mazi tous! mia apo ta idia k eseis.

    ti kseftila einai auti? toso xrono exete na ton spatalate etsi? tosi kakia na gelate me to xali tou allou? h toso megali idea gia ton eauto sas? i ola mazi kai alla polla?

    telika sas gyrise mpoumerang. kati einai k auto. intelligensia tis symforas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλά κόψε κάτι. Το cult ψάχναμε, κι έχει τεράστια διαφορά με το γελοίο (ως τέτοιο δεν θεωρούσα ούτε τώρα, ούτε πριν τη Ζωζώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το cult????? έχει δίκιο ο Guest...κι εμένα μου θυμίζεις κάτι από χωριό...

    το cult ή το έχεις ή δεν το έχεις.
    Πάντως σίγουρα δεν το ψάχνεις αλλού, έξω από εσένα.

    άρης (ο άλλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οχι, εγώ συμφωνώ με athensville. Μια χαρά είναι η Ζωζώ. Έχει μπρίο, ζωντάνια και κέφι, ακόμα και σε αυτή την ηλικία! Που είναι το πρόβλημα? Καλλιτεχνικά είναι cult αναμφίβολα, αλλά και αυτό το βρίσκω ευχάριστο για το κοινό. Κρίμα που δεν πήγα!
    Α, καμία σχέση με Κατέλη...

    Αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξέρετε αν θα ξαναεμφανιστεί κάπου? Κι αν το μάθετε, θα ενημερωσετε?? :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ine apla i apoliti ellinida star. apla 8ea!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς