Εκπτώσεις 2010: Οδηγός μάχης


Εισαγωγή κλισέ: στους δύσκολους καιρούς ανάσα για τον καταναλωτή οι εκπτώσεις που ξεκινάνε μεθαύριο μπλα, μπλα. Ας το πάμε ουσιαστικότερα: είστε έτοιμοι για τον πόλεμο των εκπτώσεων; Χρειάζεται πλάνο, στρατηγική, σωστή διαχείριση δυνάμεων, αναγνώριση των πραγματικών ευκαιριών. Το ποστ είναι ανοιχτο σε προσθήκες βέβαια, και θα ξεκινήσω μοιραζόμενος την δική μου πείρα ανά κατάστημα, ενδυμάτων φυσικά, εκεί κάνουν τις σωστές τις εκπτώσεις.

H&M: Στα καλά κομμάτια, τα ευπώλητα, δεν θα βρείτε καρτελάκι εκπτώσεων πάνω. Ούτε ευρώ δεν χαρίζει ο Σουηδός. Σ' αυτά όμως που ο ντιζάινερ είχε οράματα (μωβ πουκάμισο, με τυρκουάζ ρίγες) ή μας έμεινε πολύ στοκ, θα βρείτε εξευτελιεστικές προσφορές. 5 ευρώ μπλουζάκια, 10 τα τζην, και 15 το σακκάκι. Ινφο για αγόρια: το κατάστημα της Κολοκοτρώνη έχει το μεγαλύτερο ανδρικό τμήμα και το μισό σε σούπερ προσφορές.
Χρόνοι: Μια κι έξω οι προσφορές αρχίζουν εξ αρχής με 70%, τα νορμαλ νούμερα γρήγορα εξαντλούνται.

Όμιλος Inditex ZARA-PULL&BEAR, Bershka
Αγαπημένη αλυσίδα, μας έχει ντύσει αξιοπρεπώς και κουλ, χρόνια τώρα. Σημειώστε το ενδιαφέρον της υπόθεσης, το πως αναπτύσουν τις εκπτώσεις τους.
Bershka: ξεκινά την πρώτη βδομάδα δυναμικά. Να το 60%, άρα κινηθείτε την πρώτη βδομάδα. Κατά τις 15 Αυγούστου θα χουν φτάσει το 5 ευρώ όλα αλλά μιλάμε για ελάχιστα κομμάτια με την σφραγίδα του "φτιαγμένου" ντιζάινερ, πράγματα που δεν φοριούνται, ιδίως αν έχεις περάσει τα 20.
Zara: εκπτώσεις λάου-λάου, χωρισμένες σε 3 10ήμερα. 1ο διστακτικό off του 30% δεν ψήνεσαι εύκολα. 25 Ιουλ-5 Αυγ. ένα γενναίο 60%. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης όταν φτάνει ο 15αύγουστος είναι ότι έχει καλλιεργηθεί στο κοινό ότι ο Ζara δεν κάνει δυναμικές εκπτώσεις και έτσι θα βρείτε πλούσιο απόθεμα σε τζηνς 10 ευρώ, παπούτσι-σκαρπίνι 15 ευρώ βρίσκεις μεγάλη ποικιλία σε σωστά νούμερα. Καταστήματα θησαυροί σε απόθεμα: Πλ. Κοραή και Σκουφά, μεγάλα και δεν ξεπουλάνε όπως άλλα.
Pull&Bear: ακολουθεί το παράδειγμα Zara, σε πιο αργούς χρόνους, το πλήρες ξεπούλημα θα το βρεις τέλος Αυγούστου, παίζει πολύ 5.95 τότε. Το νέο κατάστημα στην Πατησίων είναι καινούργιο, μεγάλο και δεν έχει πολύ πιάσει, mucho απόθεμα και σωστά νούμερα εκεί.
- Στον όμιλο ανήκουν και τα Stradivarius, Oysho που είναι μόδα για κορίτσια, δεν ξέρω, και τα Massimo Dutti που ηθελημένα αγνοώ παρατείνοντας την ενηλικίωσή μου.

Sfera: Σταδίου, Ομόνοια, αγαπημένα ισπανικά, στυλ Zara, για μένα μάλλον καλύτερα, με μια πιο εθνικ πινελιά. Εξ' αρχής εκπτώσεις 70%. Κινηθείτε από την πρώτη μέρα, άντε το πολύ μέχρι 5 Αυγούστου, και κάτι θα βρείτε. Αγόρια, έχει πολύ ωραίες τσάντες εδώ.

Marks & Spencer: Κάνει κάτι 70% αλλά ποιος ασχολείται; Παραμένουν τα ΚΑΠΗ του φάσιον ινταστρι.

Glou: Καλάθια, σωροί, τα ρούχα απαράδεκτα. Ευκαιρίες εδώ στα αθλητικά με επώνυμα παπούτσια και αξεσουάρ, σε ένα σιγά-το-γενναιόδωρο 30% .

Πλάνο μάχης
15 Ιουλίου, 1η μέρα εκπτώσεων κινηθείτε H&M, sfera, Bershka. - Μπαίνει ο Αύγουστος: τότε επισκεφθείτε Zara και Pull&Bear. Απλό, τζάμπα η φλυαρία.

Σχόλια

  1. Ας μην ξεχνάμε κ τα μικρά μαγαζιά που δεν ανήκουν σε κάποιες από τις παραπάνω εταιρείες που έχουν εξίσου φτηνά ρούχα ή βάζουν εξευτελιστικές τιμές λόγω κρίσης. Μια βόλτα σε όλα τα μαγαζιά κατά μήκος της Αιόλου ή ακόμα κ στις συνοικίες θα δείξει πως βρίσκουμε ευκαιρίες (ακόμα κ μάλλινα /χειμωνιάτικα κάτω απο 30 ευρώ).
    I shop, therefore I exist.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, δεν σε είχα για φασιονίστα! Συμφωνώ βέβαια, τα μαγαζιά που αναφέρεις είναι και οικονομικά και τρέντυ. Μακριά από ακριβές επιλογές, τύπου diesel, και αλλα παράομοια...
    αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενισχύστε τα συνοικιακά μαγαζιά και τα ελληνικά προιόντα! Όχι στις πολυεθνικές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης, υπάρχει και το koton στην Ομόνοια, αλλά δεν θυμάμαι δ/νση! Είναι τούρκικο και στα γυναικεία έχει μεγάλη ποικιλία και είναι όλα αξιοπρεπή και πάφθηνα, ακόμη και πριν τις εκπτώσεις!!!

    Συμφωνώ, επίσης, στο ότι κάποια γειτονικά μαγαζιά με καλά ρούχα κάνουν πολύ καλές εκπτώσεις, ειδικά τέτοιες εποχές, όπως επίσης και επώνυμα είναι καλό να αγοράσεις τώρα με έως και 50%..
    Καλά ψώνια σε όλουςςς!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μώρε πάσχουν στο ντιζάιν τα koton, πολύ κοινότυπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλό editorial μόδας για τις εκπτώσεις!!!

    Όχι μόνο γαστρονομικές συμβουλές, αλλά τώρα και στυλιστικές...

    Thanx Athensville...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. giati argisa na s'anakalipso...?
    kalosirtha.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα pull and bear σε ποιο υψος της πατησιων είναι ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μετά την ΑΣΟΟΕ
    ή στην γωνία με Τροίας ή με Πιπίνου
    Είναι ένα ολοκαίνουργιο κτίριο, θα το δεις.
    (τα παλιά Πατησίων & Αγ. Μελετίου έκλεισαν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έλεος με τις εκπτώσεις και τα ψώνια...
    Φορέστε για λίγο ακόμα τα ίδια!

    Το πετσί σου δεν το αλλάζεις όσο και να ψωνίζεις.

    αρης (ο άλλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kserw, tha akoustw pali ws UFO, alla i lysh den einai na agorazoume fthina. i lysh einai na agorazoume ligotera kai mono otan alithina xreiazomaste ena proion.

    entaksi, tin oikonomiki krisi me tis ekptwseis na tin adimeptwpisoume. tin klimatiki allagi kai to periballon ta skeftike kaneis??

    sygxronos siniditopoihmenos kai 'trendy' an thelete politis den einai autos pou agorazei meta manias, fthina h akriba. einai autos pou siniditopoiei tin euthini tou apenadi stin koinwnia, to periballon kai tis mellodikes genies.

    athensville, h athina, ksereis, apilite kai apo tin klimatiki allagi. ena post gi' auto to thema tha diabasoume pote? eisai meros tou dialogou, ara fereis euthini kai esy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. milw mono gia themata pou xerw
    h estw mporw kapws na antilifthw.
    ti na grapsw gia tin klimatiki allagi?
    posh entopiothta exei ena tetoio thema?

    perimenw pantws arthro opoioudhpote me tetoio periexomeno, me mia dosi athinas fysika

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς