Νίνα Λοτσάρη for President


• Γράφει ο Sino
Τα γεγονότα τον τελευταίο καιρό τρέχουν με αστραπιαίους ρυθμούς και η Αθήνα είναι στο κέντρο των εξελίξεων.Για να μας σώσουν απο την κρίση η Τρόικα κατοικοεδρεύει πλέον Διονυσίου Αρεοπαγίτου ,ο Ολι Ρεν έχει κάνει το Βρυξέλλες-Αθηνά, Κολιάτσου-Παγκράτι και ο Τροσκαν ευκαιρια ψάχνει για να λιαστεί λίγο στην ταράτσα του Grande Bretagne.
Πόσο ανόητοι όμως και πόσο επαρμένοι μπορεί να είναι όταν πιστεύουν οτι μπορούν με τα καψόνια τους να μας κάνουν να λησμονήσουμε έστω και για λίγο τον πραγματικό λόγο που η Ευρώπη έχει στρέψει τα μάτια της στην Ελλάδα.Η γυναίκα θρύλος,η πατρινια που κατέκτησε το λυρικό στερέωμα η μια και μοναδική Νίνα Λοτσαρη είναι και πάλι κοντά μας αυτή τη φορά ως(ντραμς παρακαλώ) ΜΑΤΑ ΗΑRI.

Οι Αθηναίοι επιτέλους μπορούν να ξεχυθούν στους δρόμους χωρίς φόβο και πάθος και να προσκυνήσουν το είδωλο που κοσμεί κάθε στάση λεωφορείου που σέβεται τον εαυτό της.Τι μπορεί να πει κανείς όταν περιμένοντας το 126 δίπλα του ωσάν άλλη Μάτα Χάρι δεσπόζει το πορτρέτο της Νινας με τιάρα δανεισμένη απο την Grand Dutchess Anastasia Romanov, δαχτυλίδια παρμένα απο την προσωπική συλλογή του Βαλαντη και ένα περιδέραιο-ολόσωμο κορμάκι που μια πέτρα του μονό φτάνει να ξεπληρώσει το χρέος της Ελλάδας και να κρατήσουν και τα ρέστα να πιουν μια μπυριτσα στη υγειά μας(όταν είχα πει οτι η Νίνα έπρεπε να αναλάβει το χρέος με ειπαν ανόητο).


Πως γίνεται κάποιος να μην χάσει το 040 όταν σε απόσταση αναπνοής υπάρχει η απαράμιλης αισθητικής αφίσα με την Νίνα να δεσπόζει ανάμεσα στον θίασό της με μια τουαλέτα που θα ζήλευε και η αυτού μεγαλειότης η Βασίλισσα της νύχτας Ζωζώ και ένα οπλοπολυβόλο γεμάτο διαμάντια τόσα ώστε δικαίως εικάζουμε οτι το ίνδαλμα Νίνα Λοτσαρη πλέον μπορεί να κατεβεί στους Ολυμπιακούς και να κάτσει κάτω απο τη μπάρα άνετα.


Ήταν θέμα χρόνου η Νίνα Λοτσαρη να γίνει η νέα Grande Dame του μιούζικαλ. Δακρύζω απο συγκίνηση αγαπητέ αναγνώστη και ριγώ απο χαρά όταν ξέρω οτι η Μάτα Χάρι είναι το μοναδικό πράγμα που έδωσε αξία στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε,που η αναμονή του λεωφορείου έχει γίνει πλέον απο μια άχαρη συνήθεια ένα μικρο προσκύνημα και που το μόνο που με χωρίζει απο το να κλέψω έστω και λίγη απο τη λάμψη της STAR(και πιστέψτε με δεν υπάρχουν πλέον stars) είναι το ευτελές ποσό των 15 ευρώ(μπαρ βέβαια αλλά ακόμα και έξω από το ΡΕΞ μου αρκεί) και ύστερα η Νίνα θα είναι δική μου για 4 ολόκληρες ώρες και πάνω που πίστευα οτι το ''Όσα παίρνει ο άνεμος'' είναι το μοναδικό θέαμα που κρατάει τόσο.

Σχόλια

  1. EDW O KOSMOS XANETAI KAI TO NI XTENIZETAI...EKATERW8EN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. a.ποιο να χασει αφου απεργουν συνεχεια
    β. η λοτσαρη ειναι μοναδικη στο ειδος της και την αγαπαμε γιαυτο
    γ. βαριεμαι χαρη ρωμα με μποτοξ
    δ.να την δειτε την παρασταση εχει γκλαμουρ εναντια στα σκουπιδια της αθηνας
    καλα χριστουγεννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απολαυστική ανάλυση!
    Αυτή η over the top εμφάνιση, η τόσο εν τέλει αντιστασιακή, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την εμφάνιση ενός αληθινού βασιλέως, του οποίου τα κοσμήματα μόλις και μετά βίας συγκρίνονται με της Νίνας.
    (ο οποίος παρεμπιπτόντως αν είχε και αδαμαντοποίκιλτο αυτόματο, ίσως και να ζούσε)

    http://www.life.com/image/77882610/in-gallery/44501#index/0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...ισχύει ότι πλήρωσε για να μπει εξώφυλλο σε αθηναϊκό περιοδικό?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Emena afto to keimenaki mou arese giati de boro allo ti 8limeni nostalgia kai tis krifes gonies...malon eimai tou elafrou 8eatrou pou mou elege ki enas filos. Me tin efkeria tis iperparagogis pou vlepo kai gnorizontas oti i A8ina exei pio pola 8eatra kai apo to Londino (giati sto Londino pezontai ta musical gia aiones), kane vre Athensville mia volta kai apo ta 8eatra!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...να το προσεξεις- μην ταφησεις,πολυ φοβουμαι θα χειροτερεψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kataplhktiko keimeno, mpravo sas. Gia thn parastash den exw gnwmh, oyte exw dei pote thn Lotsarh, isws kai na einai kalh sthn doyleia thhs. Fainetai na dinei shmasia sthn leptomereia ( elpizw kai thn hxhtikh, oxi mono thn optikh)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αφισσα αποτελει αντιγραφο της ταινιας MATA HARI ΜΕ ΤΗΝ GRETA GARBO αλλα εσυ αγαπητε αστοιχειωτε φιλε μου εχεις μεινει στις Ελληνικες ταινιες των video club του 80 στην γυναικαρα με τα πρασινα..καλα κανεις αλλα αφου μπαινεις στον κοπο να σχολιασεις εχω να σου πω οτι τυποι σαν και σενα κανουν την χωρα μας ψωροκωσταινα και μπανανισταν ,εμεις λοιπον αυτο δεν το γουσταρουμε !τραβα λοιπον και διαβασε το βιβλιο ''ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ " και ασε τον κοσμο να κρινει μονος του τις προσπαθειες μας.


    Κωνσταντινος Σκορδαλλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Κύριε Σκορδαλλη
    Αρχικά σας κάνω γνωστό ότι γνωρίζω από που είναι παρμένο το concept της αφίσας σας διότι απο οικονομικά δεν γνωρίζω όπως εσείς αλλά απο κινηματογράφο πολλά.
    Δεν θυμάμαι να γνωριζόμαστε προσωπικά ώστε να με αποκαλείτε αστοιχείωτο και με λυπεί το γεγονός ότι ένας παραγωγός θεαμάτων και απο οτι γνωρίζω μορφωμένος άνθρωπος δεν έχει χιούμορ η έστω την ευγένεια να εκφράσει κομψά την άποψη του για το άρθρο μου.
    Πιστεύω ότι άνθρωποι σαν εμένα δεν κατάντησαν την χωρά μας διότι είμαι σε μια ηλικία(24) οπού την βρήκα ήδη στη κατάντια που είναι.
    Σας προτείνω να τραβήξετε να αγοράσετε το βιβλίο "ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ" και θα δείτε μεγάλη βελτίωση.

    Υ.Γ Πρέπει να σας αναγνωρίσω το πόσο κοσμία με αποκαλέσατε μαλακά...touche

    Χρήστος Σινόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς