Ρεκτιφιέ: Αθηνών-Βρετάνια


Μα τι χαζό σόου οφ? Όταν περνώ απ' το Zonars χαχανίζω στα μέσα μου με τη εξηντάρα συν φίλες που πληρώνουν το φρέντο 6 ευρώ για το θεαθήναι. Την προσοχή μου, αυτή τη φορά, τράβηξαν οι λινάτσες από δίπλα. Κουκουλιασμένα θέατρα Αθηνών και Βρετάνια, μαθαίνω ότι ανακαινίζονται (citypress).
Μ' αρέσει κάργα το κτίριο, μου φέρνει το πιο Παρισινό της πόλης μας. Βέβαια σαν ρεπερτόριο ποτέ δεν μ' ενθουσίασαν τα εκεί ανεβάσματα (χείριστες αναμνήσεις μου φέρνει μια γαλλική φάρσα ταμάμ για αστικές γιαγιάδες με τις βαριεστημένες Παναγιωτοπούλου-Παπακωνσταντίνου αρχές δεκαετίας, πριν έρθει ο Χουβαρδάς και απαγορεύσει τις γριές). Επίσης -όχι ότι προσθέτει κάτι ουσιαστικό- πέρσι πρέπει να φιλοξένησε και την χειρότερη παράσταση που χει παίξει ο Βαλτινός, ακόμα αναρτημένη η πηγαίο- γέλιο αφίσα (στο word τη φτιάξανε;).

Σχόλια

  1. Πολύ φοβάμαι πως η ανακαίνιση θα είναι μόνο εξωτερική και όχι εσωτερική και πως τα δύο θέατρα που στεγάζονται εκεί θα παραμείνουν... πώς να το πω ευγενικά... ξεθωριασμένες αναμνήσεις τις παλιάς τους αίγλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, τα χει αναλάβει ο Λαζόπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς