A, Δήμαρχε κοίτα...


Αρχικά νόμιζα κάποιος κατουρούσε το Δημαρχείο...


Μα λάθος, έκανε την ένεσή του, κάτω απ' τα oρθάνοιχτα παράθυρα...


• Παρασκευή 2/7/2010, ώρα 16.00

Σχόλια

  1. Kaklamanhs...o xeiroteros ever..
    kai o pio thrasitatos afou xanakatevainei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραγικό το σκηνικό, Τραγικός κ ο Δημαρχός τους!! Καλημέρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδι μου , σιγα μην κοιταξει ο κακλαμανης
    ο καθρεπτης του ειναι μπρος του οχι πισω απο το δημαρχειο, κοιταζεται λεει στονεαυτο πως ειναι ο καλυτερος δημαρχος και μετα βγαινει στα καναλια κατα προτιμηση στο μεγκα στον καμπουρακη και λενε τα δικα τους , ποσο καλο εργο επιτ ων ημερων μου και μπλα μπλα μπλα
    νικητα το κεντρο πεθανε , πεθανε απο τη συριγγα? απο την βρωμια? απο την απελπισια του? η ολα αυτα μαζι και με την ανυπαρξια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης μπορείς να πετύχεις ολόκληρη παρέες να λιάζεται στο γρασίδι παίρνοντας την δόση του. Έτσι προκλητικά πάντα. Η αστυνομία στην είσοδο του κτιρίου εκτελεί διακοσμητικά χρέη. Φυσικά μέσα, μάλλον "λείπουμε για διακοπές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aααα αγαπητέ να τις ανεβάσετε στο www.thisisathens.org
    Γιατί η πόλη δεν είναι ηλιοβασιλέματα και χωριάτικες σαλάτες... όχι πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πες το, Χρυσόστομε...

    Αν και φέτος έχουμε μια ευκαρία να τον ξεφορτωθούμε, καθώς 1) η ΝΔ μετά από δεκαετίες έχασε ήδη την Α' Αθηνών στις εκλογές του Οκτώβρη και 2) ενδέχεται να κατέβει και ο Άρης από δαύτους. Το ερώτημα βέβαια είναι ποιον θα κατεβάσουν οι άλλοι...

    Όσο για το κυρίως θέμα: μακάρι να μαζευτούν όλα τα πρεζόνια στην Κοτζιά και να αφήσουν ήσυχα τα μέρη με φιλήσυχους πολίτες όπως του Ψυρρή, το Γεράνι και την περιοχή στο Εθνικό Θέατρο. Ας τους έχουν στα πόδια τους οι τοπικοί πολιτικάντηδες και οι μεγαλοτραπεζίτες, μπας και ξυπνήσουν επιτέλεους και οι "ελίτ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξαίσια ιδέα. Να τους καταλάβουμε τα προπαγανδιστικά τους μπλογκς, μπας και καταλάβουν και τίποτα αυτοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την ίδια ώρα θα περάσαμε πάνω κάτω, εγώ αντίκρισα ένα ολόκληρο πρεζομάγαζο στα σκαλιά πίσω από το δημαρχείο, διερχόμενοι πολίτες και αστυνομικοί έκαναν ότι δεν έβλεπαν, η κακώς εννούμενη ανοχή δεν βοηθάει ούτε αυτούς τους άρρωστους ανθρώπους, ούτε την εύρρυθμη λειτουργεία της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. k dimarxe, k ypourge, k prwthypourge, k esy, k egw, k oloi mas...
    oloi as koitaksoume. dioti to aisxos auto pou toso ksekathara kategrapses einai i ekfrasi tis parakmiakis koinwnias mas. den einai kati apomakro i ksekomeno apo tin kathimerinotita mas. einai i sygxroni ellhniki parakmi, katagegramenh apo ton athensville.

    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πιστευω οτι ολοι οι δημαρχοι των τελευταιων ετων ηταν απαραδεκτοι αλλα ο Κακλαμανης παιρνει το βραβειο...ποιο χαβουζα η Αθηνα δεν υπηρξε ΠΟΤΕ....αλλα οποιον και να βαλει το Πασοκ μια απο τα ιδια θα γινουν...η Φωφουλα ζει σε βιλα με φυλαξη πως μπορει να εχει νιωσει την πραγματικοτητα του κεντρου επειδη εχει το επιθετο του πατερα της....ελεοςςςςςςςςςςςς πια ξυπνηστε......!!!!
    Ετσι η αλλιως για εμενα οι δημοτικες εκλογες θα ειναι ψηφος εναντια στα δυο μεγαλα κομματα που κατακλεψαν την χωρα και μας εφτασαν σε επιπεδα ξευτιλας.....αυτοι αν παρουν μεγαλα ποσοστα ειναι ικανοι να φερουν αλλους 1.000.000 λαθρομεταναστες στην Αθηνα...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρειάζεται "πάρκο χρήσης" περιφρακτο παρκάκι, στο κέντρο απόκεντρο, με μια είσοδο, ασθενοφόρο ομάδες δουλειάς απ έξω
    κιτ ασφαλής χρήσης, υποκατάστατα κα.
    Ετσι η κατάσταση μπορεί να ελεγχθεί
    Τελικά οι εξαρημένοι πρέπει να αντιμετωπισθούν ως άσθενείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ Η ΕΙΤΑΝΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤ ΜΕ ΕΚΡΙΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αλήθεια, τι έγιναν οι πάλαι ποτέ ριζοσπαστικές ιδέες του Γιωργάκη στο θέμα των ναρκωτικών;
    Πρέπει να καταλάβουμε ότι το κράτος, τα κόμματα και πρωτίστως η αστυνομία έιναι βαθιά μπλεγμένα σε αυτήν την επικερδέστατη μπίζνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σεπτέμβριο, θα έλεγα. Οι εκλογές θα γίνουν Νοέμβρη, άρα μετά το καλοκαίρι, αλλά όχι πολύ αργά, για να προλάβουν να φυτέψουν και κανά δέντρο και να βάλουν τα καινούργια "μπένσμαρκ" παγκάκια τους.
    Μήπως θα γίνει (άθελα) αυτό το "πάρκο χρήσης" που ζητάει ο/η BABCR;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΥΓ: Ο Ρηγόπουλος εικάζει ότι το ΠΑΣΟΚ θα κατεβάσει Μπιρμπίλη (http://www.lifo.gr/mag/columns/3005). Οπότε ΥΠΕΚΑ θα γίνει ο (ούτως ή άλλως καθ' ύλην αρμόδιος αλλά και υποβαθμισμένος ως ΥΦΥΠΕΞ) Φώτης Κουβέλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς