Και ντεκό και φτηνό!


Άλλο ένα απωθημένο: πως κρίνω τα πάντα και τους πάντες (και χωρίς να χω πολλές φορές τις γνώσεις, και τι έγινε δηλαδή), έτσι θα επιλέγω απ' την αγορά προιόντα που μου καναν κλικ. Ξεκινάμε με μεθυστικό κερί που πέτυχα στα Zara home και άνετα μπορώ να αποπλανηθώ απ' αυτό. Σιτσιλιάνικο σύκο, με το τόσο οικείο και ιδιαίτερο άρωμα μακριά απ' την γλυκίλα της βανίλιας, κούκις και των λοιπών που προτιμούν τα ντεκό κορίτσια. Ιδανική επιλογή για το ιντελεκτουέλ αντρικό σπίτι, ναι σύκο άσε τους συνειρμούς.


Είναι σπουδαίο αυτό το μπωλ: πιθανόν να το δούμε σ' όλα τα σπίτια φίλων μας, αλλά μετά από χρόνια που θ' αρνηθούν την νιότη και την Καρύτση, θα παντρευτούν και θα τρέχουν στα Kosta Boda, εσένα θα σου χει μείνει ένα αντικείμενο εξαιρετικής ομορφιάς και διαχρονικής ντιζαϊνιάς, που στοιχηματίζω, ότι θα μείνει στα all time classic του brand. Πολύ φτηνό για τόση μούρη.


Ωραίο ρολογάκι, στην οδό Πανδρόσσου 60 στο Μοναστηράκι. Ο στρογγυλός κορμός κινείται πέρα δώθε και οι δείκτες παραμένουν σταθεροί. Κιτς αν το άκουγες σαν ιδέα, αλλά ο ντιζάινερ έξυπνα προτίμησε να παίξει με ένα κόκκινο (συν το ουδέτερο λευκό) και να του δώσει φρεσκάδα, μοντερνιά και την διαχρονικότητα ενός ορίτζιναλ ποπ ομπτζεκτ ταυτόχρονα. Μοιάζει επίσης με τα ωραία ποιοτικά ρολόγια της Carlsson, μόνο που ευτυχώς δεν είναι και τσιμπιέται μόλις με 21 ευρώ.


Ευκαιρία και τρέξε: στα Pallets Stores Αιόλου και στην Ευαγγελιστρίας -50-70% σε όλα. Μεγάλη δυσκολία βέβαια να βρεις κάτι καλό, το συγκεκριμενό μαγαζί είναι ο ναος της κινεζιάς: λιτό κι απέριττο καμία σχέση, χρωματικά τουρλού που ανατριχιάζουν, κακοδεμένα γυαλιά και μέταλλα, μα στα 100 θα βρεις 3 κομμάτια που αν έχεις μάτι μπορείς να τα εντάξεις μια χαρά στο συνολο. Να αυτή η πινακιδούλα, έχει μια βινταζιά, έχει το κίτρινο που αγαπώ σαν ντεκο χρώμα, και φαίνεται λιγότερο fake από κοντά. Στο κάτω-κάτω τόσο κάνει μια σπανακόπιτα, ε πάρ' τη.


Επίσης στα Pallet αυτή η ανθοστήλη(;) με 10 ευρώ, και με το σωστό χέρι (και ίσως ένα πέρασμα μπογιά κρεμ) δείτε πως δουλεύει σαν εικόνα στη famous βεράντα μου, α;


Αιόλουville θα μπορούσε να λέγεται το μπλογκ, πολύ πρόμο στον αγαπημένο δρόμο. Δεν φταίω, να δες ευκαιρία για τις χοντρές μας φίλες, το Ulla Poplein κλείνει, και αδειάζει το κατάστημα σε τιμές μπαζάρ. Κορίτσια; Και σόπινγκ, και παγωτό στον κρίνο, και μπουγάτσα στους μερακλήδες, κατεβείτε άμεσα.

Σχόλια

  1. To Zara Home έχει όντως πολύ ωραία πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προβλέπω το μπολ από το ΙΚΕΑ να γίνεται τρελό χιτ.Το έχω ήδη δει σε 2 σπίτια και σε ένα πρωινάδικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουάου!!Η κρεμάστρα είναι φανταστική, ελπίζω να την βρω κι εγώ..
    Δεν έχεις δίκιο πάντως για το pallet store.Το καλοκαίρι πήρα έναν πολύ όμορφο πίνακα (που φαντάζομαι θα είναι 1 από τα 3 πράγματα του pallet που θα σου άρεσε κι εσένα) και γενικά έχω δει αρκετά όμορφα τζιτζιμπρίκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ti, einai xalia? den to xw kan san gyftia, einai e? i mipws eiste koritsia ths yperbolhs?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sigoura tha breis thn tampelitsa stin Evaggelistrias, eixe arketes. aiolou nope, malwsa me mia giagia :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το δεντρολίβανο το τσίπμησες τη Δευτέρα απτο Σύνταγμα;;;; :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ερώτημα για γνώστες της Αθήνας, δηλ ανθρώπους που περνάνε από το κέντρο: την επόμενη εβδομάδα θα έρθω Αθήνα "αναγκαστικά" . Η εταιρεία που με στέλνει εκεί φρόντισε να μου κλείσει ξενοδοχείο καλόφημο (classic 2 fashion) σε κακόφημη περιοχή (Πειραιώς 2, Ομόνοια). Είμαι μικροσκοπική αλλά ψιλιασμένη, και δε φοράω κοσμήματα, φω,μπιζού κτλ. Θα επιβιώσω? Θα μου επιτεθούν? Με όσα διαβάζω στο μπλογκ σου, athensville, έχω κατατρομοκρατηθεί. Θα φεύγω πουρνό πουρνό και θα γυρίζω αργούτσικα (με μετρό ή λεωφορείο/τρόλευ). Καθησυχάστε με/ αποτρελάνετέ με, αλλα τουλάχιστον να ξέρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η εικόνα της εξαθλίωσης είναι το θέμα στην Ομόνοια. Μια χαρά ασφαλής θα 'σαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ευχαριστώ,δεν ήθελα να πάω ξυπόλητη στα αγκάθια, μιας και με αναγκαζουνε να ταξιδεψω, θα κάνω την τελευταία μέρα και καμιά βόλτα στο κέντρο να δω πού είναι όλα αυτά τα κτήρια που προτείνεις κατά καιρούς. με το χάρτη athensville!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. όχι δεν το θέλουμε αυτό..να τσακώνεσαι με γιαγιάδες δηλαδή..
    Εγώ προτιμώ το κατάστημα στην Λαυρίου, γιατί πάω με αμάξι, φορτώνω και εξαφανίζομαι.
    Είμαι πολύ fun του κέντρου (να 1 απ'τους λόγους που μου αρέσει το blog σου), αλλά δεν αντέχω το κουβάλημα..και.. ποτέ δεν μπορείς να πάρεις μόνο ένα ;P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mou arese to pooost...poli 8a i8ela na mi pigenes gia psonia mi sou po na analamvanes kai to megaro sti Democracy str alla tora pia eimai makria:-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χαχα,τις έκανα τσακωτές και τις τρεις...thanx for sharing..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς