Android 4.0 tablet και με 80€!


Συγνώμη, ίσως δεν είναι athensville, δεν έχει Αθήνα, δεν έχει πατημένα νεράντζια, και λοιπά αλλά είναι απωθημένο ένα tech review. Αλλά ποιος είπε ότι δεν είναι athensville, υπάρχει τίποτα πιο αστικό απ’ το να διαβάζεις στο μετρό; Και μάλιστα ωραιότατο τζάμπα φρεσκότατο περιεχόμενο απ’ το ιντερνετ; Το καλύτερο!

Σας παρουσιάζω μια συσκευούλα που έχω στα χέρια μου εδώ και 4 μέρες και η οποία έχει δύο εξαιρετικά στοιχεία:

  • Είναι το πρώτο tablet παγκοσμίως με το νέο λειτουργικό Android 4.0 (ice cream sandwich).
  • Και το εξωφρενικότερο: κοστίζει μόλις 80 ευρώ.

Αυτά τα 2 στοιχεία με οδήγησαν να το παραγγείλω. Είναι απολύτως τωρινό (όχι σαν κάτι άλλα ταμπλετ που έχω android 2.0 και σου βγαίνει η πίστη, αλλά με το ολόφρεσκο σύστημα για ταμπλετ που πάνω σ’ αυτό θα χτιστούν οι νέες εφαρμογές android) και ασύλληπτα οικονομικό (με τόσα παίρνεις μια μπακατέλα κινητό για την μάνα σου).

Έτσι με λαχτάρα, ψαγμένοι αναγνώστες, το τέσταρα εντατικά και σας το παρουσιάζω:


Σε σχέση με παλιότερα κινέζικα, μου έκανε τρομερά καλή εντύπωση με το καλημέρα η συσκευασία του, που ήταν εξαιρετικά προσεγμένη και φινετσάτη.


Στα περιεχόμενα manual, ακουστικά και το usb καλώδιο.


Πολύ ωραία αίσθηση στο χέρι -ωραίο πλαστικό χωρίς άχαρα κουμπιά- και στο μάτι με το αππλήστικο λευκό.


Μίνιμαλ σχεδιασμός της συσκευής, ένα εκπληκτικά διακριτικό λογότυπο για κινέζικη εταιρεία, φαίνονται να μαθαίνουν από απλό φινετσάτο σχεδιασμό και οι Κινέζοι και αυτό είναι που θα τους κάνει κυριάρχους πια.


Και κορυφαίο το μέγεθος: μικρό, μικρό και βολικό, το ακουμπάς οπουδήποτε.

Μικρό όσο μια σοκολάτα, πραγματικά τιποτα.


Κοίτα πόσο μικρό δίπλα στο μπουκάλι. Έχει μείνει το ψαχνό της οθόνης κατά βάση, σε σχέση με παλιά τάμπλετ και έτσι είναι τόσο κούτσικο...


...που χωρά άνετα και στην τσέπη του μπουφάν! Τέ-λει-ο!


Πάμε στο εσωτερικό. Κατ' αρχήν πρέπει να το γειώσεις. Δίνεις 5 λεπτά για να απεγκαταστήσεις όλες τις κινεζιές και να το νιώσεις οικείο.


Ωραίο λοιπόν το νέο περιβάλλον του Android 4.0. Όχι μόνο τα κλασσικά εικονίδια , αλλά νέα layered widgets και η πολύ βολική κάτω μπάρα που μπορεί να θυμίζει ενοχλητικά windows αλλά είναι καλοφτιαγμένη και πραγματικά χρήσιμη.


> Ευκολότατες άμεσες ρυθμίσεις, χαρακτηριστικό ήδη του android, εδώ γίνεται ακόμα ευκολότερο.


Τα κουμπιά που δεν είναι hardware πια, αλλά μόνο touch, είναι back, home και το ολοκαίνουργιο με το διπλό παραθυράκι που ανοίγει όλα τα ανοιχτά προγράμματα κάνοντας το multitasking παιχνιδάκι και απτότερο οπτικά.


Βέβαια περιμετρικά υπάρχουν και hard buttons για άμεσο φευγιό κι επιστροφή εσωτερικά στις εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν ακόμα τα touch buttons της οθόνης.


Όπως όλα τα android ταμπλετ, σε σχέση με το ipad, υποδοχή micro usb και κάρτας sd για ευκολότατη επέκταση μνήμης.


Όλες οι γνωστές εγγενείς google εφαρμογές εγκατεστημένες, ωραίο το οριζόντιο σκρολάρισμα πια σε στυλ iphone σε σχέση με το χαοτικό κάθετο που ίσχυε στα android μέχρι σήμερα. Επίσης πολύ πιο εύκολη η προσθήκη widgets που αποκτούν δικό τους παράθυρο κάνοντάς τα κατανοητότερα στον μέσο χρήστη. Τέρμα δεξιά κουμπί shop, ακόμα πιο άμεσο κι εδώ να εγκαταστήσεις νέες εφαρμογές σε σχέση με το παλιο android market εικονίδιο.



Πολύ βολικό επίσης ότι μπορείς να εγκαταστήσεις άμεσα εφαρμογές, χωρίς να ψάχνεις τις unixοειδείς ρυθμίσεις. Είπαμε το android παίρνει στην έκδοση 4.0 ακόμα πιο φιλική κατεύθυνση (όχι ότι ήταν και κάτι δύσκολο μέχρι τώρα).


Ικανοποιητικότατος ο browser τρέχει μια χαρά και καλύπτει αυτομάτως όλο το πλάτος της σελίδας.


Oι mobile βερσιον των site φαίνονται ακόμη απολαυστικότερες εδώ.


Αγαπημένη μου εφαρμογή σαν χρήση σε ταμπλέτα; Το εκπληκτικό ReadItLater (υπάρχει και το instapaper), που ενώ είσαι στον υπολογιστή, πατάς κουμπί στον firefox/chrome και όλους browser και το άρθρο που δεν προλαβαίνεις να διαβάσεις αποθηκεύεται για αργότερα, το ταμπλετάκι ταυτόχρονα του κατεβάζει και έχεις φρεσκότατο διάβασμα καθημερινά, στο μετρό, στην στάση, ένα βιβλιαράκι με τα πιο ωραία κείμενα του νετ.


Να ένα ωραίο design άρθρο που δεν προλάβαινα να διαβάσω, το χα αποθηκεύσει καιρό πριν και τσουπ το διάβασα προχθές (κατεβάζει και τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες μαζί).


Κάνουμε και την οθόνη μαύρη με λευκά γράμματα για ευκολότερο διάβασμα.


Μια ωραία εφαρμογή και το pulse, συγκεντρώνει σημαντικότερα νέα απ' τα σάιτ που επιλέγεις και σκρολάροντας βρίσκεις εύκολα τα κείμενα που θες να διαβάσεις στο μετρό/λεωφορείο.


Το αγαπημένο evernote που αποθηκεύει στο cloud όλες τις σημειώσεις που κάνω σε υπολογιστή, φωτογραφικές σημειώσεις που τραβώ στο κινητό, συγχρονίζονται και τις έχω πάντα στο ταμπλετάκι.


Ελληνικά; Το περιβάλλον είναι στις μεγάλες γλώσσες μόνο ακόμη (φρέσκο 4.0), έτσι στα αγγλικά το default, διαβάζει όμως κανονικά τα ελληνικά σαν κείμενα στο internet και texts. Παίρνει δε και δωρεάν ελληνικό πληκτρολόγιο που πρέπει να το εγκαταστήσεις από το android market (search: greek keyboard).


Το κινέζικο ενσωματωμένο πληκτρολόγιο έχει τρελό φαν. Για 1 λεπτό, μετά το απενεργοποίησα τελείως...


Στo Gallery υπάρχουν ήδη εγκατεστημένα κάποια βιντέακια. Η συσκευή λοιπόν είναι πολύ καλή για να βλέπεις ταινία σ' ένα ταξίδι. Η οθόνη των 7" δεν είναι σαν τις 3.5 του κινητού και όλα είναι πιο άνετα. Η ποιότητα της εικόνας και ο ήχος είναι πολύ παραπάνω απ' τα λεφτά του.



Συνοπτικά το τάμπλετ είναι το απόλυτο value for money

  • Kομψός σχεδιασμός
  • Βολικό μέγεθος
  • Πολύ καλή, συμπαγής κατασκευή χωρίς τριξίματα
  • Το πρώτο με το νέο android 4.0
  • Οθόνη capacitive, υψηλής απόκρισης και καλής ανάλυσης
  • Ήχος δυνατός σε ένταση,
  • Μπαταρία: κρατάει και 12 ώρες για διάβασμα, 6 wifi video και 5 μέρες σε κατάσταση αναμονής.

Μοναδικό μειονέκτημα: το ολοκαίνουργιο σύστημα δεν υποστηρίζεται ακόμα από κάποιες εφαρμογές και έτσι δεν θα μπορέσετε ακόμα να τις κατεβάσετε (θα βρείτε άλλες που κάνουν ίδιες δουλειές). Πάντως εφαρμογές οι χρήσιμες υπάρχουν ήδη εγγενώς στο μηχανάκι και μπορείτε να κάνετε άνετα την δουλειά σας.

Συμπέρασμα
Οι ταμπλέτες των 7” είναι διαμάντια του μέλλοντος στο τώρα, αν τις χρησιμοποιήσεις σωστά. Και η κύρια χρήση που βλέπω είναι το διάβασμα! Δεν έχουν το βάρος και τον όγκο των 10”, μεταφέρονται ανετότατα, σαν ενα μικρό Α5 διήγημα, και ανανεώνεις το περιεχόμενο τους με ένα κλικ.
Και επίσης μπορείς παράλληλα, να τσεκάρεις mail, να κρατάς σημειώσεις, ημερολόγιο, να σερφάρεις στο νετ, να βλέπεις ταινιά ή ν’ ακους μουσική. Kι είναι τόσο φτηνό που το αφήνεις στην τσάντα σου και δεν νοιάζει αν γρατζουνιστεί. Λίγα είναι αυτά;


Που το αγόρασα;
Ψάξτε στο net "Ainol paladin 7", το πουλάνε πολλά site. Προτείνω 2 που είναι πολύ αξιόπιστα και κάνουν δωρεάν μεταφορές σε Ελλάδα (αν θέλετε πιο γρήγορα προτιμήστε όπως εγώ courier, το χα σε 6 εργάσιμες στο χέρι μου, 14€)
PandaWill και Merimobiles (υπάρχουν σ' αυτό το site το ίδιο μοντέλο και με camera, hdmi για καμια 40$ παραπάνω)





UPDATE 18/2/2012
Τελικά υπάρχει τρόπος να εγκατασταθούν όλες οι εφαρμογές, αυτές που δεν εμφανίζονται στο market.

1. Κατεβάζεις το πακέτο της εφαρμογής MagicCode για ΙCS (ice cream sandwich) από εδώ, το βάζεις σε μια κάρτα microsd και τη βάζεις στο ταμπλετάκι.
2. Μέσω ενός εξερευνητή αρχείου (υπάρχει εγκατεστημένος ήδη file explorer ή κατεβάστε από το market τον astrofilemanager) βρίσκετε το αρχείο που βάλατε στην κάρτα, πατάτε και η εφαρμογή εγκαθίσταται.
3. Ανοίγετε την εφαρμογή πατάτε on και τώρα μπορείτε να εγκαταστήσετε πακέτα εφαμρμογών που τις βρίσκετε όλες εδώ, τις βάζετε στην κάρτα και με την πιο πάνω μέθοδο τις εγκαθιστάτε (facebook, firefox, adobe reader κλπ). δουλεύουν άψογα (και μπορεί μπει πια και πληκτρολόγιο με λεξικό ελληνικό, καλύτερα δουλέυει το smartkeyboard)

Σχόλια

  1. Είχες κανένα πρόβλημα με το τελωνείο? Επειδή βλέπω ότι είναι από Αμερική τα καταστήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με κουριερ όχι. Με ελτα ίσως προκύψει τελωνείο, το πολύ μέχρι 5 ευρώ. Από Χονγκ Κονγκ έρχονται πάντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προκειται για πολύ καλη συσκευή με ένα μικρό μειονέκτημα: Εχει MIPS επεξεργαστή και όχι ARM. Αυτό σημαίνει οτι δεν υποστηρίζει τις συνηθισμένες εφαρμογές πχ. την επίσημη Facebook εφαρμογή. Υπάρχουν όμως εναλλακτικές στο android market, χρειάζεται λίγο παραπάνω ψάξιμο, ως αντιστάθμιση στην χαμηλή τιμή και την καλή ποιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης, αναβάθμιση σε Android 4.03 : http://tabletrepublic.com/forum/novo-7-paladin/ice-cream-sandwich-android-4-0-4-0-3-novo-7-paladin-598.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πχ. για το facebook δουλεύει άψογα το seesmic, και μέσω browser επίσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσοχή γιατί το παραπάνω δεν είναι κανόνας.
    Μη μου πείς οτι παίρνει και sim για τρία g.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παιδιά επειδή σκέφτομαι να αγοράσω ένα πολύ απλό λαπτοπ της τάξης των 400 ευρώ, αξίζει να προτιμήσω αυτό το τάμπλετ?
    βασικά θέλω να έχει θύρα hdmi για να μπορώ να το συνδέω με την τηλεόραση και να βλέπω web tv.παίζει?ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραίο το design και η υλοποίηση φαίνεται ιδιαίτερα ποιοτική αλλά η ανάλυση είναι υπερβολικά μικρή: 800χ480 την στιγμή που τα περισσότερα 7ιντσα κυκλοφορούν με 1060χ600. Η τιμή πάντως φαίνεται εξαιρετική.

    btw προσοχή με το τελωνείο. Όσες φορές μου έχει έρθει κάτι με το ταπεινό ελτά έχω πληρώσει μόνο το κλασικό 3ευρω για τα άξοδα προώθησης. Μια φίλη που περίμενε μια παραγγελία 70 ευρώ (μπλουζάκια) με UPS την ακύρωσε και έχασε και τα χρήματά της γιατί της ζήτησαν 100 ευρώ για τον εκτελωνισμό. Η USPS (το κλασικό αμερικάνικο ταχυδρομείο) μέχρι τώρα δεν έχει πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι με ελτα περνάνε τελωνείο, το δικό μου ήρθε με DHL από Χονγκ Κονγκ μέσω Γερμανίας απ' ότι είδα στο track του, μάλλον γλυτώνει τελωνείο η εισαγωγή από χώρα της Ε.Ε.

    Όσο για την ανάλυση, για 80€ και μόνο που δεν είναι ασπρόμαυρο είναι αρκετό :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μην συγχέεις λάπτοπ με ταμπλετ (πόσο μάλλον όσο αυτό που είναι basic).Πάντως το ίδιο με λίγα δολλάρια παραπάνω έχει και κάμερα και hdmi υποδοχή.

    Μπορείς να πάρεις ένα νετμπουκ των 250€ με έξοδο hdmi κι ένα ταμπλετάκι τέτοιο και να σου μείνουν και λεφτά απ' τα 400 που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελληνικό μενού έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ποσο σιγουρος εισαι οτι με κουριερ δεν περναει τελωνειο;
    Σκεφτομαι οτι αν ηταν ετσι, ολοι θα εστελναν με αυτον τον τροπο και δε θα πληρωνε κανεις εκτελωνισμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αποό αυτονομία μπαταρίας τί λέει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. apo pou to pires: apo pandawill h merimobile?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. pandawill

    Αυτονομία έγραψα πιο πάνω, πολύ καλή. Το φόρτισα προχθές και χωρίς χρήση είναι ακόμα στο 85%, με χρήση εξαρτάται από wifi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. συνδέονται όλα τα φλασάκια...σκληροί κτλ.;;
    λογικά είναι η επόμενη αγορά μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. re paidia emena sto merimobiles mou leei <> eno sto pandawill grafei <>. Ti ishiei???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. diorthosi, merimobiles:Flash 10,1 pandawill:don't support flash

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. η θυρα που φαινεται στην φωτογραφια σου ειναι mini usb και οχι micro usb οπως αναφερεις...διορθωσε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μολις αγορασα το τοπ μοντελλο της ιδιας εταιρειας -με Android 4.0-με μονο 47 ευρω περισσοτερα!!Τι παιρνεις με τα επιπλεον χρηματα?Πιο γρηγορο επεξεργαστη,Οθονη IPS 1024x600,HDMI,Camera 2MP Front,Ram 1GB DDR 3,Flash video1.1,View angle 180(150 Palladin),Ελληνικα.Εαν ειναι καλο οσο και οι προδιαγραφες του ,ειναι Τσαμπα!!!!Αυτο και εαν εναι το απολυτο value for money...Μολις το παραλαβω και εαν υπαρχει ενδιαφερον θα γραψω τις εντυπωσεις μου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μα καλά κινέζικο, με τόσα λίγα λεφτά και δεν έχει κανένα μειονέκτημα. Εσείς ακόμα και τα μειονεκτίματα τα παρουσιάζετε σαν πλεονεκτήματα. Να σας πιστέψω ή είναι ο ενθουσιασμός που σας έχει κατακλύσει ;...

    Εμένα με ενδιαφέρει αρκετά η αυτονομία ας πούμε...
    Χωρίς internet και αν δω μια ταινία και διαβάζω μόνο ebooks πόση ώρα κρατάει ας πούμε;

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γράφω μέσα στο ποστ για την αυτονομία του (πολύ καλή), την κατασκευή κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν και διάβασα από

    Η αίσθηση της αφής στην οθόνη σου είναι καλή; Θέλω να πω η απόκριση σου δίνει την αίσθηση ότι έχεις τον έλεγχο ή κάνει τα δικά του κάποιες φορές; Διαβάζει pdf, word και τέτοια. Θα με ενδιέφερε μια τέτοια αγορά για τα ταξίδια μου...
    και

    επίσης να πω ότι η ανάρτηση σου είναι πολύ λεπτομερής και πολύ καλή. Συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις και μην κολάς στους τύπους. Και τα tech reviews καθώς και κάθε άλλο review που κάνεις είναι το ίδιο ευπρόσδεκτo με την υπόλοιπη δουλειά που κάνεις. Άλλωστε αν κρίνω από τον εαυτό μου θα έχεις αναγνώστες που είναι φιλικοί με την σημερινή τεχνολογία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. η ανταπόκριση είναι εξαιρετική, είναι πραγματικά capacitive η οθόνη, απλώς οι νέες με τις gorilla glass επιφάνειες έχουν ακόμη πιο σναπ αίσθηση και μοιάζουν καλύτερες.
    διαβάζει όλα τα αρχεία σαν android που είναι.
    Σ' ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Athensville καλησπέρα..
    Είσαι σε όλα σου bigger than life..!!
    Αμφιβάλλω (πολύ) αν ο μακαριστός Σ. Τζόμπς διέθετε την δική σου ευφραδή, διαυγή και ιδιοφυή
    δυνατότητα επιΚοινωνίας πραγμάτων και (συν)αισθημάτων.. Κeep goin, truth can't wait..
    Harry
    fallpunk.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πολύ καλό μου ακούγεται..Μια ερώτηση,υποστηρίζει Adobe Flash και HTML5?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φίλε μου, αν μπορείς να επιβεβαιώσεις οτι απο HDMI περνάει και ήχο, θα σου είμαι υπόχρεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Athensville καλησπέρα,

    - Ο φορτιστής που σου εστειλαν ειναι ευρωπαικός?
    - Εχει τη δυνατότητα να φορτίσει και απο το Usb?

    Σε ευχαριστω ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. φορτίζει απ' το καλώδιο usb μόνο, και βάζεις έναν αντάπτορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το "πήρα" και εγώ από PandaWill. Και γράφω με "" γιατί έχω παραγγείλει από τις 20 Ιανουαρίου και ακόμη η παραγγελία μου είναι σε paid status.
    Mail δεν απαντούν, το live chat δεν δουλεύει, και... άντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. μου το χανε κάνει και μένα αυτό. στείλτους και email και θέσε το στο LIVECHAT πάνω δεξιά κεντρική σελίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Στο είχαν κάνει και τελικά;

    Το Live Chat κάνει μάλλον time out, ξεκινάω πάντα σε μια ουρά 100 ατόμων που απλά δεν τελειώνει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. μου ηρθε απ οτι βλεπεις . καπου κατω εχει ενα gmail contact εκει εστειλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Thanks για τα αναλυτικότατο review.Επειδή η τιμη του κ τα χαρακτηριστικά του είναι δελεαστικά,θα μπορούσα να ρωτήσω αν κάποια συγκεκριμένα apps υποστηρίζονται?

    Το ένα είναι το iRaceDash https://market.android.com/details?id=com.mydigitalimagination.iracedash

    Ρωτάω γιατί ένα κινέζικο που πήρα των 50 ευρώ,δεν επιτρέπει την αγορά του συγκεκριμένου app κ δυστυχώς δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω αφού αρνείται να συνδεθεί μέσω usb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μακρυά από αυτό! Ο κύριος λόγος είναι ότι δεν υποστηρίζει (και μάλλον ούτε πρόκειται) πολλές εφαρμογές από το Market λόγω ότι φοράει MIPS επεξεργαστή. Για αυτόν τον λόγο, πληθώρα εφαρμογών δεν παίζουνε (π.χ. Youtube).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τελικά υπάρχει τρόπος ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΛΕΣ, αυτές που δεν εμφανίζονται στο market.

    1. Κατεβάζεις το πακέτο της εφαρμογής MagicCode για ΙCS (ice cream sandwich) από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1411879 το βάζεις σε μια κάρτα microsd και τη βάζεις στο ταμπλετάκι.

    2. Μέσω ενός εξερευνητή αρχείου (υπάρχει εγκατεστημένος ήδη file explorer ή κατεβάστε από το market τον astrofilemanager) βρίσκετε το αρχείο που βάλατε στην κάρτα, πατάτε και η εφαρμογή εγκαθίσταται.

    3. Ανοίγετε την εφαρμογή πατάτε ON και τώρα μπορείτε να εγκαταστήσετε πακέτα εφαμρμογών που τις βρίσκετε όλες στο http://www.apktops.com/ τις βάζετε στην κάρτα και με την πιο πάνω μέθοδο τις εγκαθιστάτε (facebook, firefox, adobe reader κλπ). δουλεύουν άψογα (και μπορεί μπει πια και πληκτρολόγιο με λεξικό ελληνικό, καλύτερα δουλέυει το smartkeyboard http://www.apktops.com/smart-keyboard-pro-4-2-3.html (το ελληνικό λεξικό το κατεβάζετε κατευθείαν απ' το market)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δηλαδη αν βαλω το παραπανω προγραμμα δε θα μπορω να κατεβασω τις εφαργογες που δε λειτουργουσαν ποιο πριν απο το market tou android παρα μονο απο http://www.apktops.com/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, του market οι εφαρμογές εξακολουθούν να εγκαθίστανται κανονικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ομορφα..λεω να παρω το ποο ακριβο αλλα στην ιδια τιμη..απο alibaba an γνωριζετε.

    http://www.alibaba.com/product-gs/530384850/Ainol_NOVO_7_Aurora_with_Android.html.οποιος θελει μου λεει για μια καλυτερη τιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ειχα παραγγειλει το ainol aurora στις 26/1 απο το pandawill.com.Μεχρι τις 6/2 ηταν οι αργιες του κινεζικου νεου ετους.Μετα ξεκινα το μαρτυριο.Περνα η πρωτη εβδομαδα και δeν εχω κανενα νεο.Στελνω email και μου απαντουν οτι το εργοστασιο εχει καποια προβληματα ελεγχου ποιοτητος της παραγωγης και οτι θα το στειλουν την αλλη εβδομαδα.Φτανει η επομενη Παρασκευη κανενα νεο.Στελνω ξανα email και μου απαντουν να περιμενω και στα μεσα της επομενης εβδομαδος θα μου το στειλουν.Στο τελος της επομενης εβδομαδας δικαιως εκνευρισμενος μετα απο ενα μηνα αναμονης τους γραφω, να στειλουν αμμεσα το tablet η να επιστεψουν τα χρηματα.Σε λιγοτερο απο 5 λεπτα μου απαντησαν οτι μου επιστρεφουν τα χρηματα.Αυτα και ο νοων νοητω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. απο που το παραγγειλες?στο alibaba που εστειλα mail μου ειπαν οτι δεν εχει κανενας αυτη τη περιοδο σε ολοκλρηρη τι κινα..οποτε πριν παραγειλει καποιος αυτο το μοντελο πριν να ερθει σε επικοινωνια πρωτα και σιγουρευτει οτι υπαρχει σε stock...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @Skcavs
    Διαβασε πιο προσεκτικα...pandawill το σαιτ.
    Κατι παντως συμβαινει ,γιατι το επισημο σαιτ του εργοστασιου ainol ,εχει κατεβασει και τo Aurora και το Paladin 7 του αγαπητου μας bloger.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλησπέρα,

    Μετά από αυτό το, ομολογουμένως, πολύ καλό review πείστηκα και εγώ να πάρω tablet από το pandawill.com Επειδή παράγγειλα 4 συνολικά tablets, στις 31/01, είχα δώσει αρκετά λεφτά. Βλέποντας ότι καθυστερούν χαρακτηριστικά είχα στείλει πολλά mails παίρνοντας όμοιες απαντήσεις με αυτές των παιδιών που ανέφεραν πιο πάνω, είναι η πρωτοχρονιά και για αυτό υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση, δεν υπάρχει stock, υπάρχει πρόβλημα με την ποιότητα των προϊόντων και ελέγχονται όλα πριν αποσταλούν...
    Με τα πολλά πριν 3 μέρες μου τα στείλανε και αυτή την στιγμή είναι στην Γερμανία, από ότι φαίνεται από το tracking number της dhl. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι όποιος παραγγείλει από εκεί να είναι προετοιμασμένος ότι η παραγγελία του θα καθυστερήσει.
    Τώρα όταν φτάσουν θα σας γράψω πάλι και σε τί κατάσταση έφτασαν και πώς είναι σαν tablet.

    @Monkey το site της Ainol δεν έχει κατεβάσει την σελίδα που αναφέρεται στο Paladin 7. Όποιος θέλει να την δει είναι αυτή:

    http://www.ainol.com/plugin.php?identifier=ainol&module=product&action=info&productid=43

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Έβαλα αυτή την 4.0.3 (που χει αρκετές βελτιώσεις) και δουλεύει μια χαρά
    http://t.co/XySRn9r

    Η rom της merimobiles 4.0.3 απενεργοποιεί το touch γι' αυτό μην την κατεβάσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ναι τωρα το εχει .Για δυο ημερες ομως δεν υπηρχαν τα 2 Tablets.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καλημέρα,
    Επειδή το link που έχει για το firmware είναι νεκρό μπορείς να το ανεβάσεις εσύ και να μας στείλεις, έστω και σε pm, το link?
    Eυχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μην νομίζετε. Και πάλι το Android Market θα σας έχει περιοερισμένους ακόμα και με το Magic Code. βοηθάει να παίξουν κάποιες εφαρμογές, όχι όλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τελικά αξίζει να γίνει η αγορά? Όχι μόνο σε σχέση με τα χαρακτηριστικά αλλά και σε σχέση με τα προβλήματα που προκύπτουν από την εταιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. na se rotiso kt filos poso kero kanoun n to steiloune ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. egw thelw na asxolithw me programatismo se android efarmoges,tha mou proteines ayto h kapoio allo? kai an ksereis kapoio katallhlo gi ayth th douleia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. με εκανες και πηρα tablet....150 euro+DHL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. πως πήγε με το γκατζετακι αντέχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. NA KANV MIA EROTISI THELO ENA TABLET IDANIKO GIA YOUTUBE FACEBOOK KAI NA EXEI KALI EIKONA KAI NA MPORO NA TO SINDESO ME TILEORASI KAI NA EXEI WI-FI ALLA ME KOSTOS MEXRI 100 EURO IPARXI KATI TETIO I NA MIN 3AXNO ADIKA??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς