Στρήτ Αρτ Ναός της ΕπικούρουΘέλει δύο: δυνατούς street artists έχουμε και η αθηναϊκή σκηνή είναι απ' τις κορυφαίες. Απαιτείται όμως και φιλότεχνος, ανοιχτομυαλος ιδιοκτήτης. Ψυρρή, Eπικούρου σκόρδων & Τέλη και Ευμορφοπούλου, μια ούτως ή άλλως, ενδιαφέρουσα κατοικία στην αρχικτεκτονική της ακόμα και στην φθορά της, γίνεται σχεδόν αξιοθέατο δωσμένη σε καλλιτέχνη-(ες;) που την έντυσαν αριστοτεχνικά, με καθαρές, φόρμες χρώματα, καλλιτεχνικη γραφή γραφίστικη και σαφή που ταιριάζει στην πόλη.
Ευχή: κι άλλα τέτοια, κι άλλα τέτοια ολοκληρωμένα, σε μια πόλη που βρίθει αστικών καμβάδων και χρειάζεται αυτή τη πνοή, με έργα χειροποίητα, που ανανεώνουν γερά το κτίριο και αναδεικνύουν την αρχιτεκτονική της Αθήνας, μη πω και περισσότερο από την κλασσική ανακαίνιση της παντού ώχρας.
κλικ φώτος για μεγέθυνση


+έξτρα: η αγαπημένη Σαρρή με την street art gallery της έχει επηρεάσει το γύρω σε εξαιρετικού επιπέδου τέχνη, άλλα δύο έργα της οδού Επικούρου.


Σχόλια

  1. Πανέμοορφο το έχω δει και από κοντά ! Θα κάνετε κάποια ανάρτηση και με άλλα αξιοθέατα στην περιφέρεια της Αττικής; πάντως πρέπει να αρχίσουμε να προωθούμε τα όμορφα σημεία της πόλης μας λίγο περισσότερο, όπως ακριβώς κάνετε εσείς με το άρθρο σας ! Ευχαριστούμε πολύ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

H θλιβερή ιστορία του ιβίσκου

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς