Κορίτσια πέρασε το 3;


Εξαιρετική ιδέα, περιμένοντας βράδυ στην Κολιάτσου. Αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, σαν Δήμος, Κράτος, Αστυνομία, για να περιορίσουμε το φαινόμενο του εκτεταμένου υπαίθριου μπουρδέλου, ας εκμεταλλευτούμε την περίσταση και να 'ρθουμε σε συμφωνία με τους νταβατζήδες και τα εκατοντάδες μαύρα κορίτσια που 'χουν κατακλύσει κάθε στάση της Πατησίων και της Κυψέλης να δίνουν πληροφορίες στους επιβάτες των ΟΑΣΑ σχετικά με δρομολόγια των λεωφορείων/τρόλεϊ, πότε πέρασε το τελευταίο, αναμονή για το επόμενο, οδηγίες στους τουρίστες (αγγλόφωνες γαρ), και όσοι τους χρειάζονται να μοιράζουν χάρτες σε μίνι μέγεθος να χωράνε σε μπούστο/κολάν. Μια πρότυπη εφαρμογή της τηλεματικής για πρώτη φορά στην πόλη μας.
- Μπούχτισμα τζενεράλε!

Σχόλια

  1. ΑΑΑΑ ήσασταν στη γειτονιά μου!
    Τι κρίμα να μην το ξέρω να έρθετε από την οικία για φοντάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς το Blog σας

    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς η κατάσταση πατησίων και κυψέλης είναι τραγική...κατοχικές εικόνες ξανά στο προσκήνιο...ζούμε την κατοχή του 21 αιώνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα. Χτες το βράδυ επιστρέφοντας απ' την εφημερίδα, μου την "έπεσε" μια απ' αυτές, Κέας και Πατησίων στο φανάρι. Θλίψη για την κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύθνου και Πατησίων σορυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. egw den katalabainw to eksis:

    gnwrizoume oti to dimosio leitourgei me xiliades perissious ypalilous. i astynomia diatinetai oti kanei poly kala ti douleia ths & oti exei poly kala ekpaideumena stelexi. k i kbernisi antitinetai oti einai edo gia na prostateuei ton politi & eggyatai ti nomimotita.

    pws einai loipon dynato, na mi briskontai ikanoi ipalliloi na adimetwpisoun to problima auto??
    toso anikani einai i elliniki astynomia? k i kibernisi toso adiafori wste na mi piezei tis armodies ipiresies ths??

    isws na akougetai afeles to sxolio mou. isws k na einai malista. apla den katalabainw giati de ginetai kati.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος είπε...
    24 Φεβρουαρίου 2010 3:46 π.μ.

    Twra thelis apantisi h itan ritoriki i erwtisi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. eilikrina thelw apantisi nai.
    de mporw na pistepsw oti oi ntabatzides einai pio isxyroi apo tin astynomia k to kratos. ara kapoios allos logos tha yparxei. poios einai autos? xrimatizontai? k an xrimatizontai, pws einai dynato na xrimatizontai oloi tous? ma den yparei kapoios pou na adidra k na mi symmetexei sti diafthora? an ontws einai toso tragika ta pragmata, to te ti EU eimaste? auto oute Soudan den einai.
    Eilikrina, peite me afeli, alla eimai poly mperdemenos... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O proigoymenos
    Den itan ritoriki loipon I erwtisi. Poli kala ta les. Distixos den exw apantisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πράγματι, μας αρέσει σαν λαός να μιλάμε για το τι μας έκαναν κάποτε οι αφέντες μας οι Οθωμανοί, και πως σήμερα για αυτό τον λόγω μας καίνε τόσο πολύ τα ανθρώπινα δικαιώματα των διαφόρων λαών που υποφέρουν από τους σημερινούς ιμπεριαλιστές, τους φυλακισμένους στην Γάζα, στο Αμπού Γκοράϊμπ, στο Γκουαντάναμο, κλπ... Πυκνά συχνά οργανώνουμε πορείες στο κέντρο τις πόλης μας για όλα τα παραπάνω. Θυμάμαι μία από τις πρώτες αντιρατσιστικές πορείες που ακολούθησε την υπόθεση με τους Πακιστανούς που είχαν απαχθεί και είχαν κλειστεί στο δικό μας Γκουαντάναμο (στην Ν. Μάκρη ήταν νομίζω). Ε, αυτή η πορεία φοιτητών και πάσης φύσης ειρηνιστών πέρασε από την οδό Ευριπίδου όπου ήμουν εκείνη την ημέρα. Είπα σε ένα από τα παιδιά με τα πανώ «και με τα διάφορα Γκουαντάναμο της Σωκράτους, της Πλ. Βάθης, της Ιάσωνος, πότε θα κάνετε πορεία για αυτά τα κολαστήρια?» Με κοίταξε σαστισμένος, και λυπάμαι, αλλά δεν νομίζω πως κατάλαβε κάτι για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αυτών των κοριτσιών, και ως πότε και πως θα ξεπληρώσουν την δουλεία τους για να γλιτώσουν από τους δουλεμπόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς