Αθενσβιλ: πάντα μάχιμο ρεπορτάζ!

Η προεκλογική πεζοδρόμηση στου Ψυρρή συνεχίζεται και σειρά έχει το αγαπημένο μου στενάκι της Ρήγα Παλαμίδη, Πυροσβεστική στη γωνία, Θέατρο Εμπρός στην άλλη και σημαντικότερο όλων των το Godzilla, καυτό μνημείο έλεγκαντ ούρμπαν αλτερατιβοσύνης των 00s.


Σήμερα Τρίτη ξεκινά απ' το Υπουργείο Περιβάλλοντος (ο Δήμος μήπως είναι διακοσμητικός τελικά;) η καθαίρεση των διαφημιστικών πινακίδων απ' το κέντρο της πόλης. Η προβληματική Πειραιώς κάνει την αρχή από Ομόνοια μέχρι Πέτρου Ράλλη (ευτυχώς γλυτώνει το αριστουργηματικό σετ καλτ μπουζουκο-αφισών στη γωνιά με Χαμοστέρνας). Επίσης ρουφιανέψτε πινακίδες εδώ. Συμπαθούμε Τίνα!


Στην ιστορική πλατεία του Μεταξουργείου (Αχιλλέως&Λένορμαν, και όχι η Αυδή) μια πετυχημένη παρέμβαση. Απομακρύνθηκαν θρασύτατες θεριεμένες πικροδάφνες (ιδανική καβάτζα για ουρητήρια, έζεχνε ο τόπος) και αντικαταστάθηκαν από χώμα προς το παρόν όμως, σε μια γωνίτσα διέκρινα πρόβες φύτευσης χαμολούλουδων. Μ' αρέσει, ανοίγει ο ορίζοντας, αναδεικνύεται και το μνημείο.


Μια είδηση που δεν έπαιξε πουθενά: πρωί Παρασκευής καταστηματάρχες του απόλυτου βούρκου έκλεισαν την Σοφοκλέους και καλά κάνανε. "Πρέζα-πορνεία ανοχή τέλος" στο πανό, τα χίλια δίκια δικά τους!

Σχόλια

  1. un (presque) Français à Londres,Απριλίου 20, 2010 12:01 μ.μ.

    Άντε, στρωθείτε όλοι στη δουλειά γιατί πήρα εισιτήρια για τέλη Ιουνίου και την θέλω κούκλα την Αθηνα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με όλα τα προβλήματα, η Αθήνα παραμένει κούκλα. Χάρηκα με τις διαδηλώσεις των καταστηματαρχών. Επιτέλους κάτι γίνεται και "υπέρ", όχι μόνο "κατά". Άραγε θα ακούσουν οι ιθύνοντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς