Πόσα ξέρουν τα κoρίτσια...


Αντιπροσωπευτικά και τα δύο, ή αλλιώς "άντε βρέστα με τις γυναίκες": από νέο ειδικό περιοδικό για τις δίαιτες των σταρ ως την συγκεκαλυμμένη υστερία. Ο δε τίτλος "Τολμήστε να μιλήσετε"... γυναίκες, να μιλήσουν κι άλλο.... ΠΟΣΟ; :-)


Μετά το 666 για τους θρησκόληπτους, ιδού κι ένα νέο τριψήφιο (πιο πειστικό) να ξεσηκώσει πατριώτες.


Αιόλου: κουτί της Apple -που αμαρτία, δεν πετιέται τέτοια μόστρα- να μπαζώνει πόρτα με άλλα ταπεινά. Και μ' αυτή τη ταινία; Ιεροσυλία!


Τ0 100% ποσοστό επιτυχίας να το καταλάβω, το 0% επίσης, το 30%,50%, 70% πως είναι;


Πόσα ξέρει η γιαγιά του Τσάκι...


Ουρές στο Fucking Games (ινφο: δεν δείχνει και τίποτα για τους ματάκηδες), ε τέτοια βλέπουν και να οι σεξοαφίσες, η λόρδα θα κάνει το θέατρό μας να περάσει την "διαμάντια στο γυμνό της κορμί" περίοδό του.


Όχι, όχι λάθος λανσάρισμα, πολύ σοφιστικέ το Κάτια, άσχετη με Καλλιθέα, για ξεκίνημα. Περισσότερο διεγείρει τη σκέψη το Ρούλα Περιστέρι, Αλέκα Καμίνια, Αλεξάνδρα-Νεφέλη Φιλοθέη, Υακίνθη-Αγγελική Βριλήσσια, Σαντρίν Μετς.

Σχόλια

  1. Καλά όλα, χιούμορ έχεις γιατί σε παρακολουθώ αλλά αυτό το "να μιλήσουν κι άλλο...ΠΟΣΟ" μαζί με το χιούμορ υποκρύπτει και μία τάση υποτίμησης του γυναικείου φύλου καθώς αναπαράγει ένα κλισέ για τις γυναίκες.
    Και το σχολιάζω γιατί με παραξένεψε, δεν ταιριάζει με το προφίλ που έχεις δημιουργήσει.
    Τα σλόγκαν των περιοδικών χρησιμοποιούν κλισέ για τις γυναίκες. Εμείς ως σκεπτόμενοι γιατί να τα αναπαράγουμε και μάλιστα σε ένα χώρο υψηλής επισκεψιμότητας, οπότε και υψηλής απήχησης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελα πια, ενα τσηζυ αστειο για την ταση υπεραναλυσης των γυναικων ειναι, ολα τοις μετρητοις πια ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O θεός να μας φυλάει από τη νοοτροπία του απελεύθερου που φόρεσε το μανδύα του politically correct. Κορίτσια, χαλαρώστε. Μιλάμε πολύ. Και την ίδια στιγμή αφήνουμε ανείπωτη την ουσία. Αυτό σημαίνει το "τολμήστε να μιλήσετε". Αυτό σημαίνει και το "μα πόσο ακόμα;" Είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ας μη χαλιόμαστε λοιπόν, ας αρχίσουμε επιτέλους να μιλάμε (περισσότερο) επί της ουσίας. Όχι ότι βλάπτουν οι μαλακιούλες, αλλα ας μην είναι αυτές το κύριο μενού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλωστε, με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε να τον καταδικάσουμε για... προώθηση της πορνείας επειδή κάνει πλάκα με τα ονόματα στις τσόντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχω τρελαθει στο γελιο με το μυτερο παπουτσι!!!! Απιστευτο!!! Συμβουλη: Κοριτσια να πειτε του Γιαννη οταν κοψει τη μυτη να σας τη δωσει να την κρατησετε, γιατι καποια στιγμη μπορει να ξαναερθουν στη μοδα και να σας την ματα-ξανα-κολλησει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτυχία 50% στην αφαίρεση τής μύτης των παπουτσιών θα σήμαινε ότι στα 10 παπούτσια η αφαίρεση πέτυχε μόνο στα πέντε, όχι ότι η αφαίρεση της μύτης ενός παπουτσιού πέτυχε κατά το ήμισυ.

    Άρα, σύμφωνα με τη διαφήμιση, αν πάτε στο Γιάννη με ένα ζευγάρι μυτερά παπούτσια, θα φύγετε με ένα ζευγάρι παπούτσια με στρογγυλές άκρες και όχι με ένα ζευγάρι καλοκαιρινά πέδιλα και δύο μύτες παπουτσιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι εγώ εκνευρίζομαι με το politically correct αλλά ένοιωσα ξεπερασμένα τα σχόλια περί τυπικής γυναικείας συμπεριφοράς.
    Αλλωστε τα δύο φύλα έχουν διαφορές στη συμπεριφορά οι οποίες είναι αντικείμενο κλισέ αστείων ή σχολίων. Αυτό ήθελα να τονίσω για να μη νομίζετε ότι έχετε να κάνετε με μία φανατική φεμινίστρια (οργανωμένη και πορωμένη εννοώ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιαγιά του Τσάκι - μιλάμε οτι δεν υπάρχει καλύτερος χαρακτηρισμός. Αν τη δεί ο σκηνοθέτης των ταινιών, παίζει να της δώσει 1εκατ. $ για να παίξει το σικουελ. Εγραψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποσο γέλιο μπορεί να βγάλει μια βόλα στην πόλη μας. Νομίζω οτι την ειχα αδικήσει μεχρι τωρα.

    din

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το περιοδικό Stars Diet είναι κάτι σαν outing της πρώην παχουλής; Κι αν ναι, πόσα τεύχη μπορούν να κυκλοφορήσουν σε μια χώρα όπου όλες οι σταρ είναι σούπερ και θεές και... και...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το πρόβλημα είναι το πόσο πουλάνε αυτά τα περιοδικά (τρελά!) και όχι μόνο σε κοριτσάκια. Αστρολογία, κουτσομπολιά, ψευδο-ψυχολογικά μοιάζει να είναι σχεδόν τα μόνα θέματα που ενδιαφέρουν την Ελληνίδα ... α! και το πώς να πιάσει και να κρατήσει το γκόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. pethana me to sxolio gia tin tenia.Einai xarakthristiki kinhmatografikh morfh fainomenika akakhs kai glukias gunaikas pou peripou sta mesa tis tainias apokaluptetai oti einai megaira kai vasanizei paidakia sta ypogeia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. pethana me to sxolio gia tin tenia.Einai xarakthristikh kinhmatografikh morfi pou fainomenika einai akakh kai glukia alla peri ta mesa tis tainias apodeiknuetai megaira pou vasanizei paidakia sta ypogeia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δικηγόρος ΑθηνώνΑπριλίου 12, 2011 10:07 μ.μ.

    "Η γιαγιά του Τσάκι";;;; Πέθανααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς