Πόσα σπασμέvα τζαμάκια;


Ναι, φιλοδοξία αυτού του μπλογκ να λειτουργεί σαν σημείο μελέτης για τον μέλλοντα ιστορικό ερευνητή της Αθήνας. Και δεν υπάρχει μια εικόνα, ενδεικτικότερη της κολλεξιόν "Χειμώνας 10-Ανοιξη 11" είναι το σπασμένο τζαμάκι στο αυτοκίνητο. Κατ'αρχήν τι εντυπωσιακό pattern, το συναντούσες παντού, τόσο που να, χθες είχα το νού μου να τα τραβήξω, και σε 1 ωριαία βόλτα συνάντησα 9! Τόσο trend που δεν υπήρχε περίπτωση να μην το 'χει υποστεί το αμαξάκι φίλου/γνωστού, της βαρεμένης παντρεμένης του γραφείου, του παιδιού στο μπαρ απέναντι. Τέλος παντων, μακάρι σε λίγα χρόνια να μοιάζει παράλογο που συνέβαινε σε τέτοια έκταση. Τυχεροί όσοι δεν έχουμε αμάξι μέχρι τότε.








Σχόλια

  1. Δεν είναι η φτώχια, είναι η κατάντια αυτης της χώρας που έφτασε σε σημείο να μην έχει λεφτά ούτε για το τζάμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα προτιμώ καμμένα αλλά κι έτσι ωραία είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και το δικό σου (αν έχεις) καμμένο το προτιμάς; Ή μήπως δεν έχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν το δέχομαι. Ασφάλεια έχουν όλα αυτά ή όχι; Μάλλον ναι. Ελάχιστα ευρώ παραπάνω το μήνα κοστίζει η αντίστοιχη κάλυψη. Άλλο είναι αυτό που λείπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μένω σε γειτονιά που οι τοξικομανείς αφθονούν. Αυτό το φαινόμενο όμως είναι περιοδικό. 2-3 εβδομάδες σπάνε συνέχεια αυτοκίνητα, μετά για 2-3 μήνες σταματάνε (προφανώς πάνε σε άλλη γειτονιά), μετά ξαναρχίζουν κτλ. Πόσοι νομίζετε δηλαδή ότι είναι αυτοί που κάνουν αυτή τη δουλειά; 1000; Γιατί εγώ νομίζω ότι είναι άντε 50 άτομα και ότι δεν είναι όλοι όσοι έχουν πέσει σε κατάσταση ένδειας κλέφτες. Ας τους πιάσει η αστυνομία λοιπόν αυτούς, όταν έχει ελεύθερο χρόνο φυσικά και δεν ασχολείται να φυλάει τα μηχανήματα του Μπόμπολα, πολιτικοδημοσιογράφους, γήπεδα κτλ κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο προφίλ του γράφει "Εκπαιδευτικός. Ζω στο κέντρο της πόλης….". Τα συμπεράσματα δικά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α τι ωραία ιδέα! Εγω απ'την άλλη προτιμώ καμμένα τα σπίτια σας με σας μαζί μέσα. Να ουρλιάζετε, να πέφτετε απο τα παράθυρα και να γουστάρουμε θέαμα. Καλύτερο κι απο reality, κάθε Σάββατο και ένα διαμέρισμα.

    Πάρτε δρόμο από τις ζωές μας, άρρωστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ..βλέπω οτι στο blog σου είσαι προσεκτικότερος. Να το εκλάβουμε ως ατυχές σχόλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φτωχός η απαθής?
    φτωχός αδύνατον και πως το κινεί? Ακόμη και το μπουκαλακι του νερού είναι πιο ακριβό από την βενζίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπα; Καταπιάστηκες κι εσύ να λογοκρίνεις τα σχόλια, athensville; Μα αν είχες κάτι ουσιώδες να πεις ας το έγραφες ως απάντηση!

    Στο κάτω κάτω της γραφής, (ορθώς) προκαλείς εν γνώση σου με τις φωτογραφίες που δημοσιεύεις και επομένως θα υπάρχουν αμφιλεγόμενα σχόλια και ανταπαντήσεις (όπως η δική μου ανταπάντηση στο εμετικό σχόλιο).

    Να θυμάσαι οτι η λογοκρισία σε ένα ελεύθερο μέσο είναι ο θάνατός του. Αν δεν μπορείς να χειριστείς το μέσο και την δύναμή του, καλύτερα ας πήγαινες για ψάρεμα.

    Ευχαριστω για την ως τώρα παρέα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στου Στρέφη δίνει και παίρνει η ιστορία αυτή (μάλλον πρεζάκια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://metaxourgeio.wordpress.com/2010/01/30/spasimo-tzamion/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10€ κάνει η κάλυψη αν την προσθέσει κανείς στο ασφαλιστηριο. Προϋποθέτει βέβαια να έχεις ασφαλιστήριο και εδώ γενιέται ένα άλλο ερώτημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς