H αληθινή Aχαρνών της Πάολα


Εντυπωσιακό! Ζω σ' αυτές τις περιοχές αλλά δεν έχω πετύχει ποτέ ρεπορτάζ που να αποδίδει, χωρίς τις ένθεν κι ένθεν υστερίες, την πραγματικότητά της. Ε, η Πάολα με μια απλή κάμερα (και εξαιρετικό μερακλίδικο μοντάζ) κατέγραψε με ασύλληπτη ακρίβεια την αλήθεια της περιοχής. Η προσέγγιση της δε, αξιοδίδακτη σε δημοσιογραφικές σχολές: δεν τους ρωτά μπουρδουκλωμένα πράγματα, ούτε προσπαθεί να εκμαιεύσει αυτό που θέλει να χτίσει το κανάλι, αλλά μέσα από απλές καθημερινές ερωτήσεις αποσπά την βασική και καίρια αλήθεια τους. Aξίζει πραγματικά να το δείτε!

Σχόλια

  1. Είναι απίθανη, δειτε όλα της τα βιντεάκια! Μπράβο της, με έχει εκπλήξει ευχάριστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eleos re paidia? einai ontws kalo videaki Alla min kanoume tin athlia Zoi mas ekei apla ena video clip? to grapsa kai stin idia tin Paola?iparxoun kaloi kai kakoi ellines kai mi Alla tin vromia? ta katoura?ta maxairomata ti nixta? 20 pakistanoi se mia gkarsoniera? giati den ensomatonontai an ginoun kaliteroi opws oi alvanoi? giati den klinoun ta magazia tous tin ora pou prepei kai 12 i ora to vradi kanoun fasaries? i alithini Zoi einai alliws ekei den exei tragoudi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το βίντεο δεν παίρνει καμμία θέση απλώς καταγράφει τις ιστορίες των ανθρώπων που ζουν εκεί και σε διαβεβαιώ αληθοφανέστατα. Όπως λέει και στο φινάλε η Πάολα "τα συμπεράσματα δικά σας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περνάω κι εγώ από την Αχαρνών τελευταία και τη λατρεύω. Είναι και δεν είναι υποβαθμισμένη, πάντως φόβο δεν νοιώθω και σίγουρα δεν βλέπω τα τέρατα που μας σερβίρουν. Παροτρύνω τους πάντες να μην πέσουν στην παγίδα των ΜΜΕ, που έχουν τη δική τους ατζέντα. Η αληθινή ζωή είναι εκεί έξω και συχνά είναι πολύ πιο όμορφη από την αφήγησή της, που δεν είναι ποτέ αθώα. Και κυρίως, μη φοβάστε. Ποτέ. Όταν δεν φοβόμαστε, λες και φεύγει η ομίχλη από τα μάτια μας και τα βλέπουμε όλα φωτεινότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβως ετσι αγαπητε μου Athensville! Σ ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο της για όλο το paola project. Αποδεικνύει ότι το σημαντικό είναι να έχει κανείς κοινωνική παιδεία πρώτα. Και μετά ακαδημαϊκή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλότιμη η προσπάθεια και όντως καλοδουλεμένο το βίντεο.
    Σε κάποια προβλήματα όμως οι λύσεις είναι απλές χωρίς να συζητάμε ατελείωτα για το πως φτάσαμε εδώ: όσοι έχουν νόμιμα χαρτιά παραμένουν, όσοι δεν έχουν απελαύνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι μεγάλο κρίμα από μια κακιά στόφα ανθρώπων να χαρακτηρίζονται όλοι οι υπόλοιποι λαοί.
    Το βίντεο είναι εξαιρετικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To θεμα ειναι οτι ο φοβος είναι φάυλος κυκλος.Αυτός δημιουργεί τις συνθήκες για να "χαλασει" μια περιοχή.Αν στην Αχαρνών και σε όποια Αχαρνών κυκλοφορούμε κανονικά δεν θα μπορει να γινει κανενα έγκλημα. Η λύση για το σκοταδι είναι το φως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάρα πολύ καλό βίντεο και συμφωνώ με τον athensville οτι είναι αμερόληπτο. Σου δίνει την εικόνα και από κει και πέρα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του (όπως φαίνεται και από τα παραπάνω σχόλια).

    Μπράβο στα παιδιά που φτιάξανε το βίντεο. Στους καιρούς (πολύ) περιορισμένης δημοκρατίας των ΜΜΕ είναι αχτίδα φωτός.

    Όσο για τα προβλήματα της περιοχής, μάλλον θα λυθούν με το καιρό μόνα τους, αφού δεν υπάρχει και κανείς για να τα λύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς