Πήξαμε στo γιαούρτι


Μα να περιμένεις μισή ώρα για να φας το γιαούρτι; Στο τρεντομετρητή το να το τρως παγωμένο έχει χτυπήσει κορυφή, στα cosmo τα κορίτσια το λαμβάνουν σαν το απόλυτο τιπ, αλλά αυτό δεν έχει προηγούμενο: η Αθήνα μέσα σε διάστημα 3 μηνών το 'πηξε για τα καλά. Την αρχή το απόλυτα πετυχημένο froyo στην Καπνικαρέα (ωραίο logo), όπου η ουρά είναι πιο αστεία κι απ' του Κώστα στην Αγίας Ειρήνης. Σόρρυ παιδιά, "οργάνωση χρόνου για πρωτάρηδες" για όλους τώρα.


Close up: tόσο που κόσμος περιμένει υπομονετικά και με οδυνή την ώρα να πάρει την δόση του.


Μετά ξεπετάχτηκε αυτό στην ανεβασμένη τελευταία ασφαλτένια Ερμού, κι έκανε εξίσου θραύση, ίσως γιατί κοστίζει 2€ και όχι τα τραβηγμένα 3€ του froyo. Το στασίδι του διαρκώς γεμάτο κι ωραιότατη ποπιά η πολύχρωμη λωρίδα, σ' αρέσει δεν σ' αρέσει η Αθήνα έχει ανάγκη την έκπληξη.


Λίγο πιο κάτω, αυτό το ολοκαίνουργιο μαγαζάκι με χειροποίητα γλυκά της ώρας, σερβίρει γιαούρτι με πιο γκουρμέ περιτύλιγμα και φιλικά κορίτσια ντυμένα υπηρέτριες της Ντάλιας.


Και στην Τσακάλωφ άλλο ένα που δηλώνει περήφανο και ελληνικό (ωραίο logo). Στο συγκεκριμένο δε, ζήτησα ένα με αγγούρι και σκόρδο και δεν μου φτιάξανε.


Η Εβγα το πηξε κι αυτή το γιαούρτι, και το προμοτάρει κάργα σαν το λαχταριστό τωρινό χοτ (2.20€ τα πήγαν τα κυπελλάκια μαζί με την ΔΕΛΤΑ, αισχρό).


Και τέλος, οι εργολάβοδιακοσμητές κάνουν παπάδες πια, ξεπετάγονται μαγαζιά εκεί που την προηγούμενη βδομάδα ήταν άλλο (το συγκεκριμένο πουλούσε παλ ναργιλέδες). Πολύ όμορφο, εύγε το logo και αυτό καταπληκτικό, δίνει την κατεύθυνση να καθιερώσουμε σαν εθνικό προιόν το frozen yoghurt.


Δεν, καθόλου. Μου κάνει ενοχλητικό κονστραστ η ξυνίλα του με τα άσχετα γλυκερά μπιχλιμπίδια που του φορτώνουνε. Έξαλλος, πάω για θηριώδες παγωτό μηχανής στον Κρίνο!

Σχόλια

  1. όπως έχει πει και ο Mikeius, τρώγοντας παγωμένο γιαούρτι αντιλαμβάνεσαι ότι τα ίδια υλικά μπαίνουν στο παγωτό, οπότε γιατί να δίνεις 3 ευρώ για κάτι ξυνό όταν το παγωτο του περίπτερου έχει τα ίδια συστατικά και λιγότερη τιμή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και υπάρχουν κι άλλα στο κέντρο αλλά και εκτός κέντρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε κι εμένα μ´αρεσει,μονο τα toppings! αν ειναι βάζω ένα τοταλ για λίγο στην κατάψυξη!Τρομερα υπερεκτιμημενο,αλλα τα μαγαζάκια γενικα πολυ καλαίσθητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εγώ δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το trend! Βέβαια από την άλλη, δε μου αρέσει καθόλου το γιαούρτι, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μου αρέσει παγωμένο!! Τα κανονικά παγωτά μου φαίνονται πιο δελεαστικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρίνος ftw και τα μυαλά στα κάγκελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι απόψεις διίστανται. Εμένα μου φαίνεται απίστευτα ωραίο το παγωμένο γιαούρτι. Και το ανακάλυψα με τελείως άσχετο τρόπο, χρόνια παλαιότερα που είχε ένα πάμφθηνο παγωτό γιαούρτι η Δέλτα. Μη ρωτήσετε πώς λέγεται. Ούτε που θυμάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χμμμ που βρίσκεται αυτός ο "κρινος";;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δίκιο έχεις.
    Πιο τρέντυ δεν γίνεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νικολέττα ΚαραχάλιουΙουνίου 13, 2012 6:41 μ.μ.

    αχ κι εγώ πόσο θα συμφωνήσω...
    Άσε που το σιχαίιιιινομαι λέμε το γιαούρτι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κι όμως το παγωμένο γιαούρτι είναι ένα από τα ...αρχαία ελληνικά παγωτά! :))))))))

    Μεγαλώνοντας στην Κύπρο,παγωτό γιαούρτι μια από τις αγαπημένες γεύσεις. Το παγωμένο γιαούρτι είχε γίνει μόδα αρχές των 90ς,αγαπημένο φρόζεν γιόγκαρτ με βατόμουρα!

    Προφανώς η μόδα επανήλθε. Αλλά τόση ώρα στην ουρά για ένα παγωτό/γιαούρτι; Ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όντως, στα 90s ήταν της μόδας (το κατάλαβα από το Seinfeld!) αλλά δεν είχα δει ποτέ στην πρωτεύουσα παλιότερα. Και το 'λεγα ότι θα ξανάρθει στη μόδα, έπρεπε να είχα ανοίξει εγώ το πρώτο κατάστημα,φτου!θα 'χα κονομήσει τώρα!

    Τέλος..γιαούρτι με σκόρδο και αγγούρι;! τζατζίκι;!χαχαχα!ε,είσαι θεός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εαν θες να πιασεις μόδε πιασε και τα cupcakes. Θα πρεπει να φαμε πολλά γιαούρτια και πολλά cupcakes φέτος για να βγουν όλα αυτά τα μαγαζιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tην επιχείρηση cupcakes επίσης την είχα σκεφτεί (καλά, δεν παίρνω και oscar πρωτοτυπίας, αρκεί να διαβάζεις λίγο ξένα blogs ξέροντας ότι σε κανα δυο -και βάλε καμιά φορά-χρόνια θα έρθει και η εκάστοτε μόδα στην Ελλάδα ) και εδώ κι ένα χρόνο φτιάχνω συχνά στο σπίτι μου αλλά μεταξύ μας έχουν βγει όλα τα κεκάκια αποτυχία (σε γεύση και εμφάνιση..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ! ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!! ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΑΩ 5 ΠΕΝΤΕ ΠΑΓΩΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΡΥΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕΣΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς