Πριντ, χιπ, ποπ


Aβραμιώτου: Είτε η Ιωάννα έχει τρόπους, είτε την έπιασε υστερία και ρίχνει μια συλλογική ευθύνη σε όλους μας που της κλέψαν το πισί. Μ' έσκιαξε το κατηγορώ της, μια ενοχή την ένιωσα.
Κρυφός κίτρινος υπότιτλος: Στο 6 dogs κλέβουν χιπ λαπτοπς !



Βραβείο ΕΒΓΕ 2011, στον γραφίστα του Gogotravel. Kοίτα τσαχπινιά, τι σκέφτηκε ο άτομας, το προτιμώ, να προσθέσει πάραυτα γαλάζια κυματάκια στο logo της η Google.

Η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση προχωρά: οι 15χρονες μαθαίνουν απο νωρίς τις κακοτοπιές της ζωής.




Προσοχή δαγκώνει: Έβελιν Συγκλονιστικό-Επώνυμο, μοντέλο αγνώστου μα θ' ανέρχεται, μιμείται τέλεια τον ιαγουάρο όχι μόνο στην πόζα μα κυρίως στη πιο τρομακτική οδοντοστoιχία που 'χω δει κι εγώ κι οι συνδρομητές του Discovery.


- People: Αμερικάνικη αγορά, διασκεδαστική εισαγωγή η καινοτομία να αναφέρεται η ηλικία των σελέμπριτι. Στο Κολοράντο το προσπερνάνε, στην Ελλάδα αυτή η εμβόλιμη πληροφορία διακόπτει τη ροή, "μα είναι αυτός τόσο;", "τι λένε, ντιπ γριά", βγάζει το μυαλό κομπιουτεράκι, ταλαιπωρία σκέτη, μετά από ένα πεντάλεπτο δεν θυμάσαι από που ξεκίνησες.

People: Η ανηψιά του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, σε τυχαίο ενσταντανέ απολαμβάνει το οικογενειακό απογευματινό τσάι κάπου στο Παλέρμο.

Σχόλια

  1. καλημέρα
    νομιζω κάνεις λάθος, η ιωάννα είναι απλά ευγενική!
    [μια από τις αγαπημένες μου βρισιές στο δρόμο πχ είναι το "είστε πολύ μαλάκας" ->ναι , ειμαι κι εγω πολυ ευγενικος, lol]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την λυπήθηκα την Ιωάννα. Ένα ποτάκι πήγε να πιεί και της βγήκε ξυνό.

    Τέλος πάντων η τελευταία φωτό είναι όλα τα λεφτά. Αποθαυμάζω την φυσικότητα του ημικαθίσματος της πιτσιρίκας, τον τρόπο που κρατάνε τα φλυτζάνια και τα πιατάκια σαν να μην έχουν πιεί ποτέ τσάϊ/καφέ έτσι. Ο κύριος πίσω νόμισα στην αρχή ότι ήταν ο Στρατής Λιαρέλλης

    εδώ ο Λιαρέλλης σε φυσική πόζα
    http://www.politicsnews.gr/wp-content/uploads/liarellis.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ha! ki emena mou eixan klepsei tsanta sthn avramiwtou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. GGGRRRRRRRRRrrrrrrrrrrr! pollh talaipwria
    meta thn vrikane petamenh sto proaulio mias eklissitsas ekei konta kai me phrane thlefwno.
    eixan afhsei mesa thn tautothta kai ta kleidia.
    opws kai na exei, allaxa kai kleidaries!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον καφέ της παρηγοριάς μετά την κηδεία πίνουν στην τελευταία φωτογραφία; Η δε τέρμα δεξιά ξυλαγγούρω είναι σαν να υποφέρει από αιμορροϊδες. Δεν τους είπε κανείς ότι για να σου βγουν πετυχημένες τέτοιες πόζες πρέπει να κάνεις διακοπές από τα γεννοφάσκια στου στο Martha's Vinyard; Άλλο ένα "δήθεν" περιοδικό μας έλειπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξαιρετικό το στάιλινγκ της τελευταίας φωτό, παραπέμπει σε καταχώρηση πλαστικού χειρούργου για ανόρθωση στήθους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς