Fnac: η καλύτερη θέα!


Αυτονόητο = Αthensville + πρεμιέρα των fnac:
Αγαπώ τις γεμάτες ρίσκο ούφο επιχειρηματικές κινήσεις να ανοίγουν τέτοια καταστήματα σε φαινομενικά άσχετες περιοχές. Θεός, αυτός που το σκέφτηκε, θα αλλάξει το σύμπαν γύρω του να το δείτε. Το κτίριο είναι γκρί, απλό, σικάτο κι εσωτερικά ακόμα καλύτερο. Πολλά παιχνιδιάρικα επίπεδα να ανεβοκατεβαίνεις με τις σκάλες, δεν σου παιρνά απ' το νου να ψάξεις το ασανσέρ. Οι χώροι είναι μαζεμένοι και πολύ ζεστοί με ωραίους στοχευμένους φωτισμούς.
Το κορυφαίο; Το εκπληκτικής θέας καφέ: έχει την ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ θέα που 'χω δει σε ομοειδείς (κατάστημα κάτω-καφέ πάνω) προσπάθειες. Θα πέσει τρελό μαλλιοτράβηγμα για μια θέση, γιατί κουκλί μεν μα σχετικά μικρό . Καλή ιδέα να γκρεμίσουμε τους τοίχους, όλος ο ο όροφος να γίνει καφέ: να πάρουν τα βιβλία του ορόφου και να τα ξεφορτώσουν στο πολύ πασέ τμήμα των cd (μόνο μόστρα πια).
Καταλήγοντας το μαγαζί είναι πολύ καλύτερο απ' ότι περίμενα, κλάση δε ανώτερο απ' το public (λατρεύω τις συγκρίσεις, πολύ πιο πικάντικο το μπλογκ).
• Fnac, Μητροπόλεως & Αιόλου



Σχόλια

  1. Poly oraio katastima pragmatika, perasa 2 ores xthes!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο φαίνεται! Θα το επισκεφτώ τον ερχόμενο μήνα.
    Εν τω μεταξύ και το Butlers για το οποίο έγραψες δεν είναι κάπου εκεί;
    Ίσως προσπαθούν να αναβαθμίσουν την περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως φαίνεται πολύ ωραίο! Πού να γίνει στη Θεσσαλονίκη τέτοιο κατάστημα που όλα τα μαγαζιά έχουν πολυκατοικίες από πάνω!! Έχουμε πήξει! Θα ήταν πολύ ωραίο να γινόταν κάτι κοντά στον Λευκό Πύργο και να ανεβαίναμε στο καφέ και να αγναντεύαμε τον Πύργο και τη Θάλασσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά αναβαθμισμένη είναι η περιοχή, απλώς έγινε πιο σπιριτουέλ. Άλλες χρειάζονται φροντίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορείς να δοκιμάσεις και το καφέ στον τελευταίο όροφο του Notos Home. Χάλια φαγιά, πανάκριβο, αλλά εξίσου ωραία θέα: http://www.flickr.com/photos/17599980@N04/3780646771/in/set-72157622596387225/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλή κι αυτή, απλώς στο fnac είναι καλύτερη και θα το διαπιστώσεις:
    1. χαμηλότερο ύψος, πιο ανθρώπινη αίσθηση, "ηπιότερη" θέα,
    2. πολύ ωραία βεράντα.

    Έχει πολύ θετικά vibes το μέρος σου λέω, πολυ! :-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σήμερα Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 2.00 το μεσημέρι περίπου μου απαγόρευσαν είσοδο στο εν λόγω κατάστημα επειδή η σύζυγός μου είχε μαζί της τη φωτογραφική της μηχανή!
    Μετά από 30' επέστρεψα και ζήτησα το υπεύθυνο του καταστήματος. Μου παρουσιάστηκε ένας κύριος όπου όταν του ζήτησα το όνομά του αρνήθηκε να μου το πεί, μου δήλωσε ότι κακώς μας αρνήθηκαν την είσοδο και να του υποδείξω ποιός σεκιουριτάς ήταν! Του ζήτησα ποια είναι η διαδικασία υποβολής παραπόνων και απάντησε ότι του το είπα, μου ζήτησε συγνώμη και... τέλος!Στην απορία μου για τη διαδικασία μου υπέδειξε την έξοδο και ότι δεν με αφορούν οι διαδικασίες της εταιρείας (σχετικά με την υποβολή παραπόνων)!
    Όχι, η περιοχή δεν αναβαθμίζεται με τέτοιες συμπεριφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πήγα στο fnac το Σάββατο με μια ΝΙΚΟΝ στο χέρι και γύρισα όλους τους ορόφους για αρκετή ώρα. Κανένα πρόβλημα με την κάμερά μου. Μάλλον έπεσες στην περίπτωση. Προσεγμένος χώρος και όλα τα λεφτά το μπαλκόνι του 3ου ορόφου προς Πλάκα και Ακρόπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Niko Foka:
    de gnwrizw ti isxyei gia ta bibliopwleia/diskopoleia alla gia tis kafeteries isxyei oti stin eisodo tous prepei ypoxrewtika na exoun egrafa diamartyrias se periptwsi pou kapoios pelatis thelei na ekfrasei graptws ti diamartiria tou.
    Malista auta ta egrafa elegxontai apo kratikous leitourgous (oh diladi, edo einai problima me olo to bisma k th diafthora tou Ellinikou kratous).

    Logika loipon mporeis na breis ena tetoio egrafo sto kafe k na ekfraseis ti diamartyria sou ws pros thn apagoreusi eisodou sto ktirio.

    As elpisoume oti o antagwnismos twn bibliopwleiwn.polyxwrwn sto kedro tis Athinas tha epiferei k kalyteres symperifores (k times!).
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. aporia:
    tha mporesei to neo fnac na pisei mia megali merida sympolitwn mas na diabasei kanena biblio????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικά πόσο έξω ''έπεσε'' αυτός που έγραψε το παραπάνω άρθρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς