Ένα Graffiti sto Γκάζι


EMAIL ANAΓΝΩΣΤΩΝ:
Η αγαπημενη μου περιοχή στην Αθήνα είναι το Γκάζι. Αλλά δεν το «αγάπησα» όπως πολλοί, μόλις έγινε εκεί η στάση του Βοτανικού. Τώρα για να φανταστείς πάω μόνο στην Κωνσταντινουπόλεως και εκεί τριγύρω. Η πλατεία είναι απαγορευτική. Εγώ και το Γκάζι έχουμε μια ιστορία από το 1999. Το αγαπώ και εύχομαι μια μέρα να ξαναγίνει όπως παλιά.
Αυτές τις φωτό τις έβγαλα πέρσι το Δεκέμβρη. Το γκράφιτι ξεπετάκτηκε μπροστά μου, όταν παρκάραμε και πηγαίναμε προς τις Σαρδέλλες για να φάμε. Βρίσκεται στο δρόμο όπου ακριβώς στα αριστερά σου έχεις εκείνο το μεγάλο το σιδερένιο κατασκεύασμα. Δεν είναι εκπληκτικός ο text (σ.σ.: το ορθό, το έργο ανήκει στον b., βλ. σχόλια); Είναι ο αγαπημένος μου graffiti artist. -Urban Tulip

Σχόλια

  1. Δεν τον λένε text, τον λένε b. ή αλλιώς Νίκο.

    Missing Text (φαίνεται ολόκληρη η φράση στο πλάι του πεζοδρομίου) ήταν ο τίτλος της τελευταίας του έκθεσης στην Fizz Gallery φέτος το καλοκαίρι. Αυτό το κομμάτι έγινε στα πλαίσια της προώθησης της έκθεσης.

    Θα γίνω κακιά αν υποθέσω ότι αυτό είναι το μόνο κομμάτι του b. που έχει δει ποτέ ο Urban Tulip, ενώ ισχυρίζεται ότι είναι ο αγαπημένος του graffiti artist?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. busted!..

    άστο, καλύτερα keep it real, keep it butlers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι δεν ειναι το μοναδικο κομμάτι
    εχω δει και αλλου
    και έχω πάρει και ρεπλικες από το metropolis.
    λαθος μου το text.


    ut

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έτσι, διαδραστικό και ρέον ρεπορτάζ.
    η urban tulip είναι υπέροχη και την ευχαριστώ που μπήκε στον κόπο να το στείλει (οι περισσότεροι βαριόμαστε που ζούμε).
    Ας έχουν καλή διάθεση όσοι αφήνουν σχόλιο παρακαλώ. Το πιο ανούσιο οι κοκορομαχίες, πόσο μάλλον ονλάιν! :-x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιές κοκορομαχίες ΑΓΑΠΗ μου, γενικά τι λες, μην μας την πει κανένας για τις ΠΑΤΑΤΕΣ μας για οποιονδήποτε λόγο ΦΑΣΗ ε;

    Γελάει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. den itan kokoromaxia.
    kapoios diorthwse to lathos, alla to simplirwse sto telos k me mia kakia, i opoia wstoso se ena bathmo itan k dikaiologimeni.

    apo tin alli, h urban tulip exei dikaiwma na exei ws agapimeno ths graffiti artist ton sygekrimeno, akomi k an exei dei mono ena ergo tou (pou exei dei perissotera opws epibebaiwnei).
    mporei px na exei dei tosa metria graffiti stin poli k allou, k molis eide to sygekrimeno ergo, o dimiourgos tou na egine o agapimenos ths.
    dikaiwma ths einai.

    astikes pareksigiseis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς